ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, 6 Μαΐου;

Κριός

Θέματα της καθημερινότητας θα σε απασχολήσουν και σήμερα με αποτέλεσμα να αφιερώσεις όλο το χρόνο σου σε αυτά και να νιώσεις κουρασμένος/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, είναι αποτρεπτικό/η για συζητήσεις και γενικότερα επαφές με κόσμο. Η κούραση σου θα σε κάνει να φανείς απόμακρος/η και αδιάφορος/η προς τους άλλους για αυτό προτίμησε να κρατήσεις τον ελεύθερο σου χρόνο για εσένα!

Ταύρος

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο, θα σου χαρίσει ευκαιρίες για να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα δυσκολέψει λίγο τα σχέδια σου καθώς όλο και κάποια υποχρέωση θα κάνει την εμφάνιση της. Μην αφήσεις τυχόν αγγαρείες που μπορεί να προκύψουν να σου χαλάσουν τη διάθεση και προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο χρόνο για να αφιερώσεις στον εαυτό σου και σε αυτά που αγαπάς.

Δίδυμοι

Σήμερα θα υψώσεις ένα τείχος ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους καθώς μπορεί να νιώσεις το ενδιαφέρον τους σαν προσπάθεια να εισβάλουν στη ζωή σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην οικογενειακή σου εστία καθώς ούτε οι δικοί σου θα μείνουν στο απυρόβλητο. Προσπάθησε να μην είσαι επικριτικός/η μαζί τους καθώς η ατμόσφαιρα θα ψυχράνει επικίνδυνα!

Καρκίνος

Οι επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας σήμερα γιατί μπορεί ακόμα και άθελα σου να γίνεις επικριτικός/η απέναντι τους. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα δημιουργήσει θέματα στις σχέσεις σου με τους άλλους. Πρόσεξε τον τρόπο που θα πεις την άποψη σου για οτιδήποτε καθώς μπορεί να παρεξηγηθείς ακόμα και άθελα σου.

Λέων

Εδώ και μερικές ημέρες το μυαλό σου βρίσκεται μόνο σε οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες σχετικές με αυτά. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη, δεν θα σε αφήσει να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στις αγαπημένες σου δραστηριότητες. Αν αφήσεις τον εαυτό σου να χαλαρώσει τότε μπορεί να σου έρθει στο μυαλό μια ιδέα που αν υλοποιηθεί θα βοηθήσει το εισόδημα σου. Σίγουρα όμως θα χρειαστεί δουλειά καθώς τα «αγαθά κόποις κτώνται».

Παρθένος

Σήμερα η συμπεριφορά σου θα είναι απόμακρη και θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, μπορεί να φέρει αναταράξεις εντός οικίας που θα επηρεάσουν τη διάθεση σου γενικότερα. Αν εκτονώσεις το θυμό σου σε κάποιο συνεργάτη σου ή στο/στη σύντροφό σου θα ανοίξεις τον «ασκό του Αιόλου» και θα χάσεις το δίκιο σου.
 

Ζυγός

Αυτό που θα σε ταλαιπωρήσει σήμερα θα είναι οι σκέψεις σου που θα μεγαλοποιήσουν τις ανασφάλειες σου με αποτέλεσμα να σε αγχώσουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα ενισχύσει τις φοβίες σου με αποτέλεσμα να νιώσεις ψυχολογική κούραση. Αυτή θα είναι και η αιτία που θα γίνεις καχύποπτος/η αλλά και απόμακρος/η με τους γύρω σου. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις, διαφορετικά η απόσταση που θα δημιουργηθεί θα είναι μεγάλη.

Σκορπιός

Οι φίλοι σου, οι συνάδελφοι σου και οι ομάδες στις οποίες συμμετέχεις θα αποσπάσουν την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο και θα ασχοληθείς αποκλειστικά μαζί τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον  Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει να διαφοροποιηθείς και να αποστασιοποιηθείς από τους άλλους. Αιτία γι αυτό θα είναι το γεγονός ότι θα ακουστούν ιδέες και απόψεις που μπορεί να μη σου αρέσουν και θα αντιδράσεις παρορμητικά. Αν δεν χάσεις το μέτρο, θα καταφέρεις να διαφυλάξεις τις σχέσεις σου.

Τοξότης

Αυτό που επιθυμείς είναι η επαγγελματική σου αναγνώριση και η Σελήνη από την Παρθένο θα κάνει ακόμα πιο έντονη αυτή την επιθυμία σου.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σου υπενθυμίσει πως δεν υπάρχει μαγική συνταγή για την επιτυχία παρά μόνο η δουλειά. Μη δίνεις αφορμή για σχόλια στη δουλειά και μην μπεις στον πειρασμό να κατακρίνεις προϊσταμένους και υφισταμένους σου γιατί θα εκτεθείς. Αν δουλέψεις με επιμονή και υπομονή για τους στόχους σου από σήμερα κιόλας απερίσπαστος/η από οτιδήποτε άλλο, τότε θα καταφέρεις να τους υλοποιήσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα το μόνο που θα θελήσεις είναι να κυλήσει χαλαρά η ημέρα σου και να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τους γύρω σου και τα σχέδια που έχεις κατά νου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου υπενθυμίσει -όχι και τόσο διακριτικά- πως έχεις κάποιες υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή. Αν ξεκινήσεις να κάνεις παράπονα στους ανθρώπους που θα βρεθείς μαζί τους σήμερα θα χάσεις χρόνο που σου είναι πολύτιμος!

Υδροχόος

Σήμερα θα εστιάσεις σε όλα αυτά που δεν έχεις καταφέρει και γι αυτό δεν θα είσαι ιδιαίτερα ευδιάθετος/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για να κάνεις οικονομικές συμφωνίες και διευθετήσεις. Προτίμησε να αφήσεις την ημέρα να περάσει χωρίς να παρέμβεις για να λύσεις σημαντικά θέματα και άφησε τα για αύριο που τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Ιχθύς

Σήμερα θα νιώσεις πως οι «σημαντικοί άλλοι» που βρίσκονται στη ζωή σου σε περιορίζουν και σου δημιουργούν ευθύνες. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη δεν είναι βοηθητικό για τη διάθεση σου καθώς θα προκύψουν υποχρεώσεις που θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς μαζί τους. Είναι πιθανό να απομακρυνθείς από τον/την σύντροφό σου ή κάποιο συνεργάτη σου αλλά θα είναι προτιμότερο να συζητήσεις οτιδήποτε σε έχει πειράξει και όχι να εξαφανιστείς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;