ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Μαΐου;

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά θέματα προκειμένου να αξιολογήσεις τις υποχρεώσεις σου αλλά και τις ανάγκες σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα οξύνει τη διαίσθηση σου για αυτό άκουσε τη καθώς μπορεί να σε βοηθήσει ακόμα και σε πρακτικά θέματα. Πρόσεξε όμως καθώς θα πρέπει να τη διαχωρίσεις από τα θέλω σου ώστε να μπορέσεις να την ακολουθήσεις.

Ταύρος

Οι σκέψεις σου και οι ανησυχίες σου, ακόμα και για καθημερινά θέματα, θα σε αγχώσουν και θα προσπαθήσεις να τις βάλεις σε μια τάξη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό, θα σε κάνει να αντιδράσεις στις υποχρεώσεις σου αν νιώσεις πως σε πιέζουν. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και το σημαντικότερο μέλημα για εσένα θα είναι οι σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δίδυμοι

Η διάθεση σου θα γίνει εσωστρεφής σήμερα καθώς η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου θα σου δημιουργήσει ανησυχία ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι ευνοϊκό αν θέλεις να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές και όχι πρακτικές δραστηριότητες. Πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός/η όσον αφορά και τις επαγγελματικές κινήσεις καθώς μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο που δεν είσαι σε θέση να δεις ακόμα.

Κάρκινος

Σήμερα τα θέματα των φίλων σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από τα δικά σου θέματα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα φέρει στην επιφάνεια την αλτρουιστική πλευρά του χαρακτήρα σου και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τους δεσμούς με το φιλικό σου περίγυρο. Είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς και με συλλόγους ή να προσφέρεις εθελοντική εργασία κάπου που θα τη χρειαστούν και η προσφορά σου θα είναι πολύτιμη.

Λέων

Την προσοχή σου σήμερα θα τραβήξουν επαγγελματικά θέματα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα ενισχύσει την ανάγκη σου για επαγγελματική πρόοδο! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε κάνει ευαίσθητο/η αλλά θα πρέπει να κρατήσεις τις ευαισθησίες σου εκτός επαγγελματικού περιβάλλοντος. Αν δεν το κάνεις, δεν θα είναι εύκολο να σκεφτείς πρακτικά με βάση το συμφέρον σου καθώς το συναίσθημα σου θα είναι υπερβάλλον.

Παρθένος

Σήμερα η διάθεση σου θα γίνει πιο εξωστρεφής και θα προτιμήσεις να περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο με παρέα αγαπημένα σου πρόσωπα, συγγενείς και γνωστούς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα εξάρει τη φαντασία σου και την ανάγκη σου να κάνεις ένα ταξίδι! Δεν αποκλείεται να κανονίσεις ένα ταξίδι αστραπή καθώς θα είναι ένας τρόπος για να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις και να χαλαρώσεις.

Ζυγός

Μια μικρή αφορμή θα σε φέρει σε επαφή με τα απωθημένα σου και θα σου χαλάσει τη διάθεση καθώς το μυαλό σου θα κολλήσει εκεί. Η Σελήνη βρίσκεται στον  Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό/η.

Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να παρασυρθείς από τα συναισθήματα σου και να πεις πράγματα που θα σε εκθέσουν στους γύρω σου. Αν φιλτράρεις το συναίσθημα με λογική τότε θα καταφέρεις να συγκρατηθείς και να μην αντιδράσεις υπερβολικά.

 Σκορπιός

Σήμερα θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις καθώς θέλεις να νιώσεις πως έχεις την υποστήριξη των άλλων ώστε να αισθανθείς πως όλα είναι εντάξει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου με αποτέλεσμα να γίνεις ακόμα πιο συμπαθής στους γύρω σου. Είναι πιθανό κάποιος/α συνεργάτης σου να χρειαστεί τη βοήθεια σου και να θέλεις να κερδίσεις την ευγνωμοσύνη του γι αυτό μην του την αρνηθείς.

Τοξότης

Η ημέρα θα φέρει μαζί της αρκετές υποχρεώσεις καθώς τις προηγούμενες ημέρες ξεκουράστηκες και ίσως να άφησες πίσω κάποιες δουλειές. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα ενισχύσει τη φαντασία σου και θα σε κάνει εξαιρετικά εφευρετικό/η στις δικαιολογίες. Το πιο πιθανό είναι να τις χρησιμοποιήσεις καθώς δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με όλες τις υποχρεώσεις σου και θα πρέπει να γίνεις πειστικός/η στην προσπάθεια να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου και θα σου χαρίσει καλή διάθεση και όρεξη να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα φέρει στην επιφάνεια τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα! Δεν είναι απίθανο αν ξεκινήσεις ένα χόμπι όπως η ζωγραφική ή η χειροτεχνία καθώς κάπως πρέπει να εκμεταλλευτείς την καλλιτεχνική σου διάθεση!

Υδροχόος

Οι σχέσεις με την οικογένεια σου θα βρεθούν στο μικροσκόπιο σήμερα καθώς θα θυμηθείς όλες τις αδικίες που θεωρείς πως έχεις υποστεί και θα εκνευριστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα γίνει μια καλή αφορμή για να νιώσεις «ένα» με τους δικούς σου και να αφήσεις πίσω τυχόν παράπονα που έχεις. Από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να αισθανθείς συναισθηματικά ευάλωτος/η και να γίνεις απότομος/η με τους οικείους σου με αποτέλεσμα αν δημιουργηθούν εντάσεις.

Ιχθύς

Ένα τηλέφωνο από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο θα γίνει η αφορμή για να ξεκινήσεις τη συζήτηση και δύσκολα θα σταματήσεις καθώς τα νέα θα διαδέχονται το ένα το άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα αυξήσει τη δημοτικότητα που θα έχεις στον περίγυρο σου. Αιτία για αυτό θα είναι το γεγονός πως θα ασχοληθείς ουσιαστικά με τα θέματα των γύρω σου με αποτέλεσμα όλοι να θέλουν την άποψη σου. Μείνε αντικειμενικός/η ώστε να δώσεις τις σωστές συμβουλές!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;