ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Ιουλίου;

Κριός

Σήμερα δεν θα έχεις τη γνωστή ενέργεια που σε διακρίνει και για αυτό ευθύνονται οι σκέψεις σου, που σε γυρίζουν σε καταστάσεις που δεν σου είναι ευχάριστες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να μην το βάλεις κάτω. Σήμερα μπορείς να ξεπεράσεις κάθε συναισθηματικό και πρακτικό εμπόδιο και δεν είσαι διατεθειμένος/η να αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Αν έχεις αφήσει κάποιο θέμα που σχετίζεται με το σπίτι σου ημιτελές σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να το επιλύσεις.

Ταύρος

Η επίδραση των αγαπημένων σου προσώπων στη ψυχολογία σου θα είναι εμφανής και θα επηρεάσει τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και τονίζει τη σημασία που έχουν οι «άλλοι» για εσένα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Καρκίνο θα σου χαρίσει ενέργεια την οποία θα διοχετεύσεις σε συμφωνίες, συζητήσεις και gossip! Είναι πολύ πιθανό να σου ζητηθεί η βοήθεια σου είτε από κάποιο συνεργάτη σου είτε από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο. Αν δεν θελήσεις να τη δώσεις θα πρέπει να σκεφτείς μια πολύ καλή δικαιολογία για να μην παρεξηγηθείς.

Δίδυμοι

Η ημέρα θα έχει αρκετές υποχρεώσεις και θα σου χαλάσει τα σχέδια που έχεις κατά νου και περιλαμβάνουν ξεκούραση! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό αλλά το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις- υποχρεώσεις της ημέρας. Σήμερα θα είσαι ακμαίος/α και δεν πρόκειται να σε ανησυχήσουν οι υποχρεώσεις σου, το πιο πιθανό μάλιστα είναι να τις επιδιώξεις προκειμένου να τελειώνεις. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή σήμερα είναι να μην περάσεις στο άλλο άκρο και κουράσεις υπερβολικά τον εαυτό σου.

Καρκίνος

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό θα συνεχίσεις να επιδιώκεις τη ξεκούραση σου και την ενασχόληση σου μόνο με αυτά που σε κάνουν να νιώθεις δημιουργικός/η. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου χαρίσει εξαιρετική ενέργεια. Αν θέλεις να την εκμεταλλευτείς δημιουργικά επέλεξε να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου ή κάνε μια εγγραφή στο γυμναστήριο ή σε κάποια άλλη αθλητική δραστηριότητα. Η θέληση σου σε συνδυασμό με την ενέργεια που έχεις μπορεί να κάνει θαύματα για αυτό κυνήγησε σήμερα ότι θέλεις να επιτύχεις.

Λέων

Τα οικογενειακά συμβούλια θα έχουν την τιμητική τους σήμερα καθώς τα θέματα προς συζήτηση θα είναι αρκετά. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Καρκίνο μπορεί να σου φέρει ευθύνες καθώς είναι πιθανό κάποιο πρόσωπο από την οικογένεια σου να χρειαστεί τη “συνδρομή” σου. Την ίδια στιγμή θα σου δώσει και την απαραίτητη ενέργεια προκειμένου να τα καταφέρεις. Σήμερα τίποτα δεν θα είναι αδύνατο για εσένα αρκεί να το θελήσεις για αυτό μην αρχίσεις τις δικαιολογίες και τις αναβολές!
 

Παρθένος

Η ανάγκη σου για επικοινωνία είναι η πιο σημαντική σου ανάγκη σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό σε κάνει αρκετά εξωστρεφή. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σου να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις με τους γύρω σου. Αυτό είναι πιθανό να σε βάλει σε μπελάδες καθώς θα παρασυρθείς και θα ξεκινήσεις τις αδιάκριτες ερωτήσεις. Συγκράτησε την παρόρμηση σου και σκέψου διπλά πριν κάνεις κάποια “περίεργη” ερώτηση καθώς είναι πολύ πιθανό οι άλλοι να παρεξηγήσουν τις προθέσεις σου.

Ζυγός

Η ημέρα ενδείκνυται για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα σε κάνει απόλυτα προσηλωμένο/η στους στόχους σου και τις υποχρεώσεις σου μέχρι να τις διευθετήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο θα σε δραστηριοποιήσει προκειμένου να κυνηγήσεις νέες συμφωνίες και ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι οι βιαστικές κινήσεις καθώς μπορεί να σε παρασύρουν σε ενέργειες που δεν θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου.

Σκορπιός

Οι προβολείς εξακολουθούν να βρίσκονται πάνω σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και προμηνύει πως θα τραβήξεις την προσοχή των άλλων είτε για θετικούς είτε για αρνητικούς λόγους! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο θα σου χαρίσει ενέργεια και διάθεση που σίγουρα δεν θα σε αφήσουν να παραμείνεις σε ρουτίνα! Η προσοχή σου θα στραφεί στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου καθώς θα μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς μαζί τους προκειμένου να διορθώσεις τα “κακώς κείμενα”. Η παγίδα σήμερα θα είναι η παρόρμηση σου που σε συνδυασμό με την ενέργεια σου μπορεί να σε κάνουν  να “σκοντάψεις”!

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό να μην είσαι τόσο εξωστρεφής όσο συνηθίζεις και να μην έχεις όρεξη για πολλές συζητήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και «φωτίζει» τις ανασφάλειες σου με αποτέλεσμα να νιώθεις περίεργα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά ποιες από τις σκέψεις σου είναι πιθανές και ποιες ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Ανέλαβε δράση σε εργασιακά θέματα και υποχρεώσεις της καθημερινότητας και μη γεμίζεις το μυαλό σου με ανησυχίες που το μόνο που κάνουν είναι να σε αποδιοργανώσουν!

Αιγόκερως

Σήμερα οι συλλογικές δραστηριότητες εξακολουθούν να είναι ευνοϊκές προς εσένα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σε ξεσηκώνει προκειμένου να δεις τους φίλους σου και να περάσετε την ημέρα σας παρέα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Καρκίνο θα σου χαρίσει ενέργεια και πειθώ που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να πείσεις φίλους, συναδέρφους και ομοϊδεάτες σχετικά με τα σχέδια σου. Σήμερα θα μπορέσεις να καταφέρεις μικρούς ή μεγάλους στόχους σου αλλά μη ξεχνάς πως πρέπει να έχεις και βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα!

Υδροχόος

Το ενδιαφέρον σου εξακολουθεί να βρίσκεται σε επαγγελματικούς στόχους και σχεδόν τίποτα δεν θα καταφέρει να σου αποσπάσει την προσοχή. Η Σελήνη εξακολουθεί να  βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Καρκίνο θα αυξήσει την όρεξη σου για δουλειά και επιτυχίες! Πίσω από αυτό κρύβονται οι φιλοδοξίες σου και η ανάγκη σου να ξεχωρίσεις και να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου. Συνέχισε έτσι γιατί βρίσκεσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο!

Ιχθύς

Σήμερα θα ξυπνήσεις με όρεξη προκειμένου να ξεκινήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, να πάρεις μια πιστοποίηση που θέλεις ή να περάσεις εκείνο το μάθημα στη σχολή που έχεις αφήσει καιρό. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Καρκίνο θα αυξήσει την ενέργεια σου και την όρεξη να ασχοληθείς με οτιδήποτε είχες παραμελήσει. Σήμερα θα είσαι πολυπράγμων και δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείς ούτε στιγμή. Μάλιστα κατά τις συναντήσεις και τις συνομιλίες σου με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου είναι πολύ πιθανό να βρεις και την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και να εξασκήσεις την τέχνη του φλερτ!