ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Καρκίνο και μπορεί να δημιουργήσει υπερχείλιση συναισθημάτων με αποτέλεσμα να μην ξέρεις πως να τα διαχειριστείς. Αυτό θα προκαλέσει αναστάτωση στο σπίτι αλλά η αλήθεια είναι πως κι εσύ ψάχνεις ευκαιρία να ξεσπάσεις. Προσπάθησε να μη δημιουργήσεις εντάσεις γιατί θα είναι δύσκολο να επανορθώσεις. Αν αισθανθείς θυμό και εκνευρισμό προτίμησε να μετρήσεις μέχρι το δέκα πριν μιλήσεις αλλιώς μετά θα σου πάρει περισσότερο χρόνο να δικαιολογηθείς!

Ταύρος

Θέματα που απασχολούν τα αδέλφια σου, τα ξαδέλφια σου και τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος θα απασχολήσουν και εσένα σήμερα και δεν θα μείνεις αμέτοχος/η. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Καρκίνο και θα σε κάνει αρκετά επικοινωνιακό/η, όμως πρόσεξε  καθώς αυτή η διάθεση σου μπορεί να παρεξηγηθεί. Μην εμπλακείς σε θέματα τρίτων αν δεν σου το ζητήσουν καθώς το ενδιαφέρον σου μπορεί να παρερμηνευτεί. Μια βόλτα στα μαγαζιά είναι καλή ιδέα καθώς δεν θα σε βάλει σε μπελάδες.

Δίδυμοι

Σήμερα δεν θα είσαι σίγουρος/η για τον εαυτό σου και αυτά που μπορείς να κάνεις καθώς η αυτοπεποίθηση σου θα σε εγκαταλείψει προσωρινά. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει  ανασφάλεια που προέρχεται από τις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Είναι μια καλή ημέρα για να αναζητήσεις τρόπους να βελτιώσεις τα οικονομικά σου είτε κάνοντας αποταμίευση, είτε βρίσκοντας νέες πηγές εσόδων. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην πάρεις αποφάσεις με παρόρμηση παρά μόνο με λογική κυρίως αν αφορούν οικονομικές ενέργειες.

Καρκίνος

Σήμερα τα συναισθήματά σου, τα θέλω σου και οι ανάγκες σου θα εναλλάσσονται με γρήγορους ρυθμούς καθώς η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμικές τάσεις. Η σταθερότητα δεν θα είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου και θα δημιουργήσει αναστάτωση. Αν δε συγκρατηθείς και το παρακάνεις, θα δημιουργήσεις εντάσεις με τους συνεργάτες σου αλλά και τον/την σύντροφό σου.

Λέων

Σήμερα οτιδήποτε και να κάνεις θα έχεις φροντίσει να το μελετήσεις πρώτα καθώς η ανησυχία σου μήπως κάτι πάει στραβά θα είναι μεγάλη. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Καρκίνο και θα φέρει στην επιφάνεια τους φόβους σου και αυτός είναι ένας λόγος που θα προτιμήσεις τα μικρά και σταθερά βήματα. Η καχυποψία σου σε συνδυασμό με τις ανησυχίες σου μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τους αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς θα είσαι απόμακρος/η μαζί τους και θα ξεκινήσουν να ανησυχούν.

Παρθένος

Οι φίλοι σου θα έχουν ενεργό ρόλο στα ημερήσια δρώμενα καθώς θα αναζητήσεις τη συμβουλή τους αλλά και θα τους χαρίσεις τη δική σου. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Καρκίνο και ευνοεί συναθροίσεις και συλλογικές ασχολίες περισσότερο από τις ατομικές. Η ημέρα θα περάσει γρήγορα καθώς πολλοί θα αναζητήσουν την παρέα σου αλλά και τη συμβουλή σου και δεν θα μείνεις σχεδόν καθόλου μόνος/η. Εκμεταλλεύσου την επιρροή σου στους άλλους για να βρεις συμμάχους και βοηθούς σε προσωπικά αλλά και επαγγελματικά σχέδια.

Ζυγός

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις πέρασε στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεχωρίσεις! Είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι τρόπους για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στη δουλειά αλλά αυτό μπορεί να κρύβει και παγίδες. Όσο πιο αθόρυβος/η είσαι σήμερα τόσο πιο εύκολα θα καταφέρεις να επιτύχεις αυτά που έχεις κατά νου. Απόφυγε να εμπλακείς και σε πηγαδάκια καθώς με κάποιο τρόπο θα βρεθείς εκτεθειμένος/η!

Σκορπιός

Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Καρκίνο και το μόνο σίγουρο είναι πως το μυαλό σου θα βρίσκεται σε διαφορετικό μέρος από τη φυσική σου παρουσία καθώς έχει αποφασίσει να κάνει διακοπές! Σήμερα είναι πιθανό να είσαι πολύ αφηρημένος/η γι αυτό απόφυγε να ασχοληθείς με υποχρεώσεις που απαιτούν όλη την προσοχή σου. Οι συναντήσεις με φίλους, γνωστούς και άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα θα σου δώσουν την ευκαιρία να εκθέσεις τις απόψεις σου και να κάνεις ένα πολύ εποικοδομητικό διάλογο.

Τοξότης

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι διαφορετική από αυτή που έχεις συνήθως και η αισιοδοξία σου μάλλον έχει πάρει ρεπό. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Καρκίνο και είναι πιθανό να σε φέρει σε επαφή με τα συναισθηματικά σου απωθημένα. Εκτός από αυτό θα σου φέρει και ευκαιρίες που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και δεν πρέπει να τις προσπεράσεις. Επειδή θα έχεις την τάση να παίρνεις τα πάντα τοις μετρητοίς με κίνδυνο να παρεξηγήσεις τους γύρω σου φρόντισε να αποφύγεις τις στενές επαφές σήμερα!

Αιγόκερως

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα ευάλωτος/η στη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων για αυτό και δεν θέλεις με τίποτα να υποστείς την κριτική τους. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Καρκίνο και θα δώσεις προτεραιότητα στους συνεργάτες αλλά και τον/την σύντροφό σου προκειμένου να κερδίσεις την επιβεβαίωση και το θαυμασμό τους. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως οι επιλογές των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σου μπορεί να δείχνουν και μια πτυχή του εαυτού σου αλλά ο ίδιος σου ο εαυτός είναι ο μεγαλύτερος κριτής σου.

Υδροχόος

Αυτό που χρειάζεσαι σήμερα είναι να βάλεις σε μια τάξη τις αρμοδιότητες και τις δουλειές που σου έχουν ανατεθεί καθώς το καλοκαίρι βρίσκεται στο μέσον του και εσύ δεν έχεις όρεξη για τρέξιμο! Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Καρκίνο και θα κάνει επιτακτική την ανάγκη αναθεώρησης της καθημερινότητας προκειμένου να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις. Παρόλα αυτά προσπάθησε να μην αφήσεις εκκρεμότητες για άλλη ημέρα καθώς όσο περνάνε οι ημέρες τόσο το μυαλό σου δεν θα συνεργάζεται!

Ιχθύς

Σήμερα θα καταφέρεις να βρεις χρόνο και όρεξη να ασχοληθείς με εσένα και θα το εκμεταλλευτείς για να περάσεις καλά. Η Σελήνη μόλις πέρασε στον Καρκίνο και σε καλεί να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ασχοληθείς με τις δημιουργικές σου δραστηριότητες, τους φίλους σου και τον έρωτα σου! Είναι πολύ πιθανό να βρεις και ένα νέο χόμπι που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον και θα σε βγάλει και από τη ρουτίνα. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή με οτιδήποτε και να επιλέξεις να ασχοληθείς αρκεί να μην είναι δουλειές, προβλήματα και υποχρεώσεις!