ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Μαΐου;

Κριός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού θα σε βοηθήσει να δεις μέσα σου και να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να εστιάσεις στα «κεκτημένα» σου και να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις να κρατήσεις και τι όχι. Άφησε πίσω σου οτιδήποτε νιώθεις πως σε βαραίνει ψυχικά και συναισθηματικά –και αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο αρχικά- είναι όμως ο μόνος τρόπος για να «μεταμορφωθείς».

Ταύρος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού δεν θα σε αφήσει ανεπηρέαστο/η καθώς θα είσαι ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών της ημέρας.  Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις εκκαθαρίσεις -περισσότερο συναισθηματικές- και να αφήσεις πίσω σου κάποιες σχέσεις που νιώθεις να έχουν κάνει τον κύκλο τους. Οι αποφάσεις σου μπορεί να φανούν ξαφνικές στα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά -αν είναι αποτέλεσμα σκέψης και όχι παρόρμησης- σίγουρα είναι οι σωστές.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου -Σκορπιού θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις διαφορετικά την καθημερινότητα σου. Είναι γεγονός πως η εργασιακή καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις που έχεις σε έχουν κουράσει γι αυτό και θα πρέπει να αναλάβεις δράση. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για να τον αφιερώσεις σε εσένα, ακόμα και αν χρειαστεί να αφήσεις κάποιες από τις δουλειές σου πίσω. Είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσεις να πιέζεσαι, διαφορετικά η πίεση μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε δραστηριότητες και ανθρώπους που σε γεμίζουν. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να χαλαρώσεις και να σταματήσεις να σκέφτεσαι υποχρεώσεις και δουλειές. Μια βόλτα με φίλους και τον/τη σύντροφό σου μπορεί να φέρει και μια εκ βαθέων συζήτηση που θα ξεκαθαρίσει θολά σημεία στις σχέσεις σας. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι ο τρόπος που θα επιλέξεις για να πεις αυτά που θέλεις καθώς μπορεί να γίνεις λίγο απότομος/η.

Λέων

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού θα σε αναγκάσει να στρέψεις την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σου. Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να συζητήσεις και να κλείσεις θέματα που υπάρχουν καθώς, αν κάνεις πως δεν τα βλέπεις, θα συνεχίσουν να υφίστανται. Είναι πιθανό κάποιο ηλικιωμένο άτομο της οικογένεια σου να χρειαστεί τη βοήθεια σου και να πρέπει να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που μπορεί να υπάρχουν με συγγενικά σου πρόσωπα προκειμένου να τα λύσεις. Σήμερα μπορείς να συζητήσεις μαζί τους όλα αυτά που σε έχουν ενοχλήσει προκειμένου να ακούσεις την άποψη τους. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις αν είσαι θυμωμένος/η καθώς αργότερα μπορεί να διαπιστώσεις πως είχες κάνει λάθος αλλά οι συνέπειες τους θα παραμείνουν.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού, θα εγείρει τις ανασφάλειές σου και θα τονίσει όλα αυτά που θα ήθελες να έχεις καταφέρει. Σήμερα είναι πιθανό να μην είναι εύκολο να χαλαρώσεις καθώς το μυαλό σου θα ψάχνει να βρει τρόπους να βελτιώσει τα οικονομικά σου ώστε να καταφέρεις να ηρεμήσεις. Μην πάρεις αποφάσεις για δραστικές αλλαγές σήμερα και πρόσεξε τον τρόπο που θα διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν καθώς μπορεί να δημιουργήσεις κόντρες και εντάσεις.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, θα εντείνει την κυκλοθυμία σου και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική τρικυμία. Σήμερα θα έχεις έναν ιδιαίτερο τρόπο να διεκδικήσεις αυτά που έχεις ανάγκη από τους άλλους, τρόπος που μπορεί να παρεξηγηθεί.  Προσπάθησε να κατευνάσεις την ένταση των συναισθημάτων σου και την ορμητική σου διάθεση αν δεν θέλεις να υπάρξουν εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες σου.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, θα σου δημιουργήσει δυσθυμία καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια οι ανησυχίες σου και οι φόβοι σου. Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται σε όλα αυτά που σε αγχώνουν και θα πρέπει να βάλεις σε τάξη στο μυαλό σου. Λόγω της συναισθηματικής σου έντασης, μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις σου καθώς τα νεύρα σου και οι απαιτήσεις σου θα δώσουν δυναμικά το παρόν στην ημέρα.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, θα τονίσει την αναγκαιότητα των φίλων στη ζωή σου και θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πόσο τυχερός/η είσαι. Είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας καθώς άθελά σου μπορεί να πιέσεις καταστάσεις. Αν έχει προκύψει κάποιο θέμα ανάμεσα σε εσένα και κάποιο φίλο σου σήμερα, θα το ξαναδείς ώστε να πάρεις μιαν απόφαση. Πρόσεξε όμως καθώς η απόφαση που θα πάρεις, θα έχει μακροχρόνια αποτελέσματα.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, σου εφιστά την προσοχή σε οτιδήποτε αφορά επαγγελματικά θέματα καθώς θα δημιουργηθούν ανακατατάξεις. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να ετοιμαστείς για μια αλλαγή καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως η παρούσα κατάσταση στα επαγγελματικά σου δεν είναι αυτή που θέλεις. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και μην κάνεις κινήσεις υπό συναισθηματική ταραχή καθώς θα είναι δύσκολο να καταφέρεις να ελέγξεις τις συνέπειες μετά. Προσπάθησε να συγκρατήσεις και το θυμό σου καθώς μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σε βάλει στη διαδικασία να αποκτήσεις νέες γνώσεις, να γνωρίσεις νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους και να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου. Οι επαφές με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου θα έχουν την τιμητική τους σήμερα αλλά η συναισθηματική σου υπερχείλιση μπορεί να βάλει φωτιά ακόμα και στην πιο απλή συζήτηση. Προσπάθησε να κρατήσεις τα συναισθήματα σου για εσένα και να μην τα κοινοποιήσεις παρά μόνο στους άμεσα ενδιαφερόμενους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;