Τα ζώδια της ημέρας

Παρθένε, σήμερα δεν θα νιώθεις καλά με τους άλλους καθώς θα θεωρήσεις πως σε πιέζουν και δεν σε αφήνουν να εκφραστείς.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην  Παρθένο και να σε φέρνει σε επαφή με τις υποχρεώσεις σου, προκειμένου να τελειώνεις μαζί τους και να βρεις ελεύθερο χρόνο για εσένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου προκαλέσει εκνευρισμό καθώς οι υποχρεώσεις σου θα σε κουράσουν αρκετά. Είναι πιθανό να μην έχεις και την υποστήριξη που περιμένεις από τους άλλους είτε σε εργασιακά είτε σε επαγγελματικά θέματα. Κάνε υπομονή και μην διεκδικήσεις το δίκιο σου σήμερα!

Ταύρος

Σήμερα θα είσαι σε φόρμα! Οτιδήποτε και να έχεις να κάνεις, θα φροντίσεις να βρεις χρόνο και για εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σου χαρίζει καλή διάθεση, όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα δημιουργήσει μια "σκιά". Είναι πιθανό να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τις αυριανές σου υποχρεώσεις ή κάποιες δουλειές σου και αυτό θα σου χαλάσει τη διάθεση. Απόλαυσε την ημέρα και άφησε το μυαλό σου να αδειάσει από τις σκέψεις.

Δίδυμοι

Η προσοχή σου συνεχίζει να είναι στραμμένη στο σπίτι καθώς θέλεις να λύσεις κάποια θέματα που έχουν προκύψει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει απόμακρο/η ακόμα και προς τους οικείους σου. Δείξε τα συναισθήματα σου καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν οι άλλοι τι σε έχει πειράξει. Προσπάθησε να λύσεις οποιοδήποτε θέμα έχει προκύψει με την οικογένεια σου ή οποιονδήποτε άλλο με διάλογο καθώς η απομάκρυνση δεν θα βοηθήσει αλλά θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Καρκίνος

Σήμερα οι γύρω σου μπορεί να έχουν όρεξη για κουβέντα αλλά εσύ δεν θα έχεις την ίδια διάθεση και είναι πολύ πιθανό ακόμα και να εκνευριστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες και θα είναι αυτές που τελικά θα σε εκνευρίσουν. Είναι πιθανό να φανείς απότομος/η και επικριτικός/η προς τους άλλους και αυτό να δημιουργήσει εντάσεις μεταξύ σας. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να πάρουν μεγάλες διαστάσεις καθώς στο τέλος θα βρεθείς να απολογείσαι.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σου δημιουργεί άγχος κυρίως με οτιδήποτε έχει να κάνει με τα οικονομικά σου θέματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, σου εφιστά την προσοχή καθώς μια λάθος κίνηση μπορεί να έχει επιζήμια αποτελέσματα για το ταμείο σου. Σκέψου καλά πριν πάρεις αποφάσεις και θυμήσου πως μόνο με δουλειά θα καταφέρεις να αυξήσεις σε μόνιμη βάση το εισόδημα σου αλλά και την αυτοπεποίθηση σου.

Παρθένος

Σήμερα δεν θα νιώθεις καλά με τους άλλους καθώς θα θεωρήσεις πως σε πιέζουν και δεν σε αφήνουν να εκφραστείς. Αιτία αυτού του συναισθήματος είναι το τετράγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιο σου, με τον Κρόνο από τον Τοξότη. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις διαφορετικός/η και γι αυτό θα απομακρυνθείς από τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου. Προσπάθησε να λύσεις τυχόν προβλήματα που έχουν προκύψει με διάλογο και καλή θέληση και χωρίς επικριτική διάθεση.

Ζυγός

Οι σκέψεις σου θα βρίσκονται σε οτιδήποτε μπορεί να σε αγχώσει και αυτό δεν θα βοηθήσει τη διάθεση σου καθώς τα σενάρια καταστροφής θα κάνουν την εμφάνιση τους. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα εντείνει τις ανασφάλειες σου. Εξαιτίας των σκέψεων που κάνεις, θα γίνεις απόμακρος/η ακόμα και με τους δικούς σου ανθρώπους και θα πρέπει να προσπαθήσεις, προκειμένου να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα σας.

Σκορπιός

Σήμερα θα ξεκινήσεις να αξιολογείς φίλους, συναδέλφους και ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου καθώς θέλεις να βεβαιωθείς πως έχετε ακόμα κοινές ιδέες, απόψεις και στόχους. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει απόμακρο/η και επικριτικό/η με όλους, ακόμα και με τους καλούς σου φίλους. Αιτία για αυτό μπορεί να είναι παρελθοντικά γεγονότα και παρεξηγήσεις που ποτέ δεν ξεπεράστηκαν. Προσπάθησε να σκεφτείς με λογική ώστε να μην πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ.

Τοξότης

Τα επαγγελματικά σου θέματα εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου, δεν είναι ευνοϊκό για επαγγελματικά ξεκινήματα και συμφωνίες. Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως κρίνεσαι για την πορεία σου μέχρι τώρα και αυτό θα σε κάνει να αντιδράσεις. Απόφυγέ το αν θέλεις να κλείσει η ημέρα χωρίς απώλειες.

Αιγόκερως

Σήμερα επιθυμείς να βρεθείς με κόσμο, να διαβάσεις ένα βιβλίο, να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο και να ασχοληθείς με κάτι που θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, υποδηλώνει πως ίσως η γνώμη σου δεν τύχει αποδοχής από τους άλλους. Αυτό θα σε εκνευρίσει και θα σε απομακρύνει από όλους καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να το δεχτείς. Προσπάθησε να θυμάσαι πως οι διαφορετικές γνώμες είναι μια ωραία αφορμή για διάλογο και όχι για εντάσεις!

Υδροχόος

Σήμερα θα κάνεις την ενδοσκόπησή σου και θα φέρεις στην επιφάνεια τα απωθημένα σου, τα συναισθήματα σου αλλά και οτιδήποτε δεν έχεις καταφέρει να διαχειριστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει πολύ αυστηρό/η με τον εαυτό σου, τα συναισθήματα σου αλλά και τους άλλους. Μην γίνεσαι υπερβολικός/η και μην τα βάζεις με τον εαυτό σου καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να νιώσεις μεγαλύτερη συναισθηματική πίεση.

Ιχθύς

Σήμερα θα γίνεις αρκετά δύσπιστος/η με τους γύρω σου και αυτό θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σας καθώς όλοι θα καταλάβουν πως κάτι σε απασχολεί. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα εντείνει την συναισθηματική σου απομάκρυνση από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Συζήτησε τις ανησυχίες σου ή τα παράπονα σου με τους άμεσα ενδιαφερόμενους και μην επιλέγεις τη σιωπή καθώς δεν είναι πάντα χρυσός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ