ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Απριλίου;

Κριός

Αυτό που επιθυμείς από το ταίρι σου είναι να σταθεί διακριτικά δίπλα σου καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι υπερβάλλων και θα φτάνει και για τους δύο σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία μπορεί να αισθανθεί περίεργα μαζί σου αν ξεκινήσεις να ρωτάς πολλά για εκείνη!

Ταύρος

Θα ξεκινήσεις μια συζήτηση με το ταίρι σου για να το πείσεις σχετικά με κάποιο θέμα που σας απασχολεί και οι απόψεις σας είναι διαφορετικές. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ένας άνθρωπος θα σε βάλει στη διαδικασία να μάθεις περισσότερα για εκείνον.

Δίδυμοι

Σήμερα η ερωτική σου διάθεση θα είναι έντονη και αν δεν καβγαδίσεις με το ταίρι σου, τότε σίγουρα θα βρεθεί ευνοημένο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, σήμερα θα έχεις το χάρισμα να μαγνητίσεις όποιον/α θέλεις για αυτό αξιοποίησε το!

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως χρειάζεσαι μια επανεκκίνηση στη σχέση με το ταίρι σου αλλά ότι και να θέλεις προσπάθησε να το συζητήσεις πριν πάρεις αποφάσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα φέρει αλλαγές στη ζωή σου!

Λέων

Σήμερα θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και θα εκνευριστείς εάν το ταίρι σου δε φιλοτιμηθεί να σε βοηθήσει! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου είναι πιθανό να μην παρατηρήσεις καν το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου καθώς θα είσαι προσηλωμένος/η στις δουλειές σου.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να απαιτήσεις κάτι διαφορετικό από τις συνηθισμένες σας ασχολίες από το ταίρι σου καθώς θέλεις να νιώσεις αδρεναλίνη! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου πλησίασε διακριτικά αυτόν/η που σου αρέσει και μην κάνεις αισθητή την παρουσία σου!

Ζυγός

Είναι πιθανό να γίνεις πολύ απαιτητικός/η από το ταίρι σου, στην πραγματικότητα όμως ψάχνεις αφορμές για να κάνεις φασαρία. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ίσως χρειαστεί κάποια θυσία προκειμένου να καταφέρεις να έχεις αυτόν/η που θέλεις.

Σκορπιός

Η ανάγκη σου να επιβάλλεις τις απόψεις σου στο ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ σας γι αυτό προσπάθησε να το καταπολεμήσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μη γίνεις επίμονος/η με μια νέα γνωριμία και άφησε τη να σου δείξει τις προθέσεις της.

Τοξότης

Είναι πιθανό να είσαι αρκετά κτητικός/η με το ταίρι σου στην προσπάθεια σου να ηρεμήσεις τις ανασφάλειες σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην παίξεις «κάτω από το τραπέζι» προκειμένου να έχεις αυτόν/ην που θέλεις.

Αιγόκερως

Σήμερα θα γίνεις ιδιαίτερα καυστικός/η με το ταίρι σου και δεν θα του αρέσει και τόσο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ημέρα σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να τη «διαχειριστείς»!

Υδροχόος

Σήμερα θα είσαι αρκετά ανήσυχος/η με το ταίρι σου και λίγο ζηλιάρης/α και θα το κάνεις να νιώσει άβολα καθώς δεν το έχεις συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου δώσε βάση στο πρώτο συναίσθημα που θα σου βγάλει μια νέα γνωριμία.

Ιχθύς

Θα είναι δύσκολο να δεχτείς τη γνώμη από το ταίρι σου αν δε συνάδει με τη δική σου και θα κάνεις τα πάντα για να το μεταπείσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρόσεξε μη φανείς πιεστικός/η σε μια γνωριμία που έχει μεσολαβήσει κάποιος/α φίλος/η σου ώστε να μην τον/την εκθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;