Τα ζώδια της ημέρας

Δίδυμε, θέλεις να συναναστραφείς με κόσμο και ιδιαίτερα με ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Ιουνίου;

Κριός

Σήμερα θα κάνει την εμφάνιση της η ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σου καθώς η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς. Είναι πιθανό να σε πιάσει το παράπονο ακόμα και για μικρές δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν σε θέματα καθημερινότητας. Προσπάθησε να μην αφήσεις τη συναισθηματική σου υπερχείλιση και τις ανησυχίες σου να πολλαπλασιαστούν καθώς θα δημιουργήσουν εμπόδια ακόμα και σε μικρές καθημερινές υποχρεώσεις.

Ταύρος

Οι φίλοι σου θα είναι το σημαντικότερο σου μέλημα σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με τις παρέες σου, τις ομάδες στις οποίες είσαι μέλος και με κάθε άλλη συλλογική δραστηριότητα. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να αποκτήσεις συμμάχους στη δουλειά και να κάνεις καλή εντύπωση ακόμα και στους πιο δύσπιστους συναδέλφους σου! Αν σου προταθεί μια ομαδική δουλειά μη διστάσεις να πάρεις μέρος καθώς είναι σίγουρο πως θα διαπρέψεις.

Δίδυμοι

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες  θα σε κάνουν αρκετά ανταγωνιστικό/η στη δουλειά καθώς θέλεις να ξεχωρίσεις πάση θυσία. Η Σελήνη θα βρεθεί στους Ιχθύς και θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στους στόχους σου και να μην παρεκκλίνεις. Με τις ενέργειες σου θα τραβήξεις την προσοχή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και μπορεί να γίνεις αντικείμενο σχολιασμού. Αν θέλεις να σε σχολιάσουν μόνο για τα επιτεύγματα σου φρόντισε να μην πάρεις μέρος σε ίντριγκες και "πηγαδάκια" στη δουλειά.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με κάποιο σεμινάριο ή να βρεις πληροφορίες για μια επαγγελματική πιστοποίηση καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα αυξήσει τη δίψα σου για μάθηση. Αυτό που θα σε κάνει χαρούμενο/η σήμερα είναι να μάθεις έστω και κάτι καινούργιο και να βάλεις άλλο ένα λιθαράκι στις γνώσεις που ήδη έχεις. Η επικοινωνιακή σου διάθεση και η ανάγκη σου για συζητήσεις θα γίνει πόλος έλξης για τους γύρω σου και οι προτάσεις για έξοδο θα είναι αρκετές.

Λέων

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να μη ξυπνήσεις με κέφια καθώς θα κάνουν την εμφάνιση τους διάφορες σκέψεις που θα σε αγχώσουν, θα σε στεναχωρήσουν και θα σε εκνευρίσουν. Η Σελήνη μόλις πέρασε στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση και την αίσθηση πως όλα σου φταίνε! Αν ασχοληθείς με κάτι πρακτικό όπως είναι η διευθέτηση οικονομικών θεμάτων -κυρίως αν αφορούν το δημόσιο- θα καταφέρεις να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο!

Παρθένος

Σήμερα θα δυσκολευτείς να πάρεις αποφάσεις μόνος/η σου και θα προτιμήσεις να έχεις και την επιβεβαίωση των συνεργατών ή του/ης συντρόφου σου. Η Σελήνη που έχει περάσει στους Ιχθύς θα τονίσει την ανάγκη σου για αποδοχή και θα ξεκινήσεις να ανησυχείς για τη γνώμη των άλλων. Σίγουρα αν πάρεις μια δεύτερη γνώμη για οτιδήποτε σε απασχολεί είναι χρήσιμο αλλά μην περάσεις στο άλλο άκρο και πάρεις αποφάσεις με βάση τα θέλω των γύρω σου.

Ζυγός

Σήμερα ακόμα και αν το πρόγραμμα σου είναι χαλαρό μπορεί να προκύψουν υποχρεώσεις και έκτακτες δουλειές που θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς μαζί τους. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες που έχεις προκειμένου να τελειώνεις. Αυτό που χρειάζεται είναι να μη αφήσεις το χρόνο ανεκμετάλλευτο και να τον διευθετήσεις σωστά καθώς η αλήθεια είναι πως θα σου λείπει η πρακτική σκέψη.

Σκορπιός

Σήμερα το κύριο μέλημα σου είναι να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου, στους φίλους σου και στις δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Η Σελήνη μόλις πέρασε στους Ιχθύς και θα βοηθήσει τη διάθεση σου να πάρει την ανιούσα. Η καλή σου διάθεση θα σε κάνει τη ψυχή της παρέας καθώς θα έχεις τον τρόπο να κάνεις και τους άλλους να περάσουν καλά. Άκουσε αυτό που σου λέει η καρδιά σου και προσπάθησε να βρεις χρόνο για να καλομάθεις και τον εαυτό σου καθώς χρειάζεσαι ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις!

Τοξότης

Η Σελήνη μόλις πέρασε στους Ιχθύς και θα εγείρει θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και την οικογένεια σου. Είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες δουλειές σε σχέση με αυτό ή να χρειαστεί να φροντίσεις κάποιο οικείο σου πρόσωπο. Σήμερα όμως μπορεί να προκύψουν και συζητήσεις που θα γίνουν η αφορμή για να διαφωνήσεις καθώς οι απόψεις σου μπορεί να μην ταυτιστούν με της οικογένειας σου. Αν μπεις στη διαδικασία αντιπαράθεσης φρόντισε να το κάνεις μέσω του διαλόγου και όχι με νεύρα και εντάσεις.

Αιγόκερως

Η ημέρα θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και ανθρώπους που έχεις στο μυαλό σου ώστε να κανονίσεις να βρεθείτε. Η Σελήνη μόλις πέρασε στους Ιχθύς και όσο προχωρά η ημέρα τόσο πιο επικοινωνιακός/η θα γίνεσαι. Εκμεταλλεύσου την ανάλαφρη διάθεση σου και την ανάγκη σου για επικοινωνία ώστε να αναθερμάνεις τη σχέση με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη μόλις πέρασε στους Ιχθύς και θα σου υπενθυμίσει κάποιες υποχρεώσεις που είχες ξεχάσει οι περισσότερες από αυτές οικονομικού χαρακτήρα. Σήμερα μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να επιδιώξεις επαφές με ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημα σου μέσω μιας καλής συμφωνίας. Η ανασφάλεια που μπορεί να αισθανθείς θα σου βγει σε καλό, καθώς θα σου δώσει το έναυσμα να ξεκινήσεις αποταμίευση ή να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να συμπληρώσεις το εισόδημα σου με μια νέα ασχολία.

Ιχθύς

Το μυαλό σου θα "τρέχει" σε χίλια πράγματα σήμερα και θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε ένα μόνο θέμα. Η Σελήνη μόλις πέρασε στο ζώδιο σου και δεν θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς σε κάτι συγκεκριμένο. Η καλή σου διάθεση μπορεί να δώσει τη θέση της στον εκνευρισμό και αντίστροφα, και αυτό μπορεί να γίνει η αιτία να δημιουργηθούν εντάσεις με τους ανθρώπους που θα βρεθούν κοντά σου. Προσπάθησε να είσαι ανεκτικός/η μαζί τους καθώς δεν θα είναι εύκολο για εκείνους να ακολουθήσουν τον ειρμό σου!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ