ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Αυγούστου;

Κριός

Σήμερα δεν θα ξυπνήσεις γεμάτος/η ενέργεια να κατακτήσεις τον κόσμο όμως δε χρειάζεται να ανησυχείς πως είσαι άρρωστος/η! Η Σελήνη βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και σου δημιουργεί συναισθηματικές αναταραχές όμως δεν θα κρατήσουν πολύ ακόμα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό Τοξότη και θα σε βοηθήσει να βγεις στον έξω κόσμο και να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις και μια εκδρομή καθώς έχεις ανάγκη να πάρεις αέρα!

Ταύρος

Σήμερα κάποιος/α συνεργάτης/ιδα σου ή ακόμα και ο σύντροφός σου θα θελήσει κάποια χάρη και θα σου φανεί αρκετά δύσκολο να το αρνηθείς. Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και θα σου δημιουργεί την ανάγκη για την επιβεβαίωση των αγαπημένων σου προσώπων. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και το ενδιαφέρον σου θα σταματήσει να στρέφεται στους άλλους. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να δεις μέσα σου και να διαχειριστείς τα βαθύτερα συναισθήματα σου.

Δίδυμοι

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό είναι μια καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσεις τις τελευταίες σου υποχρεώσεις ώστε μετά να καταφέρεις να χαλαρώσεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και οι αγαπημένοι σου συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου. Ένα τηλεφώνημα, μια χάρη ή μια πρόταση για έξοδο είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας. Αν εσύ δεν έχεις όρεξη και θέλεις να ξεκουραστείς και να μην ασχοληθείς με κανένα και τίποτε, αρνήσου ευγενικά και μη φοβάσαι πως θα σε παρεξηγήσουν.

Καρκίνος

Εκμεταλλεύσου τις ώρες που η Σελήνη θα παραμείνει στο Σκορπιό για να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεται να ασχοληθείς με μικρές υποχρεώσεις που είχες παραμελήσει. Σήμερα είναι πιθανό να προκύψουν και μερικές αγγαρείες που θα αφορούν κυρίως εργασιακά θέματα, αλλά προσπάθησε να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου και να μη ξεκινήσεις να απειλείς πως θα τα παρατήσεις όλα και θα φύγεις!

Λέων

Τα οικογενειακά σου θέματα μπορεί να εξακολουθούν να υφίστανται όμως σήμερα θα βρεις τρόπο είτε να τα διαχειριστείς είτε να μη σε επηρεάζουν τόσο. Η Σελήνη το μεσημέρι θα περάσει στον Τοξότη και θα σου δώσει όχι μία αλλά πολλές ευκαιρίες για να περάσεις καλά. Άφησε προς στιγμήν στην άκρη οτιδήποτε σε απασχολεί και δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις και στρέψε την προσοχή σου στα χόμπι σου, τον έρωτα και τους φίλους σου!

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να τονίζει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα αλλά και τις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και είναι πιθανό να προκύψει κάτι στο σπίτι που θα τραβήξει την προσοχή σου. Μια αλλαγή, μια απόφαση για ανακαίνιση ή μια διαφωνία με τους δικούς σου είναι πολύ πιθανά σενάρια για σήμερα. Προσπάθησε να συζητήσεις ήρεμα με επιχειρήματα και μην παρασυρθείς σε άλλες μεθόδους!

Ζυγός

Σήμερα θα ξεκινήσεις με ένα κομπιουτεράκι ανά χείρας να κάνεις υπολογισμούς προκειμένου να κλείσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα προσπαθήσει να σε παρασύρει σε πιο χαλαρές δραστηριότητες από το τρέξιμο στις τράπεζες! Μια βόλτα με κάποιον αγαπημένο συγγενή σου ή ένας καφέ με κάποιο γνωστό που είχες να συναντήσεις καιρό θα σου φτιάξουν τη διάθεση για αυτό επεδίωξε τα!

Σκορπιός

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς σήμερα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στο πορτοφόλι σου και στην αυτοπεποίθηση σου. Μη κάνεις παρορμητικές κινήσεις προκειμένου να καταφέρεις να αυξήσεις αυτά που κερδίζεις και διαφύλαξε αυτά που έχεις.

Τοξότης

Σήμερα η ημέρα μπορεί να ξεκινήσει με πιο υποτονική διάθεση καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε γεμίζει δεύτερες σκέψεις. Όσο οι ώρες περνούν τόσο καλύτερα θα νιώθεις καθώς το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα έρθουν στο προσκήνιο και θα προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνες. Προσπάθησε να μη γίνεις υπερβολικός/η στις αντιδράσεις και τα θέλω σου αν δεν θέλεις να δημιουργηθεί πανικός.

Αιγόκερως

Το πρωί η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δίνει ιδέες για ομαδικές δραστηριότητες και λύσεις για θέματα που απασχολούν φίλους σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα μετακινηθεί στον Τοξότη και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να μείνεις μόνος/η με τις σκέψεις σου. Αιτία για αυτό θα είναι οι τάσεις καχυποψίας που θα σε πιάσουν όμως δεν θα πρέπει να τις αφήσεις να γιγαντωθούν για να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Υδροχόος

Σήμερα θα προσπαθήσεις να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια καθώς θέλεις να αποκτήσεις την αναγνώριση που αξίζεις  και η Σελήνη από το Σκορπιό θα σε κάνει να κάνεις τα πάντα προκειμένου να τα καταφέρεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και οι φίλοι σου θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα σου καθώς θα διεκδικήσουν λίγο από το χρόνο σου. Η αλήθεια είναι πως έχεις ανάγκη ένα διάλλειμα για αυτό μη το σκέφτεσαι καθόλου, καθώς ο χρόνος που θα τους αφιερώσεις θα έχει θετικό αντίκτυπο πάνω από όλα σε εσένα.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό το πρωί και θα δυσκολευτείς να φέρεις το μυαλό σου στο ίδιο μέρος με τη φυσική σου παρουσία καθώς εκείνο βρίσκεται σε διακοπές. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σε αναγκάσει να το κάνεις. Επαγγελματικά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα πρέπει να αναλάβεις δράση. Πρόσεξε όμως τις παρορμητικές κινήσεις καθώς και θα σε εκθέσουν και θα έχουν επαγγελματικό κόστος.

Κεντρική φωτογραφία Pineapple Supply Co