ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, 29 Απριλίου;

Κριός

Οι επαφές με αδέρφια, ξαδέρφια συγγενείς και γείτονες θα έχουν την τιμητική τους σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα τονίσει την ανάγκη σου για κουβέντα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιο σου, μπορεί να δυναμιτίσει την μεταξύ σας επικοινωνία καθώς θα φέρει στο προσκήνιο γεγονότα του παρελθόντος. Αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό καθώς σήμερα μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις κάποιες «εκκρεμότητες».

Ταύρος

Θέματα οικονομικής φύσεως, εκκρεμότητες και λογαριασμοί συνεχίζουν να σε αγχώνουν σήμερα καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να βρεις τρόπο να τα τακτοποιήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είναι υπεύθυνη για την «αναστάτωση»! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό, μπορεί να φέρει στο μυαλό σου μια λύση για κάποιο θέμα από εκεί που δεν το περιμένεις. Η ημέρα είναι ιδανική για να επιδιώξεις και κάποιο διακανονισμό για οικονομικά θέματα του παρελθόντος.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να μεταβάλλει τη διάθεσή σου με γρήγορους ρυθμούς. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ερμή και τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου. Είναι πιθανό να θυμηθείς γεγονότα του παρελθόντος που θα σε εκνευρίσουν και να τα επαναφέρεις με εκρηκτικό τρόπο! Αν καταφέρεις να συγκρατηθείς, θα μπορέσεις να τα λύσεις χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις.

Καρκίνος

Το μυαλό σου σήμερα θα γυρίζει σε θέματα του παρελθόντος και θα δυσκολευτείς να ασχοληθείς με πρακτικές υποχρεώσεις και δουλειές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και σου προκαλεί εσωτερική αναστάτωση καθώς δεν θα είναι εύκολο να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο μια επαγγελματική ευκαιρία. Πριν πάρεις την απόφαση σου, σκέψου με λογική και μην αφήσεις την παρόρμηση να υπερισχύσει!

Λέων

Σήμερα θα ασχοληθείς περισσότερο με συλλογικά θέματα και ειδικότερα με αυτά που απασχολούν τους φίλους σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε κάνει αλτρουιστή/στρια και επικοινωνιακό/η. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να σε κάνει να πεις πράγματα που κρατούσες καιρό και σε είχαν πειράξει. Αν προσέξεις τον τρόπο σου, μια τέτοια συζήτηση θα βοηθήσει να γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους.

Παρθένος

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να αξιολογήσεις και να αποφασίσεις για την κατάληξη κάποιων επαγγελματικών προτάσεων που σου είχαν γίνει κατά το παρελθόν καθώς θα βρεθούν ξανά μπροστά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό, θα σε βοηθήσει να κλείσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες. Πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στη δουλειά εξαιτίας λάθους συνεννόησης.
 

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να κάνει το μυαλό σου να αναπολεί όμορφες στιγμές που έχεις περάσει από ταξίδια που έχεις πραγματοποιήσει! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό το απόγευμα, θα σε «επαναφέρει»,  καθώς θα σε βοηθήσει να αναθερμάνεις προσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες και να λύσεις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να μην είσαι ευέξαπτος/η καθώς μπορεί να παρασυρθείς.

Σκορπιός

Σήμερα θα σε ταλαιπωρήσουν οι σκέψεις σου καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται αποκλειστικά αυτά που σου δημιουργούν συναισθηματική αναστάτωση, είτε είναι άνθρωποι είτε καταστάσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό, θα φέρει ξανά μπροστά σου εργασιακές ευκαιρίες που θα πρέπει να επαναξιολογήσεις! Προσπάθησε να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις και να σκεφτείς τα υπέρ και τα κατά με λογική και όχι με τη συναισθηματική σου φόρτιση.

Τοξότης

Οι προσωπικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα σε κάνει αρκετά ευάλωτο/η στη γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσένα. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό, θα δημιουργήσουν εκπλήξεις μέσα στην ημέρα. Είναι πιθανό να βρεθείς με ανθρώπους που έχεις καιρό να δεις και να σου παρουσιαστεί η ευκαιρία να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την πορεία κάποιων σχέσεων.

Αιγόκερως

Οι υποχρεώσεις της ημέρας θα είναι αρκετές και θα σε αναγκάσουν να αφήσεις πίσω την ανάγκη σου για ξεκούραση. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου κάνει τεστ αντοχής όμως εσένα σου αρέσουν οι προκλήσεις! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις μια αλλαγή στο σπίτι που τη σκεφτόσουν καιρό προκειμένου να ανανεώσεις  το χώρο σου. Μη βιαστείς και «φορτωθείς» και άλλες υποχρεώσεις και πραγματοποίησε την αλλαγή όταν θα έχεις χρόνο!

Υδροχόος

Άλλη μια ημέρα που θα είσαι ευνοημένος/η καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους στον οίκο των ερώτων σου! Σήμερα αυτό που θα έχει σημασία για εσένα είναι οτιδήποτε σου δίνει χαρά και φυσικά ο έρωτας θα έχει εξέχοντα ρόλο! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό, θα φέρει ξανά στο προσκήνιο ξαφνικές συναντήσεις με φλερτ και αγάπες του παρελθόντος! Σκέψου καλά πριν αποφασίσεις να δώσεις ξανά ευκαιρίες για να μην το μετανιώσεις αύριο!

Ιχθύς

Θέματα της οικίας σου θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα σε κάνει αρκετά εσωστρεφή και θα εστιάσεις στο σπίτι σου που είναι το καταφύγιο σου. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ουρανό και τον ανάδρομο Ερμή από τον Κριό, μπορεί να σου φέρει μια ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημα σου και θα σε παρακινήσει  προς την ενεργό δράση. Μπορεί να στραφείς σε προτάσεις που είχες απορρίψει, όμως πρόσεξε τα «ψιλά γράμματα» καθώς είναι πολύ πιθανό να μην είναι όλα όπως τα βλέπεις!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;