ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Ιουλίου;

Κριός

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι μελαγχολική καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου δώσει λόγους να μη νιώθεις στα πάνω σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους θα σου δημιουργήσει μια γενικότερη δυσθυμία. Αφορμή για αυτό μπορεί να σταθεί μια διαφωνία με κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο ή η αίσθηση πως οι γύρω σου δεν μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες σου. Καλύτερα να αποφύγεις τις βόλτες στα μαγαζιά καθώς θα είσαι επιρρεπής σε σπατάλες.

Ταύρος

Σήμερα οι φίλοι σου και οι συνάδελφοι σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου με τα θέματα τους και εσύ θα είσαι πρόθυμος/η να τους δώσεις τη συμβουλή σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με την  Αφροδίτη από τους Διδύμους είναι πιθανό να προκαλέσει συγκρούσεις. Απόφυγε να εμπλακείς σε θέματα των φίλων σου καθώς εσύ θα τα βλέπεις από τη δική σου οπτική γωνία και εκείνοι από τη δική τους με αποτέλεσμα να μην υπάρξει χρυσή τομή.

Δίδυμοι

Σήμερα οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι αρκετές αλλά εσύ θα έχεις άλλα σχέδια στο μυαλό σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με την  Αφροδίτη από το ζώδιο σου θα σου υπενθυμίσει πως οι ανάγκες σου είναι άλλες. Αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να πας μια βόλτα, να δεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Σήμερα θα πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να κάνεις και σε αυτά που πρέπει, και σε συμβουλεύω να προτιμήσεις τη δεύτερη επιλογή.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποδράσεις μακριά από όλους και από όλα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα βάλει φρένο στα σχέδια σου καθώς θα δυσκολευτείς πολύ να αποφασίσεις τι είναι αυτό που έχεις ανάγκη σήμερα. Μια βόλτα σε συγγενείς και φίλους είναι μια πολύ καλή ιδέα αρκεί να μη ξεκινήσεις να παραπονιέσαι καθώς θα έχεις μια γενικότερη δυσθυμία.

Λέων

Σήμερα θα ψάξεις τρόπους να αυξήσεις τα κέρδη σου και να καλύψεις κάθε ανάγκη που έχεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σου για ασφάλεια. Είναι πιθανό να προβείς σε παρορμητικές ενέργειες προκειμένου να αυξήσεις το εισόδημα σου και να νιώσεις σιγουριά. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και διακανονισμούς αλλά ούτε και για αγορές. Το μόνο που μπορείς να κάνεις σήμερα είναι να μην αφήσεις τη συναισθηματική σου υπερβολή να σε κάνει κτητικό/η με αντικείμενα αλλά και με ανθρώπους.

Παρθένος

Οτιδήποτε και να αποφασίσεις σήμερα θέλεις να έχεις και την αποδοχή των γύρω σου και αυτό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όσο το φαντάζεσαι. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε κάνει να παραμελήσεις τις ανάγκες σου για να ικανοποιήσεις τις ανάγκες των άλλων. Αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά το τίμημα θα είναι να έρθεις σε ρήξη τον εαυτό σου. Σκέψου αν αυτό αξίζει και προσπάθησε να βρεις τη χρυσή τομή.

Ζυγός

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να καταφέρεις να ξεκουραστείς καθώς  είσαι αποφασισμένος/η να ξεμπερδεύεις με τις υποχρεώσεις σου και τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα δημιουργήσει δυσθυμία. Αιτία για αυτό θα είναι το γεγονός πως θα θυμηθείς τα “θέλω” σου, που έχεις παραμελήσει για να ασχοληθείς με τα πρέπει. Αν  τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις και μάλιστα χωρίς τύψεις για αυτό οργάνωσε την ημέρα σου και μην αφήσεις το χρόνο να περνά άσκοπα.

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις χρόνο για να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και τους ανθρώπους που αγαπάς. Παρόλα αυτά αυτό δεν θα σου είναι αρκετό καθώς θα νιώσεις πως κάτι σου λείπει. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους είναι υπεύθυνο για τη διάθεση σου αλλά και για τις ελλείψεις που νιώθεις. Εστίασε σε δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σε ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις καλά ώστε να μην αφήσεις αυτά που δεν έχεις να προκαλέσουν αρνητικά συναισθήματα.

Τοξότης

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρεις να συγκρατήσεις τη δυσαρέσκεια σου καθώς όλο και κάτι θα βρεις να εκνευριστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε κάνει να διαπιστώσεις πως υπάρχει ένα χάσμα μεταξύ εσένα και των άλλων. Το αποτέλεσμα θα είναι να ξεκινήσεις τα παράπονα καθώς θα νιώσεις πως δεν έχεις την υποστήριξη που περιμένεις από τους οικείους σου. Άφησε την ημέρα να περάσει με ησυχία και μην προσπαθείς να βρεις το δίκιο σου σήμερα καθώς θα είναι δύσκολο να το καταφέρεις.

Αιγόκερως

Οι συγγενείς, οι γείτονες και οι άνθρωποι του περιβάλλοντος σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα καθώς θα σε αναζητήσουν! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σε κάνει αρκετά επικοινωνιακό/η όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει θέματα. Αιτία για αυτό θα είναι το γεγονός πως οι άλλοι δεν θα είναι υποστηρικτικοί προς εσένα, τα σχέδια σου και τις απόψεις σου. Προτίμησε να μην μπεις στη διαδικασία να τους ζητήσεις το λόγο καθώς η ημέρα σήμερα δεν ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις την τάση να ταυτίσεις την αυτοπεποίθηση σου με την κατάσταση που έχουν τα οικονομικά σου. Αυτό θα έχεις ως αποτέλεσμα να νιώθεις ανασφαλής σε περίπτωση που δεν έχεις όσα θέλεις.  Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα τονίσει τις ελλείψεις σου κυρίως στον αισθηματικό τομέα. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικά ούτε και οικονομικά ρίσκο για αυτό προτίμησε απλά να περιφρουρήσεις τα “κεκτημένα” σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει συναισθηματικές αναταράξεις με αφορμή το/η σύντροφο σου ή κάποιο στενό σου συνεργάτη. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τους Διδύμους θα δημιουργήσει προβλήματα καθώς θα διαπιστώσεις πως οι άλλοι δεν είναι καθόλου υποστηρικτικοί ως προς τις ανάγκες σου. Μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα καθώς θα βγεις ζημιωμένος/η  και προτίμησε το διάλογο για να κάνεις τα παράπονα σου εμμέσως πλην σαφώς.