Τα ζώδια της ημέρας

Κριέ, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και σου προκαλεί τάσεις απομόνωσης.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Απριλίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και σου προκαλεί τάσεις απομόνωσης καθώς η ψυχολογία σου δεν θα είναι στα καλύτερα της. Αιτία για αυτό μπορεί να είναι κάποιο θέμα που έχει προκύψει με τα εργασιακά σου ή το γεγονός πως σε έχει κουράσει η ρουτίνα σου. Λόγω αυτών δεν θα είσαι τόσο δραστήριος όσο συνηθίζεις και μπορεί να φανείς αρκετά αναβλητικός/η όσον αφορά δουλειές και υποχρεώσεις. Προσπάθησε έστω να ασχοληθείς με τις πιο σημαντικές ώστε να μην τις αφήσεις σε εκκρεμότητα.

Ταύρος

Σήμερα θα ταυτιστείς απόλυτα με τους φίλους σου και τα θέματα που έχουν καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και φέρνει σε πρώτη προτεραιότητα για εσένα αυτά που απασχολούν εκείνους. Είναι πολύ πιθανό να αφήσεις σε δεύτερη μοίρα κάποιες δικές σου υποχρεώσεις προκειμένου να συνδράμεις οπουδήποτε σε χρειαστούν. Η ενασχόληση σου με τους άλλους μπορεί να γίνει αφορμή να ηγηθείς μιας συλλογικής προσπάθειας ή ενός εθελοντικού έργου!

Δίδυμοι

Σήμερα θα δουλέψεις πολύ και με ιδιαίτερη θέρμη καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς σε καλεί να ρίξεις όλο το βάρος στη δουλειά σου. Αυτό που θέλεις είναι να πάρεις αυτό που θεωρείς πως αξίζεις αλλά αυτό θα είναι αποτέλεσμα συνεχούς δουλειάς και δεν είναι κάτι που γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο έρωτας με τη δουλειά σου μπορεί να γίνει η αιτία για να δημιουργηθούν θέματα εντός οικίας καθώς η οικογένεια σου μπορεί να σου παραπονεθεί πως την παραμελείς.

Καρκίνος

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη σκέψη σου και δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες θα είναι η πρώτη προτεραιότητα σου σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και θα φέρει στο μυαλό σου κουμπάρους, συγγενείς εξ’ αγχιστείας και λοιπούς ενδιαφέροντες ανθρώπους. Εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή σου διάθεση και κανόνισε μια συνάντηση, ένα καφέ ή ένα δείπνο μαζί τους και μη βρεις δικαιολογία για να το αναβάλλεις για άλλη ημέρα. Σήμερα μπορεί να έχεις και νέα από ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό και θα σε χαροποιήσουν πολύ!

Λέων

Περίεργη ημέρα η σημερινή καθώς κάτι θα έχεις αλλά δεν θα είναι εύκολο να το προσδιορίσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και μαρτυρά πως η διάθεση σου οφείλεται σε μια συναισθηματική αναστάτωση που δεν είναι εύκολο να καταπολεμήσεις. Αιτία για αυτό μπορεί να είναι οικονομικά θέματα ή προσωπικές σου σχέσεις που ίσως δεν ανταποκρίνονται σε αυτό που ήθελες. Κάνε μια ενδοσκόπηση, προκειμένου να καταφέρεις να ξεδιαλύνεις τα συναισθήματα σου και να πάρεις και την ευθύνη που σου αναλογεί προκειμένου να γίνεις πιο σοφός/η.

Παρθένος

Οι προσωπικές σου σχέσεις και οι συνεργασίες θα σου αποσπάσουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο σήμερα καθώς πρωταρχικός σου στόχος είναι να φτιάξεις μια καλή ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και τονίζει την αξία της γνώμης του συντρόφου σου και των συνεργατών σου. Η ημέρα είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθεις κοντά με συνεργάτες που είχες απομακρυνθεί ή να λύσεις κάθε θέμα που μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας. Απαραίτητο είναι να καταφέρεις να βρεις και τον απαραίτητο χρόνο για εσένα καθώς δεν πρέπει να παραμελήσεις τον εαυτό σου.

Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να ξεκινήσεις τις δουλειές σου με ένα πρόγραμμα καθώς θα είναι αρκετές και αν τις ταξινομήσεις θα μπορέσεις να τις διευθετήσεις καλύτερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και δοκιμάζει τις αντοχές σου φέρνοντας υποχρεώσεις και αγγαρείες. Αν δεν σπαταλήσεις το χρόνο σου σκεπτόμενος/η με ποια υποχρέωση πρέπει να ξεκινήσεις, τότε σίγουρα θα τις προλάβεις όλες για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς!

Σκορπιός

Η ημέρα θα «δείξει» τη διάθεσή της από το πρωί και, αν κρίνουμε πως η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων, θα είσαι ευνοημένος/η! Είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα, προκειμένου να γεμίσεις δημιουργικά τον ελεύθερο σου χρόνο. Σίγουρα θα σου έρθουν στο μυαλό γεγονότα που θα σε αγχώσουν γι αυτό θα πρέπει να εστιάσεις μόνο σε αυτά που σε ευχαριστούν. Οι βόλτες και η διασκέδαση με φίλους σου ευνοούνται σήμερα για αυτό κανόνισε κάτι άμεσα!

Τοξότης

Σήμερα θα σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα και το σπίτι σου και θα χρειαστεί να μοιράσεις το χρόνο σου αποκλειστικά σε αυτούς τους δύο τομείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σου προκαλέσει μια συναισθηματική αναστάτωση καθώς θα νιώσεις πιεσμένος/η. Αυτό που χρειάζεται να αποφύγεις είναι να μεταφέρεις θέματα της δουλειάς σου στο σπίτι και το αντίστροφο ώστε να μην ξεσπάσεις σε αγαπημένους σου ανθρώπους.

Αιγόκερως

Ένα τηλέφωνο από τον/την αδερφό/η, τον/την ξάδερφο/η ή ακόμα και το γείτονα θα είναι η αφορμή για να κανονίσεις μια συνάντηση προκειμένου να ανταλλάξετε τα νέα σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και θα σε κάνει εξωστρεφή και επικοινωνιακό/η, με αποτέλεσμα να γίνεις δημοφιλής στον περίγυρο σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου για σπατάλες και η παρόρμηση σου που μπορεί να σε κάνει να πεις το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή.

Υδροχόος

Η ανασφάλεια σου σήμερα θα είναι αισθητή καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς, θα σου υπενθυμίσει κάποια πράγματα που δεν κατάφερες να κάνεις λόγω οικονομικών εμποδίων. Είναι πολύ πιθανό να δράσεις παρορμητικά και να κυνηγήσεις μια αύξηση στο μισθό σου για να κάνεις κάποια πράγματα που έχεις κατά νου. Μην κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα σήμερα, υποκινούμενος/η από την ανασφάλεια που νιώθεις παρά μόνο εάν έχεις επιχειρήματα και στοιχεία!

Ιχθύς

Τα φώτα έχουν στραφεί επάνω σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα δημιουργήσεις ταραχή. Από τη μία θα νιώθεις γεμάτος/η ενέργεια και όρεξη να κάνεις τα πάντα, από την άλλη όμως θα κάτσεις στον καναπέ και δεν πρόκειται να σηκωθείς για κανένα λόγο. Οι γύρω σου δικαίως θα αναρωτηθούν αν είσαι καλά καθώς όλα αυτά σε συνδυασμό με το σαρδόνιο χαμόγελο σου θα τους μπερδέψει ακόμα περισσότερο! Προσπάθησε να μην αφήσεις την κυκλοθυμία σου να γίνει αιτία για αναίτιες συγκρούσεις με τους γύρω σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ