ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Αυγούστου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να σου δημιουργεί ανησυχίες ακόμα και για τα πιο καθημερινά πράγματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει αναβολές σε σχέδια που σχετίζονται με κάποιο ταξίδι, μια επίσκεψη σε αγαπημένα σου πρόσωπα ή εκπαιδευτικά θέματα. Αυτό θα γίνει και η αφορμή για να εκνευριστείς και πιθανό να τα βάλεις με όλους. Αν καταφέρεις και δεν πέσεις στην παγίδα θα μπορέσεις να βρεις εύκολα λύση και να τροποποιήσεις το πλάνο σου.

Ταύρος

Σήμερα οι φίλοι σου θα δώσουν το παρόν στην ημέρα σου καθώς θα χρειαστούν τη συμβουλή σου σε κάτι που τους απασχολεί. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθείς και σε προτρέπει να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που νιώθεις οικογένεια σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να σε κάνει απόλυτο/η με τη γνώμη σου και φαινομενικά ψυχρό/η. Να θυμάσαι πως φυσικά και μπορείς να πεις τη γνώμη σου σε περίπτωση που σου ζητηθεί αλλά άφησε στη διακριτική τους ευχέρεια αν την ακολουθήσουν και μην το απαιτήσεις!

Δίδυμοι

Η επαγγελματική σου καταξίωση και θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθείς θα σου προκαλέσει επαγγελματικές ανησυχίες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε κουράσει καθώς το φόρτο επαγγελματικών υποχρεώσεων και ευθυνών είναι μεγάλο. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου προς τους προϊσταμένους αλλά και τους υφισταμένους σου καθώς κάποιες σχέσεις ενδέχεται να περάσουν δύσκολα.

Καρκίνος

Σήμερα θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε οτιδήποτε θα εμπλουτίσει τις γνώσεις σου είτε αυτό είναι μια ταινία, ένα βιβλίο ή μια συζήτηση! Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και είναι ευνοϊκή για να επικοινωνήσεις, να εκθέσεις τις απόψεις σου και να συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το απόγευμα θα σχηματίσει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου και είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία όχι μόνο για να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και για να κερδίσεις τις καλύτερες εντυπώσεις!

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να σου προκαλεί πνευματικές ανησυχίες για αυτό και είναι πιθανό να ξεκινήσεις τις συζητήσεις με φίλους προκειμένου να εκφράσεις όλα αυτά που σε απασχολούν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα δημιουργήσει εκνευρισμό στους γύρω σου καθώς η επιμονή σου και η τάση σου για κριτική δεν θα τους αρέσει καθόλου! Αν δεν θέλεις να θέσεις σε κίνδυνο σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα προσπάθησε να αφήσεις την κριτική καθώς θα γίνεις πολύ σκληρός/η απέναντι τους.

Παρθένος

Σήμερα θα κάνουν την εμφάνιση τους αναμνήσεις που θα σου δημιουργήσουν ανάμεικτα συναισθήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη δεν είναι βοηθητικό για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου καθώς θα νιώσεις ευάλωτος/η αν τα κοινοποιήσεις. Αυτό είναι πιθανό να σε κάνει να φτάσεις στο άλλο άκρο, όχι μόνο να μην θέλεις να εκφραστείς αλλά να γίνεις και αρκετά απόμακρος/η.  Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για οικονομικά και συναισθηματικά θέματα για αυτό αν μπορείς άφησε τα για αύριο.

Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να ξεκινήσεις την ημέρα σου παίρνοντας ένα καλό πρωινό ώστε να έχεις ενέργεια καθώς οι δουλειές που σε περιμένουν είναι αρκετές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως μπορεί να φορτωθείς εκτός από τις δικές σου υποχρεώσεις, και αγγαρείες τρίτων. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να βοηθήσεις τον/η αδερφό/η σου, ένα γνωστό ή ένα γείτονα με αποτέλεσμα να μη σου περισσέψει χρόνος για εσένα. Δεν πειράζει κάνε εσύ το καλό και ρίξε το στο γιαλό όπως λέει και η παροιμία!

Σκορπιός

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να σε επηρεάζει ευνοϊκά καθώς θα σου χαρίσει διάθεση για να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου χόμπι. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να σου χαλάσει λίγο την καλή διάθεση καθώς θα προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα σου. Αν σήμερα έχεις κατά νου βόλτες με φίλους και δείπνο με το/η σύντροφο σου προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος/η με τα χρήματα καθώς όσα ξοδέψεις σήμερα θα σου λείψουν αύριο!

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό οι σχέσεις με την οικογένεια σου να περάσουν μια μικρή κρίση καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και να φέρνει στην επιφάνεια τα παράπονα που έχεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα σκληρό/η με αγαπημένα σου πρόσωπα και η κριτική σου θα ρίξει λάδι στη φωτιά, κάνοντας τις μεταξύ σας σχέσεις τεταμένες. Απόφυγε τα σκληρά λόγια καθώς μετά σίγουρα θα τα μετανιώσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να προσδιορίσεις αν θέλεις να μείνεις μόνος/η σου ή αν θέλεις να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα και αυτό θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθείς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα φέρει στην επιφάνεια τις φοβίες και τα απωθημένα σου. Μην τα βάλεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου μόνο και μόνο για να νιώσεις καλύτερα, γιατί φυσικά μπορείς να το καταφέρεις, αλλά θα είναι παροδικό.

Υδροχόος

Σήμερα η αυτοπεποίθηση σου δεν θα είναι στα πάνω της καθώς θα επιλέξεις να εστιάσεις σε οτιδήποτε αρνητικό με αποτέλεσμα να νιώσεις ανασφάλεια. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα με φίλους σου. Ίσως εκνευριστείς με κάποιο αγαπημένο σου φιλικό πρόσωπο καθώς θα νιώσεις πως δεν είναι δίπλα σου ή μάλλον έτσι θα το εκλάβεις. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και μην ασκήσεις κριτική καθώς πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις πως έκανες λάθος εκτίμηση.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί κυκλοθυμικές τάσεις με αποτέλεσμα από τη μία να είσαι γεμάτος/η ενέργεια και από την άλλη να γκρινιάζεις πως δεν έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη είναι πιθανό να σου φέρει επιπλέον επαγγελματικές ευθύνες και να νιώσεις περιορισμένος/η. Ακόμα είναι πολύ πιθανό η κριτική κάποιου για εσένα να φτάσει στα αυτιά σου και να μη σου αρέσει καθόλου. Αγνόησε οτιδήποτε σε πειράζει σήμερα ώστε να μη δώσεις αφορμές για σχόλια.