ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Μαΐου;

Κριός

Οι σημαντικοί «άλλοι» της ζωής σου και οι μεταξύ σας σχέσεις θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να συζητήσεις και να υποστηρίξεις τα θέλω σου στους συνεργάτες σου αλλά και το/τη σύντροφό σου. Χρειάζεται όμως να είσαι προσεκτικός/η καθώς η χειμαρρώδης ενέργεια σου μπορεί να σε κάνει να πάρεις βιαστικές αποφάσεις που δεν θα είναι οι σωστές.

Ταύρος

Σήμερα το πρόγραμμά σου θα είναι βεβαρημένο καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα σου υπενθυμίσει κάποιες υποχρεώσεις που είχες ξεχάσει. Δε χρειάζεται να ανησυχήσεις καθώς θα έχεις  βοήθεια με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους. Η ενέργεια που θα σου χαρίσει θα είναι αυτή που πρέπει, όχι μόνο για να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου αλλά να σου μείνει και όρεξη να ασχοληθείς με οτιδήποτε θελήσεις. Φρόντισε όμως να ξεκουραστείς και να μην το παρακάνεις για να μην πάθεις υπερκόπωση!

Δίδυμοι

Σήμερα από το πρωί θα νιώσεις την καλή σου διάθεση να κάνει την εμφάνιση της και να σε παρακινεί να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, τους φίλους σου και το ταίρι σου! Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου, είναι εξαιρετικά βοηθητικό για νέα ξεκινήματα. Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να ξεκινήσεις γυμναστήριο και να διοχετεύσεις εκεί την ενέργεια σου. Αν δεν είσαι φανατικός/η της ιδέας, τότε το πιο πιθανό είναι να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε βόλτες και φλερτ!

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα τονίσει θέματα που αφορούν το σπίτι σου και την οικογένεια σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη σε ενδοοικογενειακές διενέξεις που μέχρι τώρα παρέβλεπες γιατί δεν είχες όρεξη να ασχοληθείς. Όμως θα είσαι και αρκετά ανυπόμονος/η και αν βιάζεσαι μπορεί να κάνεις λάθη. Αν καταφέρεις να ελέγξεις την παρόρμηση σου, θα τελειώσεις αυτό που έχεις κατά νου χωρίς παράπλευρες απώλειες.

Λέων

Σήμερα θα ασχοληθείς όχι μόνο με δικά σου θέματα αλλά και με θέματα των άλλων καθώς δεν θα είναι εύκολο να μείνεις άπραγος/η. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σου χαρίσει τόση ενέργεια όση χρειάζεσαι για να βγεις μια βόλτα, να πας για ψώνια και να κάνεις μια επίσκεψη σε αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπούς συγγενείς! Η ενέργεια σου θα είναι ανεξάντλητη σήμερα αλλά πρόσεξε κατά τις μετακινήσεις σου ώστε να μη «σκοντάψεις».

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικές εκκρεμότητες, λογαριασμούς και οτιδήποτε έχει να κάνει με το πορτοφόλι σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους θα ενισχύσει τη θέληση και την αποφασιστικότητα σου και θα σε βοηθήσει να επιτύχεις οτιδήποτε και να προσπαθήσεις. Σήμερα μπορείς να κάνεις μια συζήτηση στη δουλειά για να αναλάβεις κάτι ακόμα που μπορεί να αυξήσει τις ώρες που δουλεύεις, αλλά θα αυξήσει και το εισόδημα σου!

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα γίνει η αφορμή για να στρέψεις την προσοχή σου στον εαυτό σου και στις ανάγκες σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σε βοηθήσει να περάσεις στη δράση και να καταφέρεις να υλοποιήσεις τις επιθυμίες σου αλλά και τις υποχρεώσεις σου. Σήμερα θα έχεις υπερβολικό ζήλο σε οτιδήποτε και να κάνεις αλλά θα πρέπει να προσέξεις γιατί αυτό μπορεί να γίνει η αιτία να προκληθούν συγκρούσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Σκορπιός

Σήμερα δεν θα ξυπνήσεις και με την καλύτερη διάθεση καθώς το μυαλό σου βρίσκεται σε δουλειές και υποχρεώσεις που πρέπει να ασχοληθείς αλλά δεν έχεις όρεξη. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σε παρακινήσει να περάσεις στην ενεργό δράση. Αν τελικά το κάνεις τότε θα καταφέρεις να στρέψεις την προσοχή σου σε οτιδήποτε επιλέξεις να ασχοληθείς και θα σταματήσεις το φαύλο κύκλο των αρνητικών σκέψεων.

Τοξότης

Σήμερα οι φίλοι σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και θα στρέψει την προσοχή σου στους άλλους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σε κάνει να αναλάβεις δράση για να βοηθήσεις τους φίλους σου αλλά και όποιον άλλο χρειαστεί τη βοήθεια σου. Θα ήταν μια καλή ιδέα να ασχοληθείς με τον εθελοντισμό καθώς θα έρθει στην επιφάνεια και ο αλτρουισμός σου! Η θέρμη να ασχοληθείς με τα θέματα των άλλων δεν θα περάσει απαρατήρητη και θα σε κάνει ακόμα πιο δημοφιλή!

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και φέρνει εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα που βρίσκονται σε αναμονή. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να περάσεις στη δράση και να βάλεις τις βάσεις που χρειάζονται προκειμένου να επιτύχεις τα σχέδια σου. Θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός/η καθώς η ημέρα μπορεί να έχει και επαγγελματικές παγίδες που μπορεί να μην καταλάβεις λόγω της παρόρμησης σου. Άκουσε, κρίνε και μετά δράσε ώστε να καταφέρεις να μην έχεις απώλειες!

Υδροχόος

Σήμερα ήρθε η ώρα για  να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους που δε βλέπεις και τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους θα σου χαρίσει ενέργεια!  Σήμερα θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα αναζητήσεις πληροφορίες για κάτι που σε ενδιαφέρει και θα φλερτάρεις! Η ημέρα είναι ευνοϊκή για εσένα αλλά πρόσεξε καθώς η αστείρευτη ενέργεια σου μπορεί να σε κάνει ανυπόμονο/η με όλα και αυτό μπορεί να αποσυντονίσει τους γύρω σου!

Ιχθύς

Η διάθεση σου δεν θα είναι και στα καλύτερα της καθώς θα ξυπνήσεις με όρεξη να επαναφέρεις στο προσκήνιο καταστάσεις και ανθρώπους που σε πλήγωσαν. Η Σελήνη έχει περάσει στο Ζυγό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τους Διδύμους, θα σε βοηθήσει να αναλάβεις δράση και να διαχειριστείς τη συναισθηματική σου αναστάτωση. Σήμερα είναι πιθανό να παρουσιαστούν ευκαιρίες σχετικές με οικονομικά θέματα και θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση προκειμένου να μην τις αφήσεις να περάσουν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;