ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Ιουλίου;

Κριός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με μια διάθεση να τα βάλεις με όλους ή στην καλύτερη να κοιμηθείς ξανά. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ήλιο από το Λέοντα δεν είναι βοηθητικό για δράση. Απόφυγε τις διεκδικήσεις σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα καθώς η ημέρα δεν είναι ελπιδοφόρα. Καλό θα ήταν να προσέξεις και τα έξοδα σου γιατί η ημέρα μπορεί να φέρει και κάποια που δεν είχες υπολογίσει.

Ταύρος

Η Σελήνη πέρασε στον Σκορπιό και θα τονίσει τις σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ήλιο από το Λέοντα δεν είναι βοηθητικό για νέες συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γνωριμίες. Σήμερα δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο να επικοινωνήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί για αυτό και δεν θα λείψουν οι εντάσεις. Προσπάθησε να φερθείς με σύνεση ώστε να προστατέψεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που είναι σημαντικοί για εσένα.

Δίδυμοι

Οι μικρές υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα είναι αρκετές για να μη σου αφήσουν ελεύθερο χρόνο να ξεκουραστείς. Η Σελήνη πέρασε στο Σκορπιό και θα σημάνει το τέλος του διαλείμματος- που αν ήταν σε καθημερινή βάση θα έχανε και την αξία του. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ήλιο από το Λέοντα θα εντείνει την κούραση σου και κατά συνέπεια τον εκνευρισμό σου. Η ημέρα ευνοεί τις αντιπαραθέσεις στη δουλειά με αφορμή εργασιακά θέματα αλλά θα πρέπει να φερθείς με σύνεση προκειμένου να μην εκτεθείς.

Καρκίνος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να ασχοληθείς μόνο με οτιδήποτε μπορεί να σου φτιάξει το κέφι καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ήλιο από το Λέοντα θα σε κουράσει σωματικά και όχι μόνο. Με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς μετά από λίγο θα χάνει το ενδιαφέρον του ή θα εστιάζεις σε κάτι αρνητικό. Απόφυγε το καθώς θα μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών συναισθημάτων που θα επηρεάσει και τους γύρω σου.

Λέων

Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σε κάνει ιδιαίτερα εσωστρεφή και καχύποπτο/η. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ήλιο που βρίσκονται στο ζώδιο σου δεν θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα παράπονα σου στους οικείους σου, και η συμπεριφορά σου μπορεί να παρεξηγηθεί. Απόφυγε να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις κυρίως αν αφορούν οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα καθώς δεν θα είναι οι κατάλληλες και είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου.

Παρθένος

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί περισσότερο σε θέματα που έχουν οι γύρω σου παρά σε οτιδήποτε απασχολεί εσένα! Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ήλιο από το Λέοντα θα φέρει στην επιφάνεια τις ανησυχίες και τους φόβους σου με αποτέλεσμα να γίνεις εριστικός/η με αδέρφια, συγγενείς ακόμα και γείτονες! Προσπάθησε να σκεφτείς με τη λογική και όχι με πιθανά σενάρια διαφορετικά οι σχέσεις με τον περίγυρο σου θα περάσουν δοκιμασίες!

Ζυγός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με την έννοια να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου θέματα διαφορετικά δεν θα καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό  και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ήλιο από το Λέοντα δεν θα σε βοηθήσει να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες καθώς δεν θα πιστεύεις πως μπορείς να τις επιτύχεις. Σήμερα θα έχεις την τάση να κουραστείς πριν καν ξεκινήσεις οτιδήποτε για αυτό καλύτερα να αφήσεις τις δράσεις και τα μεγαλεπήβολα σχέδια -κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά- για άλλη ημέρα.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα φέρει στην επιφάνεια κάθε σκέψη σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να κρυφτείς. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ήλιο από το Λέοντα θα επηρεάσει τις προσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες καθώς δεν θα είναι εύκολο να εκφράσεις με το σωστό τρόπο αυτά που θέλεις. Μην προσπαθήσεις να επιλύσεις σημαντικά θέματα σήμερα καθώς η δράση σου δεν θα είναι η κατάλληλη και άφησε την ημέρα να περάσει χωρίς απώλειες!

Τοξότης

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να έχεις τις κλειστές σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σε κάνει να ταυτιστείς όχι μόνο με τους δικούς σου φόβους αλλά και με των άλλων. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ήλιο από το Λέοντα δεν είναι βοηθητικό καθώς θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις ανησυχίες σου.  Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα και μη βγάζεις συμπεράσματα καθώς είναι πολύ πιθανό οι ενέργειες σου να σε ζημιώσουν και να σε κάνουν να ψυχρανθείς με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου.

Αιγόκερως

Οι κοινωνικές και συλλογικές δραστηριότητες με φίλους, συναδέλφους και ομοϊδεάτες σου θα αποσπάσουν την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο, αλλά είναι κάτι που σου αρέσει καθώς θα δείξεις για άλλη μία φορά τις ηγετικές σου ικανότητες.  Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ήλιο από το Λέοντα θα δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση με αφορμή παλαιότερα γεγονότα και καταστάσεις που δεν κατάφερες να διαχειριστείς. Οι σχέσεις με τους φίλους αλλά και τους συναδέλφους σου χρειάζονται προσοχή σήμερα καθώς μπορεί να υπάρξουν αξεπέραστες ρίξεις.

Υδροχόος

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις θα βρεθούν στο προσκήνιο καθώς είσαι αποφασισμένος/η να τις επιτύχεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα κάνει την επαγγελματική αναγνώριση  μείζον ζήτημα για εσένα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ήλιο από το Λέοντα δεν θα βοηθήσει τις επιδιώξεις σου καθώς μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις που θα σου κοστίσουν. Καλύτερα να αφήσεις τα σημαντικά  πλάνα σε αναμονή σήμερα καθώς οποιαδήποτε λάθος απόφαση και αν πάρεις θα είναι δεσμευτική.

Ιχθύς

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο Σκορπιό και θα δημιουργήσει τις συνθήκες για να βρεθείς με συγγενείς και ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον  Ήλιο από το Λέοντα δεν είναι βοηθητικό για να διαφημίσεις τις γνώσεις σου, τις δεξιότητες σου και τον εαυτό σου γενικότερα. Σήμερα θα έχεις την τάση να πεις το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή για αυτό χρειάζεται να είσαι αρκετά προσεκτικός/η γιατί οι παρεξηγήσεις δεν θα αργήσουν να συμβούν. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και ένα εργασιακό θέμα προκειμένου να μη βγεις ζημιωμένος/η.