ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Ιουλίου;

Κριός

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις κατά νου κάποιες αγορές αλλά σκέφτεσαι και τα χρήματα που θα ξοδέψεις και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια με αποτέλεσμα να προτιμήσεις να μην αγοράσεις τίποτα ακόμα και αν το χρειάζεσαι. Η ημέρα είναι ιδανική για να τακτοποιήσεις και οικονομικές εκκρεμότητες ή ακόμα καλύτερα να ξεκινήσεις αποταμίευση. Αν το καταφέρεις σίγουρα θα καταφέρεις να μειώσεις και την ανασφάλεια που νιώθεις.

Ταύρος

Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στη διάθεση αλλά και την ενέργεια σου. Από τη μία θα είσαι υπερ-δραστήριος/α και οι γύρω σου δεν θα σε προλαβαίνουν από την άλλη δεν θα θέλεις να ασχοληθείς με τίποτα και οι γύρω σου θα αρχίσουν να ανησυχούν. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να μην το παρακάνεις καθώς θα δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου.

Δίδυμοι

Σήμερα η θετική σου διάθεση θα σε εγκαταλείψει προσωρινά καθώς οι φοβίες και οι ανασφάλειες σου θα είναι ιδιαίτερα έντονες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και δεν αποκλείεται να δώσει μια υπερβολή σε κάθε αρνητική σου σκέψη. Η συναισθηματική σου αναστάτωση θα γίνει αντιληπτή στο περιβάλλον σου καθώς θα γίνεις καχύποπτος/η με όλους! Προσπάθησε να εκλογικεύσεις όλα όσα σκέπτεσαι και θα δεις μόνος/η σου πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Καρκίνος

Οι φίλοι σου θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα και τα θέματα που τους απασχολούν θα έρθουν στο προσκήνιο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους. Η καλή και συμπονετική σου διάθεση σήμερα θα σε κάνει ιδιαίτερα αλτρουιστή/στρια και τραβήξει τους άλλους κοντά σου σα μαγνήτης. Επεδίωξε να κάνεις νέες γνωριμίες καθώς μέσα από αυτές θα διευρύνεις το φιλικό σου κύκλο και θα αποκτήσεις νέους συμμάχους.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε ωθήσει να αναλάβεις δράση σε οτιδήποτε αφορά επαγγελματικά θέματα. Οι επαφές και οι συζητήσεις με τους ανωτέρους σου θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις ιδέες σου και να συζητήσεις μαζί τους τα υπέρ και τα κατά. Σήμερα τα βλέμματα όλων στη δουλειά θα είναι στραμμένα επάνω σου, για αυτό προσπάθησε να μη δώσεις δικαιώματα σχολιασμού και να παραμείνεις αμέτοχος/η σε θέματα που δεν σε αφορούν.

Παρθένος

Όσο ο καιρός πλησιάζει προς τις διακοπές σου τόσο το μυαλό σου ταξιδεύει και σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο θα ταξιδεύει ακόμα περισσότερο! Είναι πιθανό να κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα καθώς περιμένεις την ευκαιρία ή την άδεια σου για να κάνεις ένα ταξίδι που τόσο επιθυμείς. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να συναντήσεις ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και να συζητήσετε τα καλοκαιρινά σας σχέδια!

Ζυγός

Σήμερα η διάθεση σου δεν θα είναι στα καλύτερα της καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Ταύρο θα σε φέρει σε επαφή με τα απωθημένα σου. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι κάθε τι που σε έχει πειράξει μέχρι τώρα και οι σκέψεις μπορεί να γίνουν εμμονές με αποτέλεσμα να εκνευριστείς. Καλύτερα να μην συζητήσεις οτιδήποτε σημαντικό σήμερα κυρίως αν έχει να κάνει με οικονομικά, γιατί δεν έχεις καμία διάθεση και θα φέρεις σε δύσκολη θέση τους συνομιλητές σου.

Σκορπιός

Σήμερα οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου είτε είναι προσωπικές, είτε επαγγελματικές, θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς η προσοχή σου θα στραφεί εκεί. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αφουγκραστείς τα «θέλω» τους και τις ανάγκες τους. Αυτό θα σου προκαλέσει μια διαρκή αναζήτηση της επιβεβαίωσης τους προκειμένου να αισθανθείς καλά. Κράτησε τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα διαφορετικά θα μπεις σε ένα φαύλο κύκλο όπου όλοι θα σου ζητούν κάτι και εσύ δεν θα μπορείς να αρνηθείς για να μη τους στενοχωρήσεις.

Τοξότης

Εργασιακά θέματα αλλά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα. Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στον Ταύρο και θα σε αναγκάσει να τροποποιήσεις το πρόγραμμα σου. Αιτία για αυτό θα είναι κάποια έκτακτη υποχρέωση ή μια δουλειά που είχες ξεχάσει. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να συγκεντρωθείς, να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου και να μη σπαταλήσεις την ενέργεια σου σε ανούσια πράγματα. Αν καταφέρεις να ακολουθήσεις αυτό το τρίπτυχο τότε οι υποχρεώσεις σου θα αποτελέσουν παρελθόν.

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχεις καλή διάθεση για αυτό και θα βρεις τον τρόπο να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου και να περάσεις ένα μεγάλο μέρος της ημέρας κάνοντας αυτά που αγαπάς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει πως είναι η ώρα να κάνεις ένα διάλλειμα! Μια βόλτα με φίλους σου, ένα ρομαντικό δείπνο με το ταίρι σου ή ακόμα και η ενασχόληση σου με κάποιο χόμπι θα σου φτιάξουν το κέφι και την ημέρα!

Υδροχόος

Συνήθως είσαι εξωστρεφής και επικοινωνιακός/η αλλά σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις σπίτι σου και να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένεια σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα ενισχύσει τους οικογενειακούς δεσμούς αλλά και τα οικογενειακά καβγαδάκια! Προσπάθησε να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις με τους δικούς σου και να μην αναλωθείς σε γεγονότα του παρελθόντος αν δεν θέλεις να ξεκινήσουν οι εντάσεις. Αν καταφέρεις να τις αποφύγεις τότε θα αισθανθείς την οικογενειακή θαλπωρή σε όλο της το μεγαλείο!

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις παραμελήσει τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου με αποτέλεσμα να σε νιώσεις τύψεις. Ένα τηλέφωνο στον/ην αδερφό/η σου, ένα μήνυμα σε κάποιο γνωστό σου ή ένα καφεδάκι με τον αγαπημένο σου γείτονα είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια της ημέρας. Σε αυτό θα βοηθήσει και η επικοινωνιακή σου διάθεση που θα κάνει τις συζητήσεις ακόμα πιο εύκολες. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς γιατί πάνω στη συζήτηση μπορεί να πεις πολλά!