ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Μαΐου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο, να επηρεάζει τη διάθεση σου και να σου δημιουργεί εσωστρέφεια. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να σου δημιουργήσει εμμονές κυρίως με επαγγελματικά θέματα. Αυτό που θέλεις είναι να καταφέρεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και θα το κάνεις με κάθε κόστος. Αν εστιάσεις σε θέματα του σπιτιού σου μπορεί να παραμελήσεις τη δουλειά σου και το αντίστροφο γι αυτό θα πρέπει να βρεις την απαραίτητη ισορροπία.

Ταύρος

Η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι έντονη και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σου δώσει ευκαιρίες να βρεθείς με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και να ανταλλάξετε τα νέα σας. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα σε αφήσει να είσαι αντικειμενικός/η και δεν θα δείξεις ανοχή στις απόψεις των άλλων σε περίπτωση που δε συμφωνούν μαζί σου. Υπάρχει περίπτωση να παθιαστείς και να φανατιστείς με τα πιστεύω σου και να χαλάσεις προσωρινά το καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους.

Δίδυμοι

Η προσοχή σου εξακολουθεί να βρίσκεται σε οικονομικά θέματα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σε κάνει να νιώσεις ανασφάλεια με αποτέλεσμα να στραφείς μόνο σε αυτά που έχουν να κάνουν με το πορτοφόλι σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου χαρίσει ισχυρή διαίσθηση που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις συμφέρουσες προτάσεις και οικονομικές ευκαιρίες. Πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς και τα χρήματα να γίνουν εμμονή για εσένα σήμερα, γεγονός που δεν θα σε βοηθήσει να κάνεις σωστές επιλογές.

Καρκίνος

Η ημέρα θα έχει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις υπερβολικά σε οτιδήποτε και να σου πουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει αρκετά χειριστικό/η με τους συνεργάτες αλλά και τον/τη σύντροφό σου σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό που θέλεις. Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεται «αλλάξεις» κάποιες σχέσεις και να βάλεις νέες βάσεις καθώς έχουν αρχίσει και βαλτώνουν.

Λέων

Η ρουτίνα της καθημερινότητας θα είναι ο λόγος που δεν θα έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις κουραστεί και επιθυμείς μια ανανέωση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις την καθημερινότητα σου αλλάζοντας τις συνήθειες σου. Είναι πολύ πιθανό να σκεφτείς να αλλάξεις ακόμα και τη δουλειά σου αλλά μια τέτοια ενέργεια χρειάζεται σκέψη και όχι παρόρμηση.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να ευνοεί τις συζητήσεις και συναντήσεις με φίλους, συναδέλφους και ανθρώπους που σε ενώνουν κοινοί στόχοι. Η  αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να αισθανθείς πως δεν σε ικανοποιεί τίποτα ούτε καν οι φίλοι σου. Μην ανησυχήσεις καθώς το αίσθημα του ανικανοποίητου είναι προσωρινό γι αυτό προσπάθησε να ασχοληθείς με μια δραστηριότητα -αν είναι συλλογική ακόμα καλύτερα- προκειμένου να μην το αφήσεις να γιγαντωθεί.

Ζυγός

Η ανάγκη σου να αποκτήσεις κύρος, φήμη και αναγνώριση μέσα από τη δουλειά σου συνεχίζει να αποτελεί το πρωταρχικό σου μέλημα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να εστιάσεις σε οτιδήποτε αφορά τα επαγγελματικά σου θέματα. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις καθώς η προσήλωσή σου στη δουλειά θα δημιουργήσει γκρίνιες και παράπονα στο σπίτι.

Σκορπιός

Σήμερα αυτό που επιθυμείς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι να αλλάξεις παραστάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναταραχή και ανάγκη για αλλαγές. Μια συζήτηση σχετικά με αλλαγές που έχεις κατά νου, μαζί με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου, μπορεί να σε εκνευρίσει καθώς ίσως να μη βρεις την αποδοχή που περιμένεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην πάρεις αποφάσεις από αντίδραση καθώς θα ζημιωθείς.

Τοξότης

Σήμερα θα είσαι αναστατωμένος/η συναισθηματικά καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και εξακολουθεί να σου δημιουργεί υπερχείλιση συναισθημάτων και αναγκών. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα της ζωής σου πρέπει να αλλάξεις πρώτα από όλους εσύ ο/η ίδιος/α. Σήμερα θα βρεις τη δύναμη να αφήσεις πίσω συναισθήματα, ανθρώπους και σχέσεις που δεν χωράνε στη ζωή σου ώστε να αφήσεις χώρο για να έρθει κάτι νέο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προβείς σε ξεκαθαρίσματα σε προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, υποδηλώνει πως οι αλλαγές στις σχέσεις σου είναι πολύ πιθανές αλλά χρειάζονται «θυσίες». Σήμερα μπορεί να τερματίσεις σχέσεις που νιώθεις πως έχουν κάνει τον κύκλο τους και σίγουρα δεν θα σου αρέσει αλλά είναι ο μόνος τρόπος να αφήσεις χώρο για να έρθουν νέες.

Υδροχόος

Οι ρυθμοί της σημερινής ημέρας δεν θα είναι χαλαροί καθώς θα προκύψουν αρκετές υποχρεώσεις όχι μόνο δικές σου αλλά και αγαπημένων σου προσώπων. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό καθώς θέλεις να φέρεις εις πέρας κάθε υποχρέωσή σου. Η ανάγκη σου να κάνεις τέλεια οτιδήποτε σου ανατεθεί σήμερα μπορεί να σε κάνει να δώσεις μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και να χάσεις τον πολύτιμο χρόνο σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου χαρίζει εύνοια σε κάθε τι που θα αποφασίσεις να ασχοληθείς σήμερα.  Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να χαλάσει λίγο την ιδανική ημέρα καθώς θα δημιουργήσει θέματα με φιλικά σου πρόσωπα. Αν φανείς διακριτικός/η με θέματα φίλων σου και καταπολεμήσεις την ανάγκη σου να ακολουθήσουν πιστά τις συμβουλές σου, τότε η ημέρα θα περάσει ανώδυνα γεμάτη με όμορφες στιγμές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;