ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Ιουνίου;

Κριός

Σήμερα η προσοχή σου θα βρίσκεται σε επαγγελματικά θέματα και οι φιλοδοξίες σου θα σε “παρακινήσουν” να ξεχωρίσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα εντείνει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου για επαγγελματική αναγνώριση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό νωρίς το απόγευμα, υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για να προωθήσεις τις ικανότητες σου. Κάνε μια ημέρα υπομονή καθώς οτιδήποτε και να θελήσεις σήμερα θα κουραστείς για να το καταφέρεις.

Ταύρος

Σήμερα θα ψάξεις να βρεις τρόπο να ταξιδέψεις είτε σωματικά είτε πνευματικά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου δώσει ευκαιρίες να διευρύνεις τις γνώσεις σου μέσα από ένα βιβλίο, μια συζήτηση ή ένα ντοκιμαντέρ. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό, δεν είναι ευνοϊκό για επαφές και συναντήσεις καθώς μπορεί να γίνεις υπερβολικός/η. Αιτία για αυτό θα είναι κάποιος/α που μπορεί να μη συμμεριστεί τη γνώμη σου και αυτό δεν θα σου αρέσει καθόλου. Συγκράτησε την παρόρμηση σου για να μην προκύψουν εντάσεις!

Δίδυμοι

Κάποιος/α που θα συναντήσεις ύστερα από καιρό, μια φωτογραφία ή μια σκέψη που θα σου έρθει στο μυαλό σχετικά με κάποιο παλαιότερο γεγονός, θα είναι αρκετά για να σε αναστατώσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να σκεφτείς λογικά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό το απόγευμα, θα σε παρασύρει σε υπερβολές κάθε είδους. Πρόσεξε καθώς αν υποκύψεις μπορεί να υποστείς τις συνέπειες ακόμα και στο πορτοφόλι σου.

Καρκίνος

Σήμερα αυτό που θα έχει σημασία για εσένα είναι τι σκέφτονται οι άλλοι. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σε κάνει ευάλωτο/η στη γνώμη των άλλων για εσένα γι αυτό και θα προσπαθήσεις να γίνεις αρεστός/η στους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό κατά το απόγευμα, δεν θα σε βοηθήσει να πετύχεις όλα όσα έχεις κατά νου σήμερα κυρίως αν αφορούν συνεργασίες. Απόφυγε υπογραφές συμβολαίων καθώς η ημέρα μπορεί να κρύβει παγίδες.

Λέων

Οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετές σήμερα και θα πρέπει να πάρεις έκτακτα μέτρα όπως μια καλή βιταμίνη προκειμένου να ανταπεξέλθεις χωρίς απώλειες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και μπορεί να φέρει και έκτακτες αγγαρείες που θα σε αναγκάσουν να τροποποιήσεις το ημερήσιο πλάνο σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό το απόγευμα, μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις υπερβολικά και παρορμητικά σε κάθε αλλαγή που θα υπάρξει σήμερα. Πάρε βαθιές ανάσες και συγκρατήσου καθώς μπορεί να χάσεις το μέτρο και να δημιουργηθούν προβλήματα μεταξύ εσένα και των άλλων.

Παρθένος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και θα βάλεις ως προτεραιότητα κάθε τι που σε ευχαριστεί. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει πως εκτός από τη δουλειά και τα άγχη υπάρχει και η θετική πλευρά της ζωής! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό κατά το απόγευμα, θα σε παρασύρει σε υπερβολές. Πρόσεξε καθώς αν βγεις θα παρασυρθείς και θα το παρακάνεις με τα τσιγάρα, τα ποτά και το φαγητό!

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και μπορεί να φέρει μια γενικότερη αναστάτωση εντός οικίας. Είναι πιθανό να έχεις μια διαφωνία με τους δικούς σου ή κάποιο ηλικιωμένο άτομο της οικογένειας σου να χρειαστεί τη βοήθεια σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου κατά το απόγευμα, θα δώσει ένα τόνο υπερβολής σε οτιδήποτε και να κάνεις σήμερα. Πρόσεξε καθώς αυτή η υπερβολή μπορεί να γίνει η αιτία να πεις πράγματα που μετά θα μετανιώσεις.

Σκορπιός

Ένα τηλέφωνο από ένα στενό συγγενικό σου πρόσωπο ή μια πρόσκληση για καφέ από ένα γνωστό σου, ακόμα και μια συζήτηση με το γείτονα σου, θα γίνουν η αφορμή για να προβείς σε εκμυστηρεύσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό το απόγευμα, μπορεί να σε παρασύρει και να μοιραστείς πράγματα που δεν πρέπει. Σήμερα θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι υπερβολικά και να εκνευρίζεσαι εύκολα γι αυτό προσπάθησε να την περιορίσεις για να μη δημιουργηθούν προβλήματα με τους γύρω σου.

Τοξότης

Η ανάγκη σου να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και να βάλεις μια τάξη είναι έκδηλη καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω. Σήμερα θα επιδιώξεις να βρεις τρόπους προκειμένου να καταφέρεις τις οικονομικές συμφωνίες που έχεις κατά νου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό κατά το απόγευμα μπορεί να σε κάνει να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου. Η ημέρα δεν ευνοεί αποφάσεις και νέες οικονομικές συμφωνίες γι αυτό μην κάνεις επεκτατικές κινήσεις σήμερα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα νιώσεις πως η προσοχή των συνεργατών αλλά και του/της συντρόφου σου έχει στραφεί στις κινήσεις σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει κατά το απόγευμα με το Δία από το Ζυγό, θα φέρει ανατροπές στις σχέσεις σου καθώς θα αντιδράσεις σπασμωδικά και υπερβολικά αν νιώσεις πως πιέζεσαι. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον επαγγελματικό σου χώρο καθώς δεν θα δώσεις καλές εντυπώσεις. Συγκράτησε την παρόρμηση σου καθώς θα επηρεάσει την εικόνα που χτίζεις με κόπο.

Υδροχόος

Οι σκέψεις σου θα δημιουργήσουν ένα φαύλο κύκλο αρνητικών συναισθημάτων που θα επηρεάσει τη διάθεση σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει τις φοβίες σου και τις ανασφάλειες σου, με αποτέλεσμα να χάσεις προς στιγμήν την καλή σου διάθεση. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό κατά το απόγευμα, θα χαρίσει μια υπερβολή στις αντιδράσεις σου αλλά και τις σκέψεις σου. Συγκράτησε την παρόρμηση σου και κάνε υπομονή μια ημέρα είναι θα περάσει!

Ιχθύς

Οι κοινωνικές συναθροίσεις και οι επαφές με φίλους εξακολουθούν να τραβούν το ενδιαφέρον σου καθώς η  Σελήνη από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την ανάγκη σου να χαλαρώσεις παρέα με ανθρώπους που αγαπάς. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό κατά το απόγευμα δεν θα σε βοηθήσει να περάσεις μια ήρεμη ημέρα καθώς οι υπερβολές θα γίνουν στοιχείο του χαρακτήρα σου. Κάποιοι μπορεί να παρεξηγήσουν τη συμπεριφορά σου για αυτό αν δεν επιθυμείς κάτι τέτοιο προσπάθησε να περιορίσεις τις υπερβολικές σου αντιδράσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;