ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Μαΐου;

Κριός

Θέματα που έχουν να κάνουν με τους δικούς σου ανθρώπους και με το σπίτι γενικότερα θα σε απασχολήσουν και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, δεν είναι βοηθητικό για να διεκδικήσεις πράγματα καθώς η τύχη θα σε δυσκολέψει λίγο. Ευτυχώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον  Ερμή από τον Ταύρο, θα διευκολύνει την ενδοοικογενειακή επικοινωνία και θα σε βοηθήσει να βρεις λύση σε θέματα που σε απασχολούν.

Ταύρος

Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και καθυστερήσεις στις υποχρεώσεις σου με αποτέλεσμα να εκνευριστείς. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει να βρεις το δίκιο σου σε αδέρφια, ξαδέρφια ακόμα και γείτονες καθώς θα ξεκινήσεις να τους διηγείσαι τις δυσκολίες της ημέρας!

Δίδυμοι

Η ανασφάλεια σου θα σε ωθήσει να κάνεις μια «απογραφή» σε αυτά που θεωρείς κεκτημένα σου καθώς είναι ο μόνος τρόπος να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σου λείπει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό,  μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια σε συμφωνίες που αφορούν οικονομικά θέματα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα σου δώσει μια χείρα βοηθείας καθώς η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα κρύψει πολύ καλά την ανασφάλεια σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα δημιουργήσει μια υπερβολή στον τρόπο που θα εκφράσεις τα συναισθήματα σου είτε είναι θετικά είτε αρνητικά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, μπορεί να φέρει μια αναστάτωση σχετική με θέματα σπιτιού και θα δημιουργήσει δυσκολίες που θα καταφέρεις να ξεπεράσεις. Από την άλλη, η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι το δυνατό σου χαρτί καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Καρκίνο, θα σε βοηθήσει να κάνεις αισθητή την παρουσία σου!

Λέων

Σήμερα θα έχεις τις «κλειστές» σου καθώς οι σκέψεις σου δεν θα είναι οι συνηθισμένες σου και θα έχεις μια ροπή προς την ανασφάλεια. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, δεν θα βοηθήσει στις επαφές  με το περιβάλλον σου καθώς θα γίνεις εσωστρεφής. Μην ανησυχείς καθώς είναι προσωρινό και το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά την επικοινωνιακή σου διάθεση!

Παρθένος

Η ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες καθώς και με θέματα που απασχολούν τους φίλους σου. Η Σελήνη από τον Καρκίνο θα τονίσει το ομαδικό σου πνεύμα και τον αλτρουισμό σου αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα δώσει την τάση για υπερβολές. Είναι πιθανό να παθιαστείς με οτιδήποτε και να ασχοληθείς αλλά ο τρόπος που θα το κάνεις μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Ταύρο θα σε βοηθήσει να βρεις τις ισορροπίες και να μην αναλωθείς σε αντιπαραθέσεις και ανούσια θέματα.

Ζυγός

Η καριέρα σου, οι μελλοντικοί σου στόχοι και τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα περισσότερο από κάθε τι. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου, υποδηλώνει πως δεν είναι καλή στιγμή για επαγγελματικές αποφάσεις καθώς δεν θα έχεις την τύχη με το μέρος σου. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο με τον Ερμή από τον  Ταύρο, θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις αυτούς που ξέρεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με εκπαιδευτικά θέματα ή κάποιο σεμινάριο καθώς η ανάγκη σου είναι να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, μπορεί να σου δημιουργήσει καθυστερήσεις και μικρά εμπόδια στις επιδιώξεις σου αλλά δεν πρέπει να σε πτοήσει! Από την άλλη το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα σε βοηθήσει να προσπεράσεις μικρές δυσκολίες καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση θα κάνει θαύματα!

Τοξότης

Σήμερα θα έρθουν στο μυαλό σου αναμνήσεις, πρόσωπα και καταστάσεις τα οποία θα σε αναστατώσουν συναισθηματικά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα προκαλέσει μια τάση για υπερβολές στη διάθεση σου. Παρόλα αυτά το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα ενισχύσει το επικοινωνιακό σου ταλέντο και θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις οτιδήποτε αισθάνεσαι. Αυτό θα λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.

Αιγόκερως

Οι αγαπημένοι σου συνεργάτες αλλά και ο/η σύντροφός σου θα σε επηρεάσουν με τη γνώμη τους και θα είναι δύσκολο να τους αγνοήσεις καθώς θα νιώσεις άσχημα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα φτάσει τα συναισθήματα σου στο έπακρο και δεν θα είναι εύκολο να βρεις τις ισορροπίες. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή θα σε βοηθήσει όχι μόνο να βρεις τη χρυσή τομή αλλά και να πείσεις τους άλλους να ασπαστούν τις απόψεις σου ήρεμα και ωραία!

Υδροχόος

Η καθημερινότητα θα σου προκαλέσει εκνευρισμό σήμερα καθώς θα νιώσεις κουρασμένος/η και η κούραση θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σου για να κάνεις μια αλλαγή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με το  Δία από το Ζυγό, θα σε ωθήσει σε παρορμητικές αποφάσεις που θα σε εκθέσουν κυρίως στο εργασιακό σου περιβάλλον. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να «συμμαζέψεις» σκέψεις που εξωτερίκευσες και δεν έπρεπε καθώς θα επικρατήσει η λογική!

Ιχθύς

Σήμερα η ενέργεια και η διάθεση σου θα είναι στα πάνω τους καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, μπορεί να σε παρασύρει σε τσιγάρα, ποτά και ξενύχτια και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς ενδέχεται να το παρακάνεις! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον  Ερμή από τον Ταύρο, θα σε κάνει επικοινωνιακό/η και σήμερα θα είσαι η «ψυχή της παρέας» καθώς η καλή επικοινωνία και η καλή διάθεση θα είναι δυνατός συνδυασμός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;