ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, 22 Απριλίου;

Κριός

Σήμερα θα είσαι εσωστρεφής και χωρίς τη συνηθισμένη σου ενέργεια γι αυτό και θα προτιμήσεις να ασχοληθείς μόνο με αυτά που είναι πραγματικά απαραίτητα. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σε κάνει λίγο νωχελικό/η όμως και αυτό χρειάζεται καθώς είσαι μονίμως στην πρίζα! Η σύνοδος που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ποσειδώνα δεν θα σε βοηθήσει σε πρακτικά θέματα καθώς θα είσαι αρκετά αφηρημένος/η για αυτό άφησε σημαντικές υποχρεώσεις για άλλη ημέρα.

Ταύρος

Σήμερα θα είσαι δυναμικός/η και έτοιμος/η για δράση γι αυτό και θα αναζητήσεις τους φίλους σου και τους ανθρώπους που ασχολείστε μαζί σε κάποιο σύλλογο. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και ευνοεί συλλογικές εργασίες! Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα, σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η καθώς δεν θα είναι όλα τα άτομα που θα συναναστραφείς σήμερα φίλοι σου. Καλύτερα να είσαι επιφυλακτικός/η με ανθρώπους που δεν έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους.

Δίδυμοι

Οι στόχοι που θα βάλεις για σήμερα είτε είναι μικροί είτε μεγάλοι θα αφορούν μόνο επαγγελματικά θέματα καθώς είναι αυτά που σε απασχολούν περισσότερο. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς θα δημιουργήσει μια αναστάτωση στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η κυρίως με τα μυστικά σου αν δεν θέλεις να έρθουν στο προσκήνιο. Παρασκήνιο και έριδες στον επαγγελματικό σου χώρο είναι πολύ πιθανές και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απέχεις από όλα αυτά.

Καρκίνος

Το μυαλό σου ψάχνει να βρει αφορμές να ξεγλιστρήσει από τις υποχρεώσεις και τις αγχωτικές σκέψεις γι αυτό σήμερα θα είσαι αφηρημένος/η. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και ενισχύει τις τάσεις φυγής κυρίως τις διανοητικές. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο καθώς θα φας πολύ, θα πιεις πολύ και θα διασκεδάσεις πολύ! Αυτό χρειάζεται μια προσοχή καθώς αν χάσεις το μέτρο ακόμα και στις απολαύσεις θα βρεθείς εκτεθειμένος/η και δεν θα σου αρέσει καθόλου.

Λέων

Μια αφορμή θα είναι αρκετή για να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι καταστάσεις και ανθρώπους που σε έχουν πικράνει με αποτέλεσμα να χαλάσει η διάθεση σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου. Η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα σε αγχώσει όσον αφορά οικονομικά θέματα αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις καθώς η ημέρα δεν ευνοεί οικονομικούς διακανονισμούς.

Παρθένος

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σου είτε είναι ο σύντροφος σου είτε οι συνεργάτες σου θα έχουν την τιμητική τους σήμερα καθώς επιθυμείς την επιδοκιμασία τους. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σε κάνει αρκετά ευάλωτο στη γνώμη των άλλων γι αυτό και δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα χωρίς να είναι σύμφωνοι. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να εξιδανικεύσεις ανθρώπους που δεν πρέπει και μετά να απογοητευτείς.

Ζυγός

Οι υποχρεώσεις ρουτίνας θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα φέρει δουλειές και αγγαρείες που θα επιβαρύνουν το πρόγραμμα της ημέρας σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα κατά το απόγευμα, θα σε κάνει ιδιαίτερα νωχελικό/η και αυτό θα επιδεινωθεί αν θεωρείς τις δουλειές που έχεις ανούσιες. Η ημέρα δεν είναι καλή για νέες συμφωνίες και συζητήσεις κυρίως σε εργασιακά θέματα καθώς μπορεί αυτά που θα ακούσεις να είναι παραπλανητικά.

Σκορπιός

Σήμερα ανήκεις στους ευνοημένους του ζωδιακού καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και θα φέρει στην επιφάνεια την καλλιτεχνική πλευρά του εαυτού σου. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου προκειμένου να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα, είναι μια καλή συγκυρία για να ξεκινήσεις μια νέα ασχολία που θα σε βοηθήσει να εκφραστείς!

Τοξότης

Θέματα που έχουν σχέση με το σπίτι σου, είτε σαν ακίνητο είτε σαν οικογένεια, θα έρθουν στο προσκήνιο σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και αναμοχλεύει καταστάσεις με αποτέλεσμα να νιώσεις μια συναισθηματική υπερχείλιση. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα μπορεί να βγάλει βλάβες που σχετίζονται με το σπίτι σου και να σε βάλει σε έξοδα. Επίσης είναι πολύ πιθανό να ενισχύσει την πεποίθηση σου πως κανείς δε μπορεί να σε καταλάβει σήμερα και να σε κάνει να απομακρυνθείς από όλους.

Αιγόκερως

Σήμερα θα είσαι αρκετά κοινωνικός/η και με διάθεση να περάσεις τις ελεύθερες ώρες της ημέρας σου, πίνοντας καφέ ή κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά. Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα σε κάνει αρκετά επιρρεπή σε σπατάλες! Η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα, σου εφιστά την προσοχή καθώς μπορεί να πέσεις θύμα εξαπάτησης ακόμα και από ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Οτιδήποτε και αν ακούσεις σήμερα μην το λάβεις υπ’ όψιν σου χωρίς αποδείξεις.

Υδροχόος

Θέματα οικονομικής φύσεως θα σε δραστηριοποιήσουν σήμερα προκειμένου να καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδα σου και να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα, δεν ευνοεί οικονομικά ανοίγματα και συζητήσεις για νέες συμφωνίες. Σήμερα το πιο πιθανό είναι να ακούσεις τη μια πλευρά κάθε συμφωνίας -την πιο συμφέρουσα- καθώς η άλλη θα έχει καλυφθεί τεχνηέντως!

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σε κάνει αρκετά ρομαντικό/η αλλά και κυκλοθυμικό/η και οι πρώτοι που θα επηρεαστούν θα είναι ο/η σύντροφος σου και οι συνεργάτες σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα το απόγευμα, δεν ευνοεί νέες συνεργασίες και επαγγελματικές συζητήσεις. Μη δείξεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που έχουν μπει πρόσφατα στη ζωή σου καθώς μπορεί να μην έχουν και τόσο αγνές προθέσεις!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;