ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Ιουλίου;

Κριός

Εκμεταλλεύσου τις ώρες που η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον Υδροχόο για να βρεθείς με τους φίλους σου και να ασχοληθείς με τα “κοινά”. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα σου δημιουργήσει τάσεις εσωστρέφειας. Η αλλαγή μπορεί να φανεί περίεργη στους γύρω σου καθώς δεν θα έχεις όρεξη για εξόδους και οτιδήποτε άλλο σου αρέσει! Χρειάζεται να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου καθώς πρέπει απαραίτητα να ξεκουραστείς.

Ταύρος

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεσαι στη δίνη επαγγελματικών υποθέσεων καθώς υπάρχουν εξελίξεις και μια γενικότερη κινητικότητα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να δημιουργεί αναβρασμό σε επαγγελματικά θέματα προκειμένου να ενεργήσεις κατάλληλα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σου υπενθυμίσει πως εκτός από τη δουλειά έχεις φίλους αλλά και ανάγκη για ξεκούραση! Επεδίωξε ένα από τα δύο σήμερα προκειμένου να ξεφύγεις για λίγο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανό να βρίσκεσαι σε κατάσταση πνευματικών αναζητήσεων για αυτό το λόγο οι ομαδικές συζητήσεις θα είναι το καλύτερο σου καθώς θα συλλέξεις νέες πληροφορίες. Η Σελήνη βρίσκεται στον  Υδροχόο θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες μέσα από συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στον περίγυρο σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σου υπενθυμίσει κάποιες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις που είχες ξεχάσει.

Καρκίνος

Η ημέρα δεν θα ξεκινήσει με τις καλύτερες των διαθέσεων καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σου προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να χαλαρώσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και η διάθεση σου θα πάρει την ανιούσα! Είναι πολύ πιθανό να έχεις μια πρόταση για έξοδο με αγαπημένα σου πρόσωπα ή μια συνάντηση με ανθρώπους του συγγενικού σου περιβάλλοντος. Μην την αρνηθείς καθώς θα σε βοηθήσει να επανέλθεις και να βρεις ξανά την όρεξη σου!

Λέων

Σήμερα θα είσαι αρκετά συναισθηματικός/η όχι μόνο με τον/την σύντροφο σου αλλά και με τους συνεργάτες σου και η συμπεριφορά σου θα τους παραξενέψει! Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι υπεύθυνη για τέτοιου είδους “παρενέργειες” καθώς θα κάνει κύριο μέλημα σου την αποδοχή και την αναγνώριση από τους άλλους. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα συνειδητοποιήσεις πως το μόνο που θέλεις είναι η ησυχία σου. Μη δώσεις σημασία σε δύσκολες σκέψεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους καθώς έχουν ως στόχο να τεστάρουν την υπομονή σου!

Παρθένος

Η αλήθεια είναι πως σε έχει κουράσει ο εντατικός ρυθμός με τον οποίο εμφανίζονται οι υποχρεώσεις σου αλλά αν κάνεις λίγο υπομονή θα καταφέρεις να τις διευθετήσεις όλες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα στρέψει την προσοχή σου σε εκκρεμότητες της καθημερινότητας με σκοπό να τις φέρεις εις πέρας. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες  και θα συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι μόνος/η σου αλλά γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι για εσένα. Οι συνεργάτες σου, οι φίλοι σου και ο/η σύντροφος σου θα είναι πολύτιμοι σήμερα καθώς θα σε βοηθήσουν να τελειώνεις με τις δουλειές σου.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σε προτρέπει να βάλεις μια καλλιτεχνική πινελιά σε οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα! Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν ή να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας ένα νέο χόμπι. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σημάνει το τέλος του διαλλείματος. Οι υποχρεώσεις όχι μόνο οι δικές σου αλλά και των αγαπημένων σου προσώπων θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους αλλά μην παραπονιέσαι καθώς μέχρι τώρα πρόλαβες να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Σκορπιός

Τα οικογενειακά σου θέματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο για λίγο ακόμα αλλά η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να τα “τακτοποιήσεις”. Κάνε υπομονή καθώς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και η ανταμοιβή σου για τα ζόρια των προηγούμενων ημερών θα είναι άμεση! Συναντήσεις με φίλους, συζητήσεις και φλερτ θα σε βοηθήσουν να ξαναβρείς τη φόρμα σου! Απαραίτητη προϋπόθεση για όλα αυτά θα είναι η καλή σου διάθεση η οποία θα αποτελέσει αναπόσπαστο στοιχείο σου!

Τοξότης

Σήμερα τα νέα του περιβάλλοντος σου δεν θα σε αφήσουν αδιάφορο/η και η Σελήνη από τον Υδροχόο θα φροντίσει να τα μάθεις όλα! Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε παρακινήσει να ασχοληθείς με τα θέματα των άλλων αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς οι προθέσεις σου μπορεί να παρεξηγηθούν. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία στα «εν οίκω» παρά στα «εν δήμω». Είναι πιθανό κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σου να χρειαστεί τη βοήθεια σου ή τη γνώμη σου και δεν πρέπει να του την αρνηθείς.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά σου θέματα συνεχίζουν να είναι το κύριο θέμα της ημέρας καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου προκαλεί ανασφάλεια σε σχέση με αυτά. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια σου. Κανόνισε μια επίσκεψη σε αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπούς συγγενείς που θα σε βοηθήσει να φτιάξεις τη διάθεση σου αρκεί να μην ξεκινήσεις τις συζητήσεις περί οικονομικών!

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγες ώρες ακόμα στο ζώδιο σου και θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις προκειμένου να βρεις τη χρυσή τομή ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα μεταξύ σας. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες. Μην τις αφήσεις ανεξέλεγκτες καθώς θα σε παρασύρουν σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων κυρίως όσον αφορά τα οικονομικά σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου δημιουργεί δεύτερες σκέψεις και ανησυχίες ακόμα και με τα πιο απλά θέματα της καθημερινότητας. Δε χρειάζεται να ανησυχείς καθώς οι ανησυχίες δεν θα κρατήσουν για πολύ. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σε βγάλει από τη νιρβάνα καθώς θα νιώσεις ξανά σε φόρμα! Εκμεταλλεύσου την ενέργεια σου ώστε να τελειώνεις με υποχρεώσεις που έχεις αφήσει τις προηγούμενες ημέρες αλλά και για να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.