ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Μαΐου;

Κριός

Τα απωθημένα σου και οι σκέψεις σου συνεχίζουν να σου προκαλούν συναισθηματικές εντάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και αναμοχλεύει αυτά που κρύβεις μέσα σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Πρόσεξε καθώς υπάρχει κίνδυνος να πέσεις στην παγίδα και να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις γι αυτό δεν πρέπει να χαρίσεις την εμπιστοσύνη σου σήμερα.

Ταύρος

Η διάθεση που θα έχουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα επηρεάσει και εσένα καθώς σήμερα θα είσαι καλά μόνο αν βρίσκονται και οι άλλοι στην ίδια κατάσταση. Η  Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε παρασύρει και θα ασχοληθείς με οτιδήποτε, εκτός από πρακτικά θέματα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά σου και οι συνεργάτες σου θα αντιδράσουν αλλά θα βρεις τον τρόπο να τους ηρεμήσεις!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σου υπενθυμίσει πως έχουν μείνει μερικές δουλειές ακόμα που θα πρέπει να τελειώνεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, δεν είναι βοηθητικό για να συγκεντρωθείς καθώς το μυαλό σου θα τρέχει αλλού. Αν αυτό το οποίο ασχολείσαι έχει να κάνει με καλλιτεχνικά θέματα τότε θα διαπρέψεις καθώς σήμερα θα έχεις έμπνευση. Αν όχι ετοιμάσου να βρεις μια καλή δικαιολογία που θα καθυστερήσεις να τελειώσεις αυτά που πρέπει.

Καρκίνος

Η καλή ημέρα συνεχίζεται από εχθές καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού. Τα συναισθήματα που νιώθεις σήμερα είναι ενθουσιασμός, πάθος και όρεξη για να ασχοληθείς με νέα πράγματα! Η ημέρα ενδείκνυται για να περάσεις όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σου και να ξεφύγεις λίγο από τη ρουτίνα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα αποτελέσει την αφορμή που θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις την κλίση σου σε ένα καλλιτεχνικό χόμπι.

Λέων

Η προσοχή σου συνεχίζει να είναι στραμμένη στους οικείους σου και σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα φέρει συζητήσεις οι οποίες μπορεί να καταλήξουν σε διαμάχες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να σου προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία μέσα σου καθώς ο θυμός και τα παράπονα θα δώσουν τη θέση τους στην ηρεμία από τη μια στιγμή στην άλλη, με αποτέλεσμα οι δικοί σου να ξεκινήσουν να ανησυχούν!

Παρθένος

Οι δημόσιες σχέσεις θα εξακολουθήσουν να έχουν την τιμητική τους σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό αποζητά την ανθρώπινη επαφή και τον κόσμο! Μια βόλτα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή μια επίσκεψη σε συγγενείς και γείτονες θα αναδείξει το επικοινωνιακό σου ταλέντο και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα φέρει στην επιφάνεια τη χαλαρή πλευρά του εαυτού σου και σίγουρα θα την προτιμήσουν πολλοί!

Ζυγός

Το μυαλό σου εξακολουθεί να βρίσκεται στο πορτοφόλι σου καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό έχει στρέψει την προσοχή σου στα υλικά αγαθά. Βέβαια η ανασφάλεια σου δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις καθώς θα θεωρήσεις πως αυτά που έχεις αποκτήσει δεν είναι αρκετά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με κάτι πιο «καλλιτεχνικό» και να χαλαρώσεις. Βέβαια είναι πολύ πιθανό και να σκεφτείς μια ευφάνταστη ιδέα ώστε να αυξήσεις το εισόδημα σου και αυτό θα σου αρέσει πολύ!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να τονίζει τις ανθρώπινες σχέσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα φέρει στην επιφάνεια την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σου και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς η συναισθηματική σου υπερχείλιση μπορεί να καταπιέσει τους γύρω σου. Αν καταφέρεις να το διαχειριστείς, τότε σήμερα θα είναι μια όμορφη ημέρα γεμάτη με συναισθήματα και αγάπη.

Τοξότης

Η αισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει εξακολουθεί να έχει ρεπό καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό φροντίζει να σου υπενθυμίσει τις ανασφάλειες σου με αποτέλεσμα να μην έχεις καλή διάθεση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι μια όαση για εσένα καθώς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να σταματήσεις να κάνεις σκέψεις που σε αγχώνουν. Σήμερα δε χρειάζεται να ανησυχείς καθώς η διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τις προθέσεις των άλλων απέναντι σου και μάλιστα χωρίς να πουν ούτε μια κουβέντα.

Αιγόκερως

Όσες υποχρεώσεις και να έχεις σήμερα, φρόντισε να βρεις και λίγο χρόνο για τους αγαπημένους σου φίλους καθώς οι επαφή μαζί τους είναι αυτό που σου λείπει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου. Είναι πολύ πιθανό να προσφέρεις τη βοήθεια σου σε όποιον τη χρειαστεί ή να ασχοληθείς εθελοντικά με κάποια ομάδα ή κάποιο σύλλογο. Σήμερα με τη δράση σου δεν αποκλείεται να κάνεις νέες γνωριμίες που θα εξελιχθούν σε δυνατές φιλίες.

Υδροχόος

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καλά κρατούν και σήμερα, όμως γνωρίζεις πως πρέπει να κάνεις θυσίες προκειμένου να αποκτήσεις την αναγνώριση στη δουλειά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις διαθέσεις των άλλων ακόμα και χωρίς να μιλήσουν καθώς η διαίσθηση σου θα είναι ιδιαίτερα δυνατή. Είναι πολύ πιθανό να έχεις και μια επαγγελματική πρόταση που θα σου την παρουσιάσουν ιδανική αλλά μην πάρεις γρήγορα την απόφαση καθώς τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται.

Ιχθύς

Σήμερα θα είσαι εξωστρεφής και με διάθεση να βγεις, να επισκεφτείς αγαπημένα σου πρόσωπα, να συζητήσεις μαζί τους περί ανέμων και υδάτων και να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σε κάνει να ασχοληθείς αποκλειστικά με τα θέματα των άλλων καθώς οι ευαισθησίες σου θα χτυπήσουν κόκκινο. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις καθώς η επιμονή σου να βοηθήσεις μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;