Τα ζώδια της ημέρας

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό. Τι σημαίνει αυτό για κάθε ζώδιο;

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Ιουλίου;

Κριός

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου υπενθυμίσει πως χρειάζεσαι διπλωματία για να καταφέρεις να βγεις από δύσκολες καταστάσεις. Αν έχεις οποιοδήποτε θέμα με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου είναι μα καλή ημέρα για να το επιλύσεις καθώς θα αφήσεις τις εγωκεντρικές τάσεις σου και θα είσαι διατεθειμένος/η να συζητήσεις! Συμφωνίες, συνεργασίες και γνωριμίες μπορούν να σε ωφελήσουν για αυτό επεδίωξε τες σήμερα.

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να έχεις σχέδια διακοπών ή έστω χαλάρωσης στο μυαλό σου όμως όλο και κάποια υποχρέωση έχεις ξεχάσει που θα σου την υπενθυμίσει η Σελήνη που πέρασε στο Ζυγό. Φρόντισε τις υποχρεώσεις σου και μην τις αφήσεις για αύριο καθώς το πιο πιθανό είναι αύριο να υπάρξουν περισσότερες. Σε περίπτωση που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και εργασιακά θέματα προσπάθησε να τα τακτοποιήσεις πριν ξεκινήσεις τις διακοπές σου.

Δίδυμοι

Σήμερα η ημέρα θα ευνοήσει κάθε ενασχόληση σου με πράγματα και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα ευνοήσει τη διάθεση σου με αποτέλεσμα αυτό να γίνει αντιληπτό και στους γύρω σου. Οι φίλοι σου και ο/η σύντροφος σου θα φροντίσουν να φτιάξουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση σου καθώς δεν θα λείψουν οι ευχάριστες συναντήσεις. Οτιδήποτε και να αποφασίσεις να κάνεις σήμερα το πιο πιθανό είναι να περάσεις πολύ καλά!

Καρκίνος

Η προσοχή σου σήμερα θα στραφεί στο σπίτι σου καθώς όλο και κάποια δουλειά θα προκύψει. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και η κυκλοθυμία σου θα είναι έντονη με αποτέλεσμα να τα βάλεις με τους δικούς σου ή με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να σκέφτεσαι πριν αποφασίσεις να μιλήσεις καθώς η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και μπερδέματα.

Λέων

Ένα τηλέφωνο από κάποιο στενό συγγενικό σου πρόσωπο ή κάποιο νέο που θα μάθεις θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και είναι μια καλή ευκαιρία για να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να κάνεις δημόσιες σχέσεις.  Αν ασχολείσαι με το εμπόριο είναι πιθανό να προκύψουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Αν έχεις διάθεση για αγορές προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς οι σπατάλες ευνοούνται!

Παρθένος

Σήμερα θα σε απασχολήσει μόνο οτιδήποτε έχει να κάνει με αριθμούς, λογαριασμούς και χρήματα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό θα ρίξει φως σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά σου. Είναι πιθανό να ετοιμάζεσαι να πας διακοπές και να κάνεις εντατική αποταμίευση ή μόλις να έχεις γυρίσει και να προσπαθείς να μαζευτείς! Πρόσεξε καθώς υπάρχει κίνδυνος ο ζήλος για τα οικονομικά σου θέματα να σε κάνει φορτικό/η χωρίς να το καταλάβεις, γιατί θα είναι το μόνο θέμα συζήτησης για εσένα.

Ζυγός

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιο σου και θα σου υπενθυμίσει να δώσεις σημασία σε εσένα και τις ανάγκες σου και μετά στους άλλους. Βέβαια μπορεί να το παρακάνεις και στο τέλος να παρεξηγηθείς για αυτό θα πρέπει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο και να μη γίνεις εριστικός/η. Είναι πιθανό να σε πιάσουν τα πείσματα και να παραξενέψεις τους γύρω σου καθώς δεν τους έχεις συνηθίσει σε τέτοια συμπεριφορά. Αν καταφέρεις να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου τότε θα είναι όλα υπό έλεγχο!

Σκορπιός

Σήμερα θα είσαι αρκετά εσωστρεφής σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες καθώς η Σελήνη πέρασε στο  Ζυγό και θα σου προκαλέσει ανασφάλεια. Απωθημένα και δεύτερες σκέψεις θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σε κάνουν να νιώσεις ευάλωτος/η ακόμα και προς τον ίδιο σου τον εαυτό. Η ημέρα σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πιθανό να υπάρχει παρασκήνιο αλλά προσπάθησε να μη γίνεις καχύποπτος/η χωρίς να υπάρχει ρεαλιστικός λόγος.

Τοξότης

Οι φίλοι σου θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα και είναι πολύ πιθανό να κανονίσετε μια ομαδική δραστηριότητα στο άψε σβήσε. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και είναι ευνοϊκή για κάθε είδους κοινωνικές επαφές και συλλογικές δραστηριότητες. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να κάνεις νέες γνωριμίες που θα φανούν χρήσιμες στα σχέδια και στις επιδιώξεις σου. Αν είχε υπάρξει θέμα με κάποιο/α συνάδελφο σου σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να λυθεί και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας.

Αιγόκερως

Παρόλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σε κρατούν στο γραφείο είτε πραγματικά είτε νοητά. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και μπορεί να δημιουργήσει επαγγελματικές υποχρεώσεις ή να ενισχύσει τις φιλοδοξίες σου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να συνεχίσεις τις διακοπές. Προσπάθησε να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις καθώς ο καιρός και η διάθεση δεν ευνοούν τις σωστές αποφάσεις κυρίως για επαγγελματικά θέματα.

Υδροχόος

Σήμερα αν δεν βρίσκεσαι σε κάποιο μέρος που μπορείς να χαλαρώσεις, θα επιδιώξεις να βρεθείς με κάθε τρόπο και κάθε κόστος. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και κάνει επιτακτική την ανάγκη σου για χαλάρωση, διασκέδαση, συναντήσεις και διακοπές. Μην αφήσεις την ημέρα να περάσει ανεκμετάλλευτη και κανόνισε μια μονοήμερη εκδρομή, ένα μπάνιο στη θάλασσα ή μια επίσκεψη σε γνωστούς, συγγενείς και κουμπάρους. Σήμερα ευνοείται κάθε τι που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα για αυτό επεδίωξε το!

Ιχθύς

Σήμερα οτιδήποτε και να κάνεις θα το κάνεις με πάθος και ας είναι λάθος! Αιτία για αυτό θα είναι η Σελήνη που έχει περάσει στο Ζυγό και θα φέρει στην επιφάνεια τα πάθη σου! Το μυαλό σου είναι πιθανό να γυρίζει σε ανθρώπους που σας συνδέουν έντονες καταστάσεις και γεγονότα με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να χαλαρώσεις! Προσπάθησε να αφήσεις το πάθος σου και την ένταση στη συμπεριφορά σου να δημιουργήσουν προβλήματα κυρίως αν έχεις κατά νου να επιδιώξεις οικονομικές ή συνεταιρικές συμφωνίες.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ