ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Ιουλίου;

Κριός

Τα θέματα της εργασιακής σου καθημερινότητας και οι μικρές αλλά βαρετές υποχρεώσεις συνεχίζουν να βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα. Η Σελήνη είναι στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους δεν είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να επιχειρήσεις κάτι νέο σε εργασιακά θέματα. Ακόμα θα πρέπει να προσέχεις καθώς πιθανό να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/ην αδερφό/η σου ή κάποιον/α που βρίσκεται στο συγγενικό σου περιβάλλον καθώς θα νιώσεις πως δεν τους ενδιαφέρουν οι ανάγκες σου.

Ταύρος

Σήμερα θα ξεκινήσεις την ημέρα σου με διάθεση να ασχοληθείς αποκλειστικά με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου και ευνοεί την ενασχόληση με φίλους και φυσικά τον/ην ερωτικό/η σου σύντροφο! Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους μπορεί να φέρει μια σύγχυση όσον αφορά τις ανάγκες σου και κυρίως αυτές που είναι συναισθηματικού χαρακτήρα. Μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις κυρίως να αφορούν προσωπικές σχέσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχεις όρεξη  να ασχοληθείς με την οικογένεια σου καθώς η Σελήνη από την Παρθένο θα στρέψει την προσοχή σου εκεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα δημιουργήσει μια αναστάτωση εντός οικίας καθώς θα νιώσεις πιεσμένος/η. Ένα οικονομικό θέμα είναι πιθανό να γίνει η αφορμή για να ανάψουν τα αίματα καθώς θα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα πολύ σοβαρά. Προσδιόρισε τις ανάγκες σου και μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις κατηγορώντας τους άλλους.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να φέρνει σε πρώτο πλάνο τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σου καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σε απασχολήσουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σου προκαλέσει μια γενικότερη δυσθυμία και όρεξη για να  μην κάνεις απολύτως τίποτα! Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως οι άλλοι δεν είναι υποστηρικτικοί απέναντι σου αλλά πριν τους επιρρίψεις ευθύνες καλύτερα να αναρωτηθείς μήπως σκέφτεσαι υπερβολικά!

Λέων

 Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια θέματα οικονομικής φύσεως αλλά και φιλικά μπερδέματα. Απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα καθώς οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, διαφορετικά θα δημιουργηθούν προβλήματα.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί έντονες κυκλοθυμικές τάσεις που θα προκαλέσουν θέματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους  Διδύμους σου εφιστά την προσοχή κυρίως στις σχέσεις με ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Είναι πιθανό μια διαφωνία να πάρει μεγάλες διαστάσεις για αυτό θα ήταν καλύτερα να την αποφύγεις ακόμα και αν νιώθεις θιγμένος/η ή πιεσμένος/η. Σήμερα θα έχεις και την τάση να βρεις δικαιολογίες προκειμένου να μη δουλέψεις αλλά μπορεί να εκτεθείς.

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις αρκετά πράγματα να κάνεις αλλά ουσιαστικά δεν έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και εγείρει φοβίες και ανασφάλειες ακόμα και χωρίς προφανή λόγο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα ενισχύσει τις ανασφάλειες σου και θα φέρει στην επιφάνεια τις ανάγκες που δεν έχεις καταφέρει να καλύψεις. Προσπάθησε να περιορίσεις τις σκέψεις καθώς θα είναι όλες αγχωτικές για αυτό επικεντρώσου σε κάτι που σου αρέσει ώστε να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο.

Σκορπιός

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να γίνεις ένα με τους αγαπημένους σου φίλους και αν είναι εφικτό να περάσετε ολόκληρη την ημέρα μαζί! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα δημιουργήσει μια συναισθηματική αναστάτωση και πιθανό κάποιες παρεξηγήσεις με εσένα και τους φίλους σου. Αφορμές θα σταθούν συναισθήματα και σκέψεις που είχες κρατήσει για εσένα αλλά σήμερα δεν θα καταφέρεις να μην τα εξωτερικεύσεις.

Τοξότης

Οι επαγγελματικές σου αναζητήσεις και η ανησυχία σου για το μέλλον δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους είναι αποτρεπτική για νέα επαγγελματικά ανοίγματα αλλά και τελεσίδικες αποφάσεις. Η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα είναι η ξεκούραση για αυτό μην πιέζεις τον εαυτό σου και το μυαλό σου με δύσκολες σκέψεις καθώς το πιο πιθανό είναι να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Αιγόκερως

Η ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις ,ταξίδια αλλά και εκπαιδευτικά θέματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Σήμερα είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως έχεις ανάγκες -όπως οι διακοπές- αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορείς να καλύψεις με αποτέλεσμα να σου φταίνε όλα. Η ξεκούραση είναι μια καλή ιδέα καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σε έχουν κουράσει αρκετά.

Υδροχόος

Οι σκέψεις σου σήμερα θα βρίσκονται σε απωθημένα και καταστάσεις που είναι δύσκολο να διαχειριστείς καθώς σου προκαλούν συναισθηματική αναστάτωση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους μπορεί να σε κάνει επιρρεπή στις σπατάλες. Είναι πιθανό αυτά που θέλεις να είναι αρκετά με αποτέλεσμα να παρασυρθείς σε αγορές και να μη διαχειριστείς σωστά τα οικονομικά σου. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για οικονομικές συμφωνίες και διευθετήσεις για αυτό άφησε τες για άλλη ημέρα.

Ιχθύς

Η Σελήνη από την  Παρθένο θα τονίσει τη συναισθηματική πλευρά των προσωπικών και επαγγελματιών σου σχάσεων με αποτέλεσμα να είσαι ευάλωτος/η απέναντι τους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε κάνει να παραμελήσεις τις ανάγκες σου και να αφοσιωθείς αποκλειστικά στις ανάγκες και τα θέλω των άλλων. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποια έξοδα στο σπίτι που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμό ή να παρασυρθείς και να κάνεις αγορές για το σπίτι που δεν χρειάζεσαι.