ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το σημαντικότερο θέμα για εσένα σήμερα θα είναι η ηρεμία σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα εντείνει τη μελαγχολική σου διάθεση και θα σου προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση. Η λογική σου σκέψη δεν θα δώσει το παρόν σήμερα καθώς τα συναισθήματα σου θα σε οδηγήσουν. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν θέλεις να αποφύγεις “παγίδες” είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά θέματα.

Ταύρος

Οι φίλοι σου θα συνεχίσουν να βρίσκονται στις προτεραιότητες σου σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να τονίζει τον αλτρουισμό σου! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον  Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και μια σύγχυση στη σκέψη σου. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με τις αποφάσεις σου αλλά και τους ανθρώπους που θα εμπιστευτείς σήμερα καθώς θα παρασυρθείς σε λάθος ενέργειες. Καλύτερα να επιλέξεις να κρατήσεις δίπλα σου μόνο τους φίλους που έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους και να είσαι επιφυλακτικός/η με νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Σήμερα θα συνεχίσεις να έχεις σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά σου θέματα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα ενισχύσει τις φιλοδοξίες και τα μεγάλα σχέδια που έχεις κατά νου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή καθώς θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να μπερδευτείς και να πάρεις λάθος αποφάσεις. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως όσο πιο καλή και ενδιαφέρουσα φανεί μια επαγγελματική πρόταση τόσες μεγαλύτερες πιθανότητες έχει να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Καρκίνος

Το μυαλό σου βρίσκεται ήδη διακοπές από σήμερα και θα είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να το επαναφέρεις σε τάξη! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την ενασχόληση με οποιοδήποτε πρακτικό θέμα. Κάνε ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου καθώς το μυαλό σου δεν θα συνεργάζεται και είναι πιθανό να σε παρασύρει και σε λάθος αποφάσεις!

Λέων

Σήμερα θα έχεις την τάση να μην αναγνωρίζεις τα λάθη και την ευθύνη σου στα πράγματα με αποτέλεσμα να ψάχνεις να βρεις εξιλαστήριο θύμα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει να ρίξεις τις ευθύνες σε κάποια παλιά σου σχέση, ένα συνέταιρο σου ή οπουδήποτε αλλού προκειμένου να τις αποποιηθείς. Η ημέρα δεν είναι καλή για οικονομικές συμφωνίες καθώς το ενδεχόμενο λάθους είναι πολύ πιθανό.

Παρθένος

Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα καθώς θα σε απασχολήσουν τα θέλω τους και οι αξιώσεις που έχουν από εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον  Ποσειδώνα δεν είναι ευνοϊκή για να πάρεις αποφάσεις. Κάποιοι άνθρωποι που θα γνωρίσεις σήμερα θα σου φανούν εξαιρετικοί και κάποιοι που γνωρίζεις ήδη θα σε βάλουν σε σκέψεις. Ο Ποσειδώνας θα θολώσει την κρίση σου για αυτό απόφυγε να πάρεις αποφάσεις και να υπογράψεις οτιδήποτε.

Ζυγός

Η ημέρα θα ξεκινήσει με περίεργες διαθέσεις καθώς οι υποχρεώσεις σου θα βρίσκονται ήδη σε αναμονή. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν είναι βοηθητική για να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα. Το μυαλό σου θα βρίσκεται αλλού και το πιο πιθανό είναι να μην καταφέρεις να συντονίσεις το χρόνο σου με βάση τις υποχρεώσεις σου. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι να αφήσεις κάποιες δουλειές ημιτελείς και μετά θα πρέπει να σκεφτείς μια καλή δικαιολογία για να πεις!

Σκορπιός

Οι καλλιτεχνικές σου ανησυχίες θα χτυπήσουν κόκκινο σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα τις φέρει στην επιφάνεια. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου ή να ξεκινήσεις ένα νέο όπως είναι η ζωγραφική! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη φαντασία σου. Αν το ημερήσιο πρόγραμμα σου περιλαμβάνει βόλτες και συναντήσεις με φίλους χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς θα έχεις μια ροπή σε καταχρήσεις!

Τοξότης

Σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια οι ευαισθησίες σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς υπό την επιρροή του Ποσειδώνα και να σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα θολώσει την κρίση σου και είναι πιθανό να σε κάνει να αδικήσεις ανθρώπους της οικογένειας σου. Μην αφήσεις το συναίσθημα να αναιρέσει τη λογική σου σκέψη καθώς αυτή θα είναι πολύτιμος σύμμαχός σου. Κάποια σενάρια που μπορεί να κάνεις είναι μόνο στο μυαλό σου για αυτό απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα κυρίως για θέματα που αφορούν την οικογένεια σου.

Αιγόκερως

Σήμερα θα αναζητήσεις στενούς συγγενείς, γνωστούς και γείτονες προκειμένου να μοιραστείς όλα αυτά που σε απασχολούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν πρέπει. Καλύτερα να κρατήσεις αυτά που σε απασχολούν για εσένα καθώς εσύ μπορεί να τα μοιραστείς με καλή πρόθεση όμως δεν θα έχουν όλοι την ίδια διάθεση.

Υδροχόος

Η προσοχή σου συνεχίζει να βρίσκεται σε οικονομικές εκκρεμότητες καθώς θέλεις να διευθετήσεις τα πάντα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες και περιορίσου στη διευθέτηση μόνο των υποχρεώσεων που δεν παίρνουν αναβολή. Σήμερα θα έχεις την τάση να υπερεκτιμήσεις αυτά που προσφέρεις στη δουλειά και αυτό μπορεί να σε παρασύρει σε παράτολμες διεκδικήσεις που θα σε ζημιώσουν!

Ιχθύς

Η κυκλοθυμία σου θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα θολώσει την κρίση σου και θα σε οδηγήσει να πάρεις αποφάσεις που δεν θα είναι οι σωστές. Είναι πιθανό να αδικήσεις κάποιο συνεργάτη σου ή ακόμα και το/η σύντροφο σου και να εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα είτε για επαγγελματικά είτε για προσωπικά θέματα σήμερα καθώς τα λάθη είναι πολύ πιθανά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;