ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Μαρτίου;

Κριός

Η επικοινωνία και η επαφή με τους ανθρώπους του συγγενικού σου περιβάλλοντος αλλά και οι βόλτες για ψώνια είναι οι δραστηριότητες, στις οποίες θέλεις να αφιερώσεις το χρόνο σου σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, υποδηλώνει πως κάποιοι μπορεί να σου βάλουν φρένο στις επιδιώξεις σου και να σου ανακόψουν τη φόρα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα δώσεις προτεραιότητα στην οικογένεια σου.

Ταύρος

Η ανασφάλεια που νιώθεις δεν θα σε αφήσει να πάρεις πρωτοβουλίες και ρίσκα με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις ένα φαύλο κύκλο σκέψεων που δεν θα σε αφήσουν να πράξεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να φέρει οικονομικές δυσκολίες γι αυτό προσπάθησε να περιφρουρήσεις τα κεκτημένα σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα συνειδητοποιήσεις πως τα χρήματα έχουν σημασία για να καλύπτουν τις ανάγκες σου γι αυτό είναι πιθανό να ξεκινήσεις τις βόλτες στα μαγαζιά!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να δημιουργεί ευθυμία, δυσθυμία, χαρά και εκνευρισμό σε εσένα και κατά συνέπεια στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για υπογραφές συμβολαίων και θα πρέπει να διαφυλάξεις και τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα φέρει στην επιφάνεια τον κρυμμένο συναισθηματισμό σου.

Καρκίνος

Οι απαισιόδοξες σκέψεις σου θα συνεχίσουν να σου δημιουργούν προβλήματα και να επηρεάζουν την όρεξη και τη συμπεριφορά σου. Η αντίθεση της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε «ξυπνήσει» καθώς θα χρειαστεί να αναλάβεις και κάποιες υποχρεώσεις που θα έχουν και τις ανάλογες ευθύνες. Το απόγευμα η  Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σε βοηθήσει να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να τονίζει τη σημασία των φίλων στη ζωή σου και στις αποφάσεις σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να χαλάσει λίγο το καλό κλίμα καθώς μπορεί να φανείς απόμακρος/η στους φίλους σου χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αποσυρθείς στα ενδότερα, μακριά από την πολυκοσμία και την φασαρία που προτιμάς συνήθως.

Παρθένος

Η ανάγκη σου για κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση δεν θα σε αφήσει να είσαι ο εαυτός σου καθώς θεωρείς πως θα πρέπει να φαίνεσαι αψεγάδιαστος/η. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου φέρει ευθύνες αλλά ίσως να μη σου φέρει αμέσως την επιβράβευση των ανωτέρων σου στη δουλειά. Αν δουλέψεις με υπομονή, επιμονή και χωρίς τυμπανοκρουσίες τότε θα καταφέρεις να εξελιχθείς με τον τρόπο που θέλεις.

Ζυγός

Η διάθεση σου για επικοινωνία και για ανταλλαγή απόψεων θα είναι έντονη σήμερα και θα αποτελέσει τον κύριο λόγο που θα επιδιώξεις επαφές με κόσμο! Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε κάνει να φανείς απόμακρος/η καθώς θα είσαι απόλυτος/η με αυτά που πιστεύεις και χωρίς διάθεση για πλάκα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα χρειαστεί να επανέλθεις στις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες.

Σκορπιός

Τα συναισθηματικά σου απωθημένα θα παραμείνουν στο μυαλό σου σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου προκαλεί αναστάτωση. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει οικονομικά θέματα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η όσον αφορά τη διαχείριση τους. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου και θα βοηθήσει τη διάθεση σου να επιστρέψει στα φυσιολογικά της πλαίσια.

Τοξότης

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα αποτελέσουν βαρόμετρο για κάθε είδους απόφαση σου καθώς θα έχεις την τάση να εμπιστευτείς κάποιο συνεργάτη σου ή τον/τη σύντροφό σου με κλειστά μάτια. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου μπορεί να ξεσκεπάσει θέματα που προϋπήρχαν στις σχέσεις σου, προκειμένου να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Δεν είναι καλή μέρα για νέες συνεργασίες και θα πρέπει να διαφυλάξεις και αυτές που πιστεύεις πως αξίζει να υπάρχουν στη ζωή σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα φέρει σκέψεις που θα δημιουργήσουν αφορμές για να συνειδητοποιήσεις πράγματα.

Αιγόκερως

Με την προσήλωση που σε διακρίνει θα καταφέρεις να τελειώσεις τις υποχρεώσεις που έχεις, είτε είναι οικογενειακές είτε εργασιακές και να βρεις χρόνο για εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου φέρει υποχρεώσεις και ευθύνες που θα σε κουράσουν αλλά και θα σε ανταμείψουν με κάποιο τρόπο. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σε προτρέψει να δώσεις βάση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Υδροχόος

Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση που θα σε συντροφεύει από το πρωί για να πας γυμναστήριο, να ασχοληθείς με κάτι που σου αρέσει ή απλά να ξεκουραστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, μπορεί να φέρει δοκιμασίες σε φιλικές σου σχέσεις που θα χαλάσουν λίγο την ανέμελή σου διάθεση. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σου υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου όσο και αν εσύ σφυρίζεις αδιάφορος/η.

Ιχθύς

Οι υποθέσεις του σπιτιού και της οικογένειας σου θα συνεχίσουν να σε απασχολούν και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να τονίζει τα «εν οίκω». Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη, μπορεί να σε αναγκάσει να ασχοληθείς με περισσότερα θέματα στη δουλειά, με αποτέλεσμα να κουραστείς προκειμένου να φέρεις εις πέρας και οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου και θα σου δώσει το έναυσμα για να χαλαρώσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;