ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Απριλίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε κάνει ακόμα πιο κοινωνικό/η από αυτό που είσαι συνήθως! Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να δεις τους φίλους σου και να περάσεις χρόνο μαζί τους. Επίσης, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ζητήσεις τη βοήθειά τους σε κάτι που χρειάζεσαι. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με το Δία από το Ζυγό νωρίς το βράδυ θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση και θα σου φέρει καλή τύχη κυρίως σε θέματα που αφορούν συλλογικές δραστηριότητες.

Ταύρος

Οι ανησυχίες σου θα ξεκινήσουν με αφορμή επαγγελματικά θέματα και θα είναι το μόνο που θα σε απασχολεί σήμερα.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και ενισχύει την επιθυμία σου για κοινωνική αλλά και επαγγελματική προβολή. Είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσεις με προϊσταμένους σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και να προχωρήσεις ένα βήμα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με το Δία από το Ζυγό θα ευνοήσει κάθε βήμα που θα κάνεις σήμερα!

Δίδυμοι

Το μυαλό σου θα ταξιδεύει σήμερα και μπορεί να βρίσκεται σε καλοκαιρινές αναμνήσεις του παρελθόντος ή σε ένα ταξίδι αναψυχής που έχεις σκοπό να πραγματοποιήσεις στο μέλλον. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα ενισχύσει την επιθυμία σου να φύγεις μακριά και να αλλάξεις παραστάσεις! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό νωρίς το βράδυ, μπορεί να φέρει μια πρόταση για ένα ταξίδι εκεί που δεν το περιμένεις!

Καρκίνος

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως θέλεις να μοιραστείς οτιδήποτε σε απασχολεί μόνο με δικούς σου ανθρώπους καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η και εσωστρεφή. Οι σκέψεις σου θα είναι περίεργες και θα φέρεις στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος που σε είχαν δυσκολέψει. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό νωρίς το βράδυ, μπορεί να φέρει ένα νέο σχετικά με τα οικονομικά σου που θα σε χαροποιήσει πολύ.

Λέων

Σήμερα οι συνεργάτες σου και ο/ή σύντροφος σου θα σε απασχολήσουν πολύ καθώς θα κάνουν με πολλούς τρόπους αισθητή την παρουσία τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και οι άλλοι θα ζητήσουν τη συνδρομή σου σε θέματα που τους απασχολούν ενώ εσύ δεν θα τους χαλάσεις χατίρι. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό νωρίς το βράδυ, θα φέρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου είτε αυτό είναι μια νέα συνεργασία, μια πρόταση για δουλειά ακόμα και ένα ιδιαίτερο πρόσωπο!

Παρθένος

Οι υποχρεώσεις της ημέρας βρίσκονται σε προτεραιότητα σήμερα καθώς θέλεις να ξεμπερδεύεις και να μην τις έχεις για αύριο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το καλύτερο είναι να κάνεις ένα πλάνο προκειμένου να δεις το χρόνο που μπορείς να διαθέσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό νωρίς το βράδυ, είναι μια ευνοϊκή συγκυρία για να συζητήσεις εργασιακά θέματα ή να ξεκινήσεις την υλοποίηση μιας εργασίας που σου έχει ανατεθεί καθώς θα έχεις έμπνευση!

Ζυγός

Η ημέρα από το πρωί θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και η διάθεση σου στα καλύτερα της καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να ευνοεί οτιδήποτε και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς. Εκμεταλλεύσου την ημέρα και ασχολήσου με τα χόμπι σου, τους φίλους σου και τον/την σύντροφό σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου νωρίς το βράδυ θα σου χαρίσει ξέγνοιαστες στιγμές διασκέδασης και μάλιστα μπορεί και να το παρακάνεις καθώς θα έχεις τάσεις για υπερβολές!

Σκορπιός

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί σε θέματα σπιτιού καθώς είναι πολύ πιθανό να έχεις στο μυαλό σου είτε μια αλλαγή κατοικίας είτε μια αλλαγή στη διακόσμηση του χώρου όπου ζεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο Ζυγό νωρίς το βράδυ, είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη για να πραγματοποιήσεις οτιδήποτε έχεις σκεφτεί. Η ημέρα θα βοηθήσει να υπάρξει και ένα καλό κλίμα εντός οικογενειακής εστίας και θα αμβλύνει διαφορές που υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες.

Τοξότης

Σήμερα θα είσαι πολύ κοινωνικός/η, πρόσχαρος/η και με διάθεση για πειράγματα και όπως καταλαβαίνεις όλοι θα χαίρονται να βρίσκονται κοντά σου και να τους παίρνουν λίγο από τα θετικά vibes που εκπέμπεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και είναι υπεύθυνη για την καλή σου διάθεση! Οι επαφές και οι συζητήσεις με συγγενικά σου πρόσωπα και όχι μόνο θα σε βοηθήσουν να περάσεις ακόμα καλύτερα σήμερα καθώς θα μάθεις και νέα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το  Ζυγό νωρίς το βράδυ θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον περίγυρο σου και να ενισχύσεις τη καλή σου φήμη!

Αιγόκερως

Η ημέρα θα έχει σε πρώτο πλάνο θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα σου όπως και με τράπεζες ή την εφορία . Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και φέρνει μια κινητικότητα με συμφωνίες και διακανονισμούς που τρέχεις για να προλάβεις. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με το Δία από το Ζυγό και θα φέρει εύνοια σε τέτοιου είδους θέματα. Δεν αποκλείεται να έχεις και μια πολύ καλή ιδέα για να αυξήσεις το εισόδημα σου ή ακόμα και μια πρόταση για δουλειά.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο ούτε και για εσένα να καταλήξεις αν είσαι εκνευρισμένος/η , γεμάτος/η ενέργεια ή χαρούμενος/η! Νωρίς το βράδυ το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό, θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τη διάθεση σου στη χαρούμενη εκδοχή της! Είναι επίσης πολύ πιθανό να φέρει και κοντά σου νέα πρόσωπα που ήρθαν για να μείνουν και να σε βοηθήσουν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ιχθύς

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία και τη φασαρία γιατί δεν θα νιώθεις άνετα με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σου προκαλεί μια μελαγχολική διάθεση με αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά εσωστρεφής. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό νωρίς το βράδυ, θα σε βοηθήσει ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και να δεις κάθε τι που σε απασχολεί πιο αισιόδοξα! Αν χαλαρώσεις θα δεις πως τα πράγματα δεν είναι τόσο πιεστικά όσο μπορεί να τα σκέφτεσαι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;