ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και εξακολουθεί να φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα και εκκρεμότητες που χρειάζεται να τακτοποιήσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σου το απόγευμα, θα δημιουργήσει αναβρασμό στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς θα νιώσεις αρκετά πιεσμένος/η. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να φανεί σε προϊσταμένους και υφισταμένους σου καθώς θα τους δώσεις την ευκαιρία να σε κρίνουν λάθος.

Ταύρος

Οι επαφές με ανθρώπους του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος θα αποτελέσουν τις ευχάριστες ασχολίες σου σήμερα και θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σε κάνει επικοινωνιακό/η και με διάθεση να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, θα σου χαλάσει λίγο τη διάθεση καθώς μπορεί να φέρει ξαφνικές συναντήσεις με κάποιον/α που δεν θέλεις! Αν δεν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο, πρόσεχε τα μέρη που συχνάζεις! Ιδιαίτερη προσοχή δώσε και στην οδήγηση αν δεν θέλεις να προκύψουν προβλήματα.

Δίδυμοι

Η αναστάτωση που θα νιώσεις σήμερα θα προκληθεί από τις σκέψεις  σου αλλά και από τα απωθημένα σου καθώς θα κάνουν ένα εκρηκτικό συνδυασμό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, σου προκαλεί συναισθηματική υπερχείλιση και η αλήθεια είναι πως δεν είσαι συνηθισμένος/η σε τέτοια! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, θα σου προκαλέσει εκνευρισμό και μπορεί να γίνει η αιτία να πάρεις αποφάσεις που θα μετανιώσεις. Η λογική είναι η λέξη κλειδί σήμερα και μόνο αν την επιστρατεύσεις θα βγεις κερδισμένος/η.

Καρκίνος

Το κεφάλαιο «σχέσεις με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου» εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω κάνει τη γνώμη τους και τα θέλω τους ιδιαίτερα σημαντικά. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, θα φέρει ανακατατάξεις σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να μάθεις κάτι το οποίο θα σε εκνευρίσει και να γίνει η αιτία για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου.

Λέων

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να σε θυμηθούν συνάδελφοι, φίλοι αλλά και οι δικοί σου καθώς όλοι θα θελήσουν να τους κάνεις μια χάρη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου φέρει εκτός από τις δικές σου υποχρεώσεις και αγγαρείες τρίτων, με αποτέλεσμα να γεμίσει ο χρόνος σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει τυχαίες συναντήσεις με φίλους και γνωστούς σου όμως η στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη. Οι υποχρεώσεις και η πίεση της ημέρας θα σε εκνευρίσουν αλλά προσπάθησε να μη μεταφέρεις την ένταση και στο περιβάλλον σου.

Παρθένος

Η ημέρα θα ξεκινήσει ευνοϊκά για εσένα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου και σε προτρέπει να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον  Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να σου προκαλέσει συναισθηματική αναστάτωση και εκνευρισμό καθώς κάτι θα σου λείπει χωρίς να μπορείς να το προσδιορίσεις. Σήμερα μπορείς να πας γυμναστήριο προκειμένου να εκτονωθείς ή να βρεις ένα νέο χόμπι που θα σε κρατήσει απασχολημένο/η!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να αποκτήσεις ουσιαστική επαφή με την οικογένεια σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει κατά το απόγευμα με τον Ουρανό από τον Κριό, θα σε κάνει να αισθανθείς ασφυκτικά μέσα στο σπίτι. Αποτέλεσμα θα είναι, όσο και να προσπαθείς να έρθεις κοντά με τους δικούς σου, άλλο τόσο να απομακρύνεσαι. Προσπάθησε να ανακτήσεις την ισορροπία που είναι και βασικό χαρακτηριστικό του ζωδίου σου και μην κινείσαι στα άκρα.

Σκορπιός

Οι επαφές και οι συζητήσεις με συγγενείς, γνωστούς και γείτονες θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω τονίζει το επικοινωνιακό σου ταλέντο. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα δυναμιτίσει το κλίμα ανάμεσα στις παρέες. Αιτία για αυτό θα είναι οι διαφορετικές σας απόψεις τις οποίες δεν θα πάρεις και τόσο ψύχραιμα. Πρόσεξε καθώς οι υπερβολικές σου αντιδράσεις είναι πιθανό να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου.

Τοξότης

Σήμερα το μυαλό θα αναζητήσει τρόπους ώστε να καταφέρεις να διεκδικήσεις μια αύξηση στη δουλειά ή για να βρεις κάποιο έξτρα εισόδημα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η προσοχή σου είναι στραμμένη αποκλειστικά σε οικονομικά θέματα καθώς θα είναι το μόνο που θα σε απασχολήσει. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν ανατροπές σε συμφωνίες και να αλλάξουν τελευταία στιγμή πράγματα που έχουν συμφωνηθεί. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, πρόσεξε πως θα το χειριστείς καθώς η παρόρμηση σου θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Αιγόκερως

Η συμπεριφορά σου δύσκολα θα παραμείνει σταθερή σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σου προκαλέσει συναισθηματικές εναλλαγές. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ουρανό από τον Κριό, θα δημιουργήσει θέματα στο σπίτι που δεν θα καταφέρουν να σε αφήσουν ανεπηρέαστο/η και θα σε εκνευρίσουν. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου καθώς θα σε παρασύρει σε λεκτικές αψιμαχίες και στο τέλος θα πεις πράγματα που δεν εννοείς και θα μετανιώσεις.

Υδροχόος

Η ανησυχία σου θα είναι γενικευμένη σήμερα ακόμα και αν ασχοληθείς μόνο με υποχρεώσεις της καθημερινότητας που για εσένα είναι υποχρεώσεις ρουτίνας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα εντείνει τις ανησυχίες σου και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα εντείνει τον εκνευρισμό σου. Προσπάθησε να βρεις μια ασχολία που ξέρεις πως μπορεί να σε χαλαρώσει γιατί όσο δουλεύει το μυαλό σου υπερωρίες τόσο περισσότερο θα εκνευρίζεσαι και θα αγχώνεσαι με τις σκέψεις σου.

Ιχθύς

Η προσοχή σου θα στραφεί σε θέματα που απασχολούν τους φίλους σου καθώς η  Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και ευνοεί οτιδήποτε συλλογικό. Το απόγευμα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό και η γνώμη σου μπορεί να μη βρει την ανταπόκριση που περιμένεις. Αυτό θα σε εκνευρίσει και θα δημιουργήσει απόσταση στις φιλικές σου σχέσεις καθώς θα ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα. Δέξου τις διαφορετικές απόψεις που μπορεί να έχουν οι άλλοι και μην τις βρεις σαν αφορμή για να εκνευριστείς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;