ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Μαΐου;

Κριός

Σήμερα θα είσαι ο/η πρωταγωνιστής/στρια της ημέρας αδιαμφισβήτητα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου.  Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα τονίσει την παρόρμησή σου και μπορεί να φέρει και μια τάση υπερβολής στη συμπεριφορά σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα, θα αυξήσει τη γοητεία σου και θα βοηθήσει να έρθεις κοντά με αγαπημένους σου ανθρώπους.

Ταύρος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να μείνεις μέσα και να μην ασχοληθείς με τίποτα ώστε να ξεκουραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα «αυξήσει» τις δουλειές, τις υποχρεώσεις σου αλλά και την τάση να τεμπελιάσεις! Η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα, θα φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που είχες κρατήσει μυστικά, κρυφούς έρωτες αλλά και κρυφούς θαυμαστές/στριες!

Δίδυμοι

Η κοινωνική σου ζωή θα γίνει έντονη σήμερα καθώς θα έχεις προτάσεις για συναντήσεις και εξόδους από φίλους και συναδέλφους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα σου χαρίσει καλή διάθεση, αλλά μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο, ακόμα και στη διασκέδαση! Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα, θα φέρει νέους ανθρώπους στο προσκήνιο που φυσικά θα καταφέρεις να γοητεύσεις με τον χαρακτήρα και τη γοητεία σου!

Καρκίνος

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι στα πάνω της καθώς η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις καλά με ανθρώπους που αγαπάς. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα διευρύνει τον περίγυρό σου καθώς η εξωστρεφής διάθεσή σου θα σε οδηγήσει σε νέες γνωριμίες. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να ασχοληθείς με τις ανάγκες σου που σήμερα θα είναι οι βόλτες, οι συζητήσεις και το φλερτ!

Λέων

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι στα πάνω της καθώς η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις καλά με ανθρώπους που αγαπάς. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα διευρύνει τον περίγυρό σου καθώς η εξωστρεφής διάθεσή σου θα σε οδηγήσει σε νέες γνωριμίες. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να ασχοληθείς με τις ανάγκες σου που σήμερα θα είναι οι βόλτες, οι συζητήσεις και το φλερτ!

Παρθένος

Σήμερα ίσως φανείς απόμακρος/η στους άλλους καθώς θα προτιμήσεις περισσότερο να ακούς και λιγότερο να μιλάς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με οικονομικά και κληρονομικά θέματα. Η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα, θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να καταφέρεις μια συμφωνία που θα σε ωφελήσει οικονομικά.

Ζυγός

Σήμερα η ημέρα ευνοεί την επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και τον/τη σύντροφό σου και ενδείκνυται για την επίλυση θεμάτων που μπορεί να είχαν προκύψει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα φέρει ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και φυσικά να τους εντυπωσιάσεις. Σήμερα μπορεί να έχεις μια ευκαιρία που δεν περιμένεις είτε σε προσωπικά είτε σε επαγγελματικά θέματα. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τη γοητεία σου!

Σκορπιός

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα είναι αρκετές καθώς η Σελήνη από τον Κριό τις «ευνοεί» αλλά η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό δεν θα σε αφήσει χωρίς βοήθεια! Νωρίς το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα φέρει ευκαιρίες που σχετίζονται με εργασιακά θέματα. Είναι πιθανό να σου φέρει και την επιθυμία να μην ασχοληθείς με αυτά που πρέπει αλλά με αυτά που θέλεις. Μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις και μη θυσιάσεις την καλή σου φήμη στη δουλειά για να πας μια βόλτα!

Τοξότης

Η ημέρα είναι ένα δώρο για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου καθώς  οι πλανήτες σε ευνοούν και μάλιστα απροκάλυπτα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία, θα σε κάνει πολύ δημοφιλή στο φιλικό σου περιβάλλον. Αποτέλεσμα αυτού είναι όλοι να αναζητήσουν την παρέα σου καθώς θα είσαι η ψυχή της παρέας! Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα θα ευνοήσει την προσωπική σου ζωή και θα σε «ομορφύνει»!

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς θέματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια σου ή θέματα που υπάρχουν μεταξύ σας. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία, θα ευνοήσει το κλίμα στο σπίτι αρκεί να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου. Είναι πιθανό να φέρει και κάποιο νέο σχετικό με επαγγελματικά θέματα που θα σε χαροποιήσει. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις μια αλλαγή στο χώρο που ζεις και αυτό θα φέρει και κάποια έξοδα!

Υδροχόος

Η επικοινωνία σου με συγγενικά και άλλα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου θα είναι η κύρια απασχόληση σου σήμερα καθώς αν ξεκινήσεις τη συζήτηση δύσκολα θα μπορέσεις να τη σταματήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα σου ανεβάσει τη ψυχολογία και θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη θα σε βάλει στη διαδικασία να φλερτάρεις, να βγεις για ψώνια ακόμα και να κάνεις ένα ταξίδι! Αποφάσισε και πράξε!

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα δημιουργήσει ευκαιρίες που αφορούν οικονομικά θέματα. Σήμερα είναι πιθανό να βρεις τρόπο να αυξήσεις το εισόδημα σου ή να σου προταθεί μια δουλειά με πολύ καλό οικονομικό υπόβαθρο. Νωρίς το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεκινήσεις αποταμίευση προκειμένου να αισθανθείς ασφάλεια και να καλύψεις τις μελλοντικές σου ανάγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;