ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Ιουνίου;

Κριός

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου φέρει ευκαιρίες για να βγεις, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις. Οι προτάσεις για συναντήσεις και εξόδους θα είναι αρκετές και θα σε βάλουν σε δίλλημα. Οι συζητήσεις θα είναι το δυνατό σου σημείο και αυτό θα τραβήξει την προσοχή και τον θαυμασμό των συνδαιτυμόνων σου καθώς οι γνώσεις σου θα εντυπωσιάσουν! Σήμερα είναι πιθανό να έχεις νέα που σχετίζονται με κάποιο ταξίδι ή με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό και θα σε χαροποιήσουν

Ταύρος

Οι κρυφές σου σκέψεις θα έρθουν στην επιφάνεια σήμερα και θα σου προκαλέσουν μια δυσθυμία καθώς δεν θα είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα δημιουργήσει αφορμές ικανές να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματα σου και τα απωθημένα σου. Αν έχεις εκκρεμότητες με τράπεζες, εφορία και γενικότερα το δημόσιο είναι μια καλή ευκαιρία να τις τακτοποιήσεις για να μην έρθουν ξανά στο προσκήνιο.

Δίδυμοι

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί σε θέματα σχέσεων καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη, θα δώσει προτεραιότητα σε αυτόν τον τομέα. Οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφος σου θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις σε θέματα που σε αφορούν και εσύ θα αναζητήσεις τη γνώμη τους. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για συζητήσεις που αφορούν ένα νέο εγχείρημα σου ή μια νέα συνεργασία αλλά μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις πριν αξιολογήσεις τις προτάσεις που θα έχεις.

Καρκίνος

Η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική και θα χρειαστεί να κάνεις ένα πλάνο προκειμένου να καταφέρεις να συμμαζέψεις τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει οικογενειακές υποχρεώσεις και εργασιακές εκκρεμότητες. Αν δε χάσεις χρόνο άσκοπα και ασχοληθείς αμέσως μαζί τους τότε θα καταφέρεις να τελειώσεις έγκαιρα. Είναι πιθανό να σου γίνει πρόταση να αναλάβεις νέες εργασιακές ευθύνες και αυτό θα σε αγχώσει όμως είναι μια καλή ευκαιρία να δείξεις τι αξίζεις.

Λέων

Σήμερα θα ξυπνήσεις με καλή διάθεση καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη, θα σε παρακινήσει να αδράξεις την ημέρα και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν! Ο έρωτας θα έχει τον πρώτο λόγο σήμερα και αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου τότε το φλερτ θα γίνει η κύρια ασχολία σου! Μια έξοδος με φίλους και η ενασχόληση σου με κάποιο χόμπι σου θα σε κάνουν ακόμα πιο ευδιάθετο/η, με αποτέλεσμα να γίνεις δημοφιλής στις παρέες σου σήμερα!

Παρθένος

Η τάση σου για παράπονα θα γίνει εμφανής σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει τις αδικίες που θεωρείς πως έχεις υποστεί. Αυτό θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου προς τους οικείους σου καθώς ούτε εκείνοι πρόκειται να μείνουν στο απυρόβλητο. Προσπάθησε να διαχειριστείς τη συναισθηματική σου αναστάτωση καθώς θα δημιουργήσει προβλήματα και στο σπίτι σου αλλά και στη δουλειά σου και να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις επαφές με συγγενείς και γνωστούς. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να επικοινωνήσεις μαζί τους και να ανταλλάξετε τα νέα σας καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις τους άλλους. Αν το ημερήσιο πλάνο σου έχει και έξοδο για αγορές θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να αγοράσεις πράγματα που δεν σου χρειάζονται.

Σκορπιός

Η αυτοπεποίθηση σου σήμερα θα εξαρτηθεί από τα χρήματα που έχεις στο πορτοφόλι σου γι αυτό και θα κάνεις τα πάντα για να έχεις όσα περισσότερα μπορείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να ξεκινήσεις να αναζητάς τρόπους προκειμένου να αυξήσεις το εισόδημα σου. Μια ιδέα μπορεί να σου αποφέρει κέρδος αν την υλοποιήσεις και σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσεις να σχεδιάζεις τα βήματα που χρειάζονται!

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα μεταβάλλει τη διάθεση σου από το ένα άκρο στο άλλο. Αυτό θα γίνει και η αφορμή για να δημιουργηθούν προβλήματα με τους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να καταλάβουν τι θέλεις. Μια διένεξη μπορεί να γίνει η αφορμή για να καταλάβεις το δικό σου φταίξιμο μέσα σε μια προσωπική σου σχέση και να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Αν το κάνεις, τότε θα καταφέρεις να κάνεις μια επανεκκίνηση στις σχέσεις και στις συνεργασίες που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.

Αιγόκερως

Οι εμμονές και οι ανησυχίες σου θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα και δεν θα σε αφήσουν να σκεφτείς καθαρά για οποιοδήποτε θέμα και να σε απασχολεί. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα εντείνει τις εμμονές σου με αποτέλεσμα να γίνεις καχύποπτος/η με όλους. Ο μόνος τρόπος να χαλαρώσεις είναι να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο. Η εργασιοθεραπεία είναι μια καλή λύση που μπορεί να σε βοηθήσει να κρατήσεις τις δεύτερες σκέψεις και τις ανησυχίες σου μακριά.

Υδροχόος

Η Σελήνη πέρασε στον Τοξότη και θα σημάνει την έναρξη του διαλλείματος από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να βρεις χρόνο και να δεις τους φίλους σου ή να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερό σου χρόνο για να ασχοληθείς με κάποια ομάδα που ανήκεις. Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να κάνεις σήμερα, αν το κάνεις συλλογικά και όχι ατομικά, θα περάσεις καλύτερα και θα φτιάξεις τη διάθεση σου.

Ιχθύς

Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να βρεις τρόπο να ξεχωρίσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και να καταλάβουν την αξία σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα τονίσει την ανάγκη σου να εξελιχθείς. Οι αλλαγές που έχεις κατά νου είναι πολλές και μπορεί να περιλαμβάνουν ακόμα και την αλλαγή της δουλειάς σου. Παρόλο που θέλεις να πάρεις αποφάσεις άμεσα, συγκράτησε την παρόρμηση σου καθώς δεν είναι καλός σύμβουλος για επαγγελματικά θέματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;