ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Αυγούστου;

Κριός

Η κοινωνική σου αναγνώριση θα είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο σήμερα για αυτό και θα επιδιώξεις να τραβήξεις την προσοχή των άλλων στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να τονίζει θέματα επαγγελματικής φύσεως και φήμης. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα αφήσεις τις δουλειές και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις για να δεις τους αγαπημένους σου φίλους.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Αιγόκερω και να σε κάνει άκρως επικοινωνιακό/η και με διάθεση να συναναστραφείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και η χαλαρή ημέρα θα γίνει πιο απαιτητική. Αιτία θα είναι μια επαγγελματική υποχρέωση ή μια εξέλιξη σχετική με τη δουλειά σου. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς δύσκολα θα καταφέρεις να τις τροποποιήσεις μετά.

Δίδυμοι

Σήμερα δεν θα ξυπνήσεις και με την καλύτερη διάθεση καθώς κάποιες σκέψεις έχουν κολλήσει στο μυαλό σου και χρειάζεται προσπάθεια για να απαλλαχτείς! Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει εμμονές με αποτέλεσμα να γίνεις και κτητικός/η και καχύποπτος/η. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σου χαρίσει ξανά το κέφι, την αισιοδοξία σου και τη διάθεση σου για να επικοινωνήσεις και να κάνεις δημόσιες σχέσεις!

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και την προσοχή σου θα εξακολουθήσουν να τραβούν οι αγαπημένοι σου “άλλοι” καθώς σίγουρα θα βρουν τρόπο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα φέρει στο μυαλό σου αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Το πάθος σου για οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς θα είναι έντονο αλλά μπορεί να σε οδηγήσει και σε λάθος αποφάσεις αν δεν επιστρατεύσεις και τη λογική, έστω για τα οικονομικά θέματα.

Λέων

Μετά από μέρες που οι υποχρεώσεις εμφανίζονταν με καταιγιστικούς ρυθμούς σήμερα θα καταφέρεις να τις τακτοποιήσεις και να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις. Η Σελήνη θα περάσει το μεσημέρι στον Υδροχόο και η προσοχή σου θα στραφεί στους άλλους. Συγκεκριμένα στους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου καθώς είναι εκείνοι που είναι τόσο σημαντικοί για εσένα. Σήμερα θα έχεις την τάση να σκεφτείς πρώτα εκείνους και μετά εσένα σε οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να πράξεις! Αν βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους τότε θα έχεις καταφέρει να κερδίσεις το στοίχημα της ημέρας!

Παρθένος

Εκμεταλλεύσου το πρωινό της ημέρας που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου μέσα από δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σου φέρει υποχρεώσεις που μπορεί να είναι μικρές και καθημερινές, θα είναι όμως αρκετές για να σε εκνευρίσουν. Αν εκμεταλλευτείς σωστά το χρόνο σου τότε θα σου μείνει ώρα για να γυρίσεις στις αγαπημένες σου ασχολίες.

Ζυγός

Η δυσαρέσκεια σου με αφορμή κάποιο θέμα θα είναι έντονη και σήμερα και θα κάνεις τα παράπονα σου στους δικούς σου καθώς κάπου πρέπει να τα πεις και εσύ! Η Σελήνη το μεσημέρι θα περάσει στον Υδροχόο και είναι μια καλή ευκαιρία για να ξαναβρείς τον αισιόδοξο σου εαυτό! Οι φίλοι σου και ο/η σύντροφος σου θα σου δώσουν αφορμές για να διασκεδάσεις και να γίνεις ξανά εξωστρεφής. Οι βόλτες, τα ποτά και τα ξενύχτια μπορεί να σε παρασύρουν αλλά ακόμα και έτσι σίγουρα θα το ευχαριστηθείς!

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου και εξακολουθεί να σου χαρίζει διάθεση για να δεις αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα, να βγεις μια βόλτα για ψώνια και να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και η προσοχή σου θα στραφεί στο σπίτι. Κάποιο θέμα που απασχολεί τους δικούς σου δεν θα σε αφήσει αδιάφορο/η και θα τραβήξει την προσοχή σου. Η ημέρα όμως ευνοεί και τις παρεξηγήσεις για αυτό πρόσεξε μήπως προσπαθώντας να λύσεις το ένα θέμα προκύψει άλλο!

Τοξότης

Η λέξη αυτοπεποίθηση θα σου είναι άγνωστη σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια κυρίως λόγω οικονομικών θεμάτων. Μην ανησυχείς δεν θα κρατήσει για πολύ και θα ξαναβρείς τον εαυτό σου καθώς το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο! Οι επαφές με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε βοηθήσουν να ξαναβρείς την αυτοπεποίθηση σου! Μια βόλτα για αγορές επιβάλλεται καθώς θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο το κέφι αρκεί να μη κάνεις σπατάλες!

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργεί κυκλοθυμία με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μικρές παρεξηγήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα βρεις υπαρκτούς λόγους για να εκνευριστείς ή να αγχωθείς. Αιτία θα είναι η κατάσταση που επικρατεί στο πορτοφόλι σου η οποία θα είναι η βασική αιτία του άγχους σου. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις γιατί αντί να κερδίσεις μπορεί να χάσεις και αυτά που θεωρούσες δεδομένα.

Υδροχόος

Η εσωστρέφεια σου και το άγχος σου καλά κρατούν και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω τα τροφοδοτεί αλλά μην ανησυχείς δεν θα είναι για πολύ ακόμα! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σε κάνει να ξεχάσεις άγχος, ανασφάλεια και οτιδήποτε άλλο σε βασανίζει! Βέβαια χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να περάσεις στο άλλο άκρο και η υπερβολική ενέργεια σου να σε οδηγήσεις σε λάθος εκτιμήσεις και λάθος δράσεις, κυρίως σε θέματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Ιχθύς

Εκμεταλλεύσου τις πρωινές ώρες για να ασχοληθείς με συλλογικά θέματα ή υποθέσεις φίλων καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Αιγόκερω και να σε κάνει αλτρουιστή/στρια. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει πως πρέπει να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου. Είναι πιθανό να χάσεις την καλή σου διάθεση και την εξωστρέφεια σου αλλά ακόμα και αυτό χρειάζεται προκειμένου να ανασυνταχθείς και να επανέλθεις δριμύτερος/η!