Τα ζώδια της ημέρας

Τοξότη, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να ευνοεί τη διάθεση και την ψυχολογία σου.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Μαΐου.

Κριός

Σήμερα θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και τις ανάγκες του καθώς θέλεις να τον καλομάθεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό, θα φέρει στην επιφάνεια την αντισυμβατική πλευρά του χαρακτήρα σου. Πρόσεξε καθώς οι συνεχόμενες αντιρρήσεις σου μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε οικονομικά θέματα.

Ταύρος

Οι σκέψεις σου και οι ανησυχίες σου, ακόμα και για καθημερινά θέματα, θα σε αγχώσουν και θα προσπαθήσεις να τις βάλεις σε μια τάξη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό, θα σε κάνει να αντιδράσεις στις υποχρεώσεις σου αν νιώσεις πως σε πιέζουν. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και το σημαντικότερο μέλημα για εσένα θα είναι οι σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δίδυμοι

Οι φίλοι σου συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα τονίσει την ανάγκη σου να αισθανθείς μέλος μιας «ομάδας». Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό, θα φέρει στην επιφάνεια την εκκεντρική πλευρά του χαρακτήρα σου, όμως οι απόψεις σου θα τύχουν αποδοχής από τον περίγυρο σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα στρέψει την προσοχή σου στις ανάγκες σου, τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες σου.

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά σου θέματα εξακολουθούν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον σου καθώς η Σελήνη από τον Κριό τονίζει την επιθυμία σου να επιτύχεις στη δουλειά. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό, σου εφιστά την προσοχή γιατί δεν θα κάνει εύκολη τη συνύπαρξή σου με άλλους στη δουλειά καθώς θα αισθανθείς πίεση. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σου υπενθυμίσει πως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλλειμα και να ξεκουραστείς!

Λέων

Εκμεταλλεύσου τις ώρες που η Σελήνη παραμένει στον Κριό για να επικοινωνήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και να περάσεις ένα χαλαρό πρωινό χωρίς άγχος. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό κυρίως αν οι απόψεις σου δεν τύχουν της αποδοχής που περιμένεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σου κρούσει τον κώδωνα καθώς έχεις παραμελήσει κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις.

Παρθένος

Η εσωστρεφής διάθεση σου θα σε συντροφεύσει για λίγο ακόμα καθώς η Σελήνη παραμένει στον Κριό. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα αλλά και αλλαγές στον οικονομικό προϋπολογισμό που θα σε βγάλουν εκτός των σχεδίων σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σου δώσει την ευκαιρία να ισορροπήσεις τα συναισθήματα σου και να χαλαρώσεις. Συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι η ευκαιρία για να φτιάξει η διάθεση σου και να σταματήσεις να αγχώνεσαι.

Ζυγός

Σήμερα το μέλημα σου είναι να είσαι αρεστός/η στους άλλους καθώς έχεις ανάγκη την αποδοχή και το θαυμασμό τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό, θα σου δυσκολέψει λίγο τα σχέδια καθώς θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Αιτία γι αυτό μπορεί να είναι κάτι που θα σου αποκαλυφθεί και δεν θα σου αρέσει. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον  Ταύρο και θα σε κάνει εσωστρεφή με αποτέλεσμα να αποφύγεις βόλτες και συναντήσεις!

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να κάνεις ένα πλάνο ώστε να μπορέσεις να φέρεις πιο εύκολα τις υποχρεώσεις σου εις πέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει έκτακτες αγγαρείες και αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Αν δεν χάσεις τη ψυχραιμία σου, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις παντού! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα στρέψει την προσοχή σου στους συνεργάτες σου και τον/τη σύντροφό σου!

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να ευνοεί τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεσαι μια αλλαγή. Είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσεις ένα νέο extreme σπορ καθώς θέλεις να ανεβάσεις την αδρεναλίνη σου! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σημάνει το τέλος του διαλλείματος καθώς θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και δουλειές!

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να ευνοεί τη διάθεση και την ψυχολογία σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεσαι μια αλλαγή. Είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσεις ένα νέο extreme σπορ καθώς θέλεις να ανεβάσεις την αδρεναλίνη σου! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σημάνει το τέλος του διαλλείματος καθώς θα σου υπενθυμίσει πως έχεις και δουλειές!

Υδροχόος

Η εξωστρεφής διάθεσή σου θα σε συντροφεύσει το πρωί και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με τις μικρές χαρές της ζωής, όπως οι επαφές με συγγενείς και γνωστούς σου και οι βόλτες στα μαγαζιά! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό, σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να μετατρέψει τις συζητήσεις σε εντάσεις από τη μια στιγμή στην άλλη. Το μεσημέρι η  Σελήνη θα περάσει στον  Ταύρο και θα στρέψει την προσοχή σου σε θέματα εντός οικίας.

Ιχθύς

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό για λίγο ακόμα και η σύνοδος της με τον Ουρανό είναι πιθανό να σου δημιουργήσει εκνευρισμό, αν δεν καταφέρεις να τελειώσεις έγκαιρα με τις οικονομικές σου υποχρεώσεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να δώσεις σημασία στην επικοινωνία με κοντινά και συγγενικά σου πρόσωπα. Μια βόλτα μαζί τους θα έχει θετική επίδραση στη ψυχολογία σου και θα στρέψει το μυαλό σου μακριά από οικονομικά θέματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ