Τα ζώδια της ημέρας

Ιχθύ, σήμερα θα προσπαθήσεις να συσφίξεις τις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Ιουλίου;

Κριός

Τα θέματα που προέχουν σήμερα είναι τα οικονομικά σου θέματα καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα κάνει κύριο μέλημα σου την ασφάλεια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει ατρόμητο/η με αποτέλεσμα να μη διστάσεις να ρισκάρεις προκειμένου να επιτύχεις οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες! Βέβαια το μεσημέρι η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή από το Λέοντα για αυτό καλύτερα να αποφύγεις νέες συμφωνίες.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να νιώσεις παντοδύναμος/η. Αιτία για αυτό θα είναι η πίστη στον εαυτό σου και μια φωνή μέσα σου που σου λέει πως μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε αρκεί να το θελήσεις. Η αυτοπεποίθηση σου θα είναι εμφανής σήμερα αλλά το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα σου εφιστά την προσοχή .Αν το παρακάνεις θα δημιουργήσεις εκνευρισμό στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς!

Δίδυμοι

Η διάθεση σου θα εξακολουθήσει να μην είναι στα πάνω της καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα ξυπνήσει τις φοβίες και τα άγχη σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεις τη δύναμη και να διαχειριστείς όλα αυτά που σε αγχώνουν και δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Η ημέρα ενδείκνυται για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις  και να βρεις τη δύναμη να αφήσεις πίσω σου τοξικούς ανθρώπους αλλά και βλαβερές συνήθειες. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή δεν ευνοεί τις επαφές με τους άλλους καθώς οι παρεξηγήσεις θα είναι πιθανές.

Καρκίνος

Οι κοινωνικές συναναστροφές και οι συναντήσεις με φίλους σου θα γεμίσουν την ημέρα σου με ευχάριστα συναισθήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να πας ένα βήμα πιο πέρα τις σχέσεις σου με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις την αξία κάποιων φιλικών σχέσεων και τη ματαιότητα κάποιων άλλων για αυτό και θα προβείς σε ξεκαθαρίσματα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα δεν είναι βοηθητικό στις επιδιώξεις σου για αυτό πρόσεξε καθώς οι προθέσεις σου μπορεί να παρεξηγηθούν.

Λέων

Τα επαγγελματικά σου θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον  Ταύρο θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πείσμα και θέληση που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Σήμερα δεν θα συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο πέρα από μια επαγγελματική επιτυχία πρόσεξε όμως καθώς οι φιλοδοξίες σου μπορεί να είναι υπερβολικές. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα βάλει φρένο στις επιδιώξεις σου καθώς μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

Παρθένος

Σήμερα θα αναζητήσεις συγγενείς, γνωστούς και αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς θα έχεις διάθεση για παρέα και συζήτηση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να εκφράσεις τις απόψεις σου με πάθος! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα θα σε κάνει να μη δεχτείς εύκολα γνώμη που να είναι διαφορετική από τη δική σου. Καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σε φέρνει σε επαφή με τα βαθύτερα σου συναισθήματα με αποτέλεσμα να νιώσεις μια συναισθηματική αναστάτωση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει πείσμα και θα νιώσεις ατρόμητος/η. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να καταφέρεις να ξεπεράσεις σκέψεις, ανθρώπους και γεγονότα που δεν σου είναι ευχάριστα αλλά μέχρι τώρα ήταν δύσκολο να τα αφήσεις πίσω σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα δεν είναι βοηθητικό για συζητήσεις και οικονομικές συμφωνίες για αυτό απόφυγε τα!

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα τονίσει θέματα σχέσεων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ακόμα και διαισθητικά τις προθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σου. Η ημέρα θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ποιοι άνθρωποι αξίζουν να βρίσκονται δίπλα σου ή αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα σου εφιστά την προσοχή καθώς η παρόρμηση σου μπορεί να σε κάνει να χάσεις τους καλούς σου τρόπους και να παρεξηγηθείς.

Τοξότης

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και εσύ δεν βλέπεις την ώρα για να ξεμπερδεύεις μαζί τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι μια καλή ευκαιρία για να αλλάξεις κάποια πράγματα που σε κουράζουν στην καθημερινότητα σου. Παρόλα αυτά το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα δεν είναι ευνοϊκό για συζητήσεις που αφορούν εργασιακά θέματα, καθώς οι προθέσεις σου και ο τρόπος που θα τα διεκδικήσεις θα παρεξηγηθούν.

Αιγόκερως

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τις καλύτερες διαθέσεις απέναντι σου καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα αυξήσει την ενέργεια σου. Αν θέλεις να τη διοχετεύσεις για καλό σκοπό επέλεξε να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα που θα σε παθιάσει! Η ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο και τις αισθηματικές υποθέσεις καθώς δεν θα το βάλεις κάτω μέχρι να πετύχεις αυτό που θέλεις. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα θα δυσκολέψει τα σχέδια σου.

Υδροχόος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τις καλύτερες διαθέσεις απέναντι σου καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα αυξήσει την ενέργεια σου. Αν θέλεις να τη διοχετεύσεις για καλό σκοπό επέλεξε να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα που θα σε παθιάσει! Η ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο και τις αισθηματικές υποθέσεις καθώς δεν θα το βάλεις κάτω μέχρι να πετύχεις αυτό που θέλεις. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα θα δυσκολέψει τα σχέδια σου.

Ιχθύς

Σήμερα θα προσπαθήσεις να συσφίξεις τις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καθώς η Σελήνη από τον  Ταύρο θα σου υπενθυμίσει πως τους έχεις παραμελήσει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δώσει ευκαιρίες όχι απλά να εκφράσεις τις απόψεις και τα πιστεύω σου αλλά και να πείσεις τους συνομιλητές σου για αυτά! Λίγο αργότερα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από το Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με τους γύρω σου για αυτό να σκέφτεσαι διπλά πριν πεις κάτι.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ