ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Ιουλίου;

Κριός

Η ανάγκη σου να μείνεις μακριά από τα “φώτα” θα είναι η πιο σημαντική σου ανάγκη σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σε προτρέπει να χαλαρώσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να φέρεις εις πέρας με επιτυχία θέματα που αφορούν το σπίτι και τους δικούς σου ανθρώπους. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα ενισχύσει την κούραση σου καθώς οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές σήμερα.

Ταύρος

Οι κοινωνικές επαφές και οι συναντήσεις με φίλους θα γεμίσουν την ημέρα σου με ευχάριστες υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα ενισχύσει το ομαδικό σου πνεύμα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα ενισχύσει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και την ικανότητα να γίνεις αρεστός/η στους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει οικονομικά μπερδέματα. Απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα από φίλους σου αν θέλεις να μειώσεις τις πιθανότητες παρεξηγήσεων.

Δίδυμοι

Η κοινωνική σου προβολή θα είναι το σημαντικότερο μέλημα σου σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα ενισχύσει τις φιλοδοξίες σου και την ανάγκη σου για αναγνώριση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα ενισχύσει και την αυτοπεποίθηση σου και είναι πιθανό να έχεις μια επαγγελματική ευκαιρία με θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη υποδηλώνει πως το τίμημα για να επιτύχεις αυτά που θέλεις θα είναι η κούραση. Μην το παρακάνεις καθώς θα παραμελήσεις τους ανθρώπους σου που δε θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια!

Καρκίνος

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται σε διακοπές καθώς ανυπομονείς να βρεθείς σε μαγευτικές παραλίες και όμορφα τοπία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι υπεύθυνη για την ανάγκη σου να αποδράσεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον  Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου χαρίσει θέληση και την ελπίδα πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αρκεί να το θέλεις! Δεν είναι απίθανο να καταφέρεις να κανονίσεις και μια μικρή απόδραση στο άψε σβήσε. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει μικρά προβλήματα καθώς θα νιώσεις κουρασμένος/η από την καθημερινότητα σου.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να επηρεάζει τις ευαισθησίες σου και τα βαθύτερα συναισθήματα σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο είναι μια ευνοϊκή όψη που θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να απαλλαχτείς από βλαβερές συνήθειες αλλά και τοξικούς ανθρώπους. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε κάνει αυστηρό/η με τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους. Σήμερα είναι πιθανό να μην έχεις όρεξη για δραστηριότητες που σου αρέσουν καθώς θα εστιάσεις σε άλλα θέματα προκειμένου να τα λύσεις.

Παρθένος

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της εξακολουθούν να είναι αρκετές σήμερα και να μην σου αφήνουν χρόνο για ξεκούραση. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο όχι μόνο θα σε βοηθήσει να τελειώσεις με τις δουλειές σου αλλά θα ανταμείψει και τον κόπο σου. Οι προσπάθειες σου κυρίως αυτές που έχουν να κάνουν με εργασιακά θέματα θα αναγνωριστούν και θα νιώσεις δικαιωμένος/η. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να εντείνει την κούραση σου για αυτό μια καλή ιδέα είναι να ξεκινήσεις να φροντίζεις περισσότερο τον οργανισμό σου!

Ζυγός

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις της εξακολουθούν να είναι αρκετές σήμερα και να μην σου αφήνουν χρόνο για ξεκούραση. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο όχι μόνο θα σε βοηθήσει να τελειώσεις με τις δουλειές σου αλλά θα ανταμείψει και τον κόπο σου. Οι προσπάθειες σου κυρίως αυτές που έχουν να κάνουν με εργασιακά θέματα θα αναγνωριστούν και θα νιώσεις δικαιωμένος/η. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να εντείνει την κούραση σου για αυτό μια καλή ιδέα είναι να ξεκινήσεις να φροντίζεις περισσότερο τον οργανισμό σου!

Σκορπιός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον  Ήλιο από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να λάμψεις! Η ενέργεια σου και η όρεξη σου για διασκέδαση θα σε κάνουν την ιδανική παρέα και θα καταπλήξεις τα πλήθη οπουδήποτε και αν βρεθείς. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να έχεις διαρροή χρημάτων ή να γίνεις αρκετά σπάταλος/η.

Τοξότης

Σήμερα η ημέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι σου και την οικογένεια σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο, θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε κάνει ιδιαίτερα αυστηρό/η με τους άλλους και θα πρέπει να προσέξεις καθώς μπορεί να το παρακάνεις.

Αιγόκερως

Οι επαφές με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και σήμερα καθώς τα θέματα τους θα σου προκαλέσουν το ενδιαφέρον! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον  Ήλιο από τον Καρκίνο θα στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω σου. Οι ιδέες σου και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα γίνουν η αφορμή για να κάνεις νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να σε κάνει αυστηρό/η με τους άλλους σε περίπτωση που κάποιος/α διαφωνήσει μαζί σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να ευνοεί τους οικονομικούς διακανονισμούς και την διευθέτηση τέτοιου είδους εκκρεμοτήτων. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα δημιουργήσει ευνοϊκές συγκυρίες για νέες συμφωνίες με θετικό οικονομικό αντίκτυπο. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει μια γενικότερη αναστάτωση ανάμεσα σε εσένα και τους φίλους σου. Μια καλή ιδέα για να το αποφύγεις είναι να μην είσαι επικριτικός/η μαζί τους ακόμα και αν θεωρείς πως το κάνεις για το καλό τους.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί αλλαγές στη διάθεση σου από τη μια στιγμή στην άλλη. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει αίσθημα ευφορίας και θα φτιάξει όχι μόνο η δική σου διάθεση αλλά και των γύρω σου! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιο επαγγελματικό σου θέμα. Προσπάθησε να το διευθετήσεις σήμερα καθώς μπορεί να κουραστείς όμως οι πιθανότητες να τα καταφέρεις αυξάνονται!