ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα προκαλέσει πληθώρα συναισθημάτων και σκέψεων άλλες αρνητικές και άλλες θετικές. Σήμερα θα έχεις την τάση να αλλάζεις εύκολα γνώμη και διάθεση με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σου να μπερδέψει τους γύρω σου. Είναι πολύ πιθανό να αφήνεις την εντύπωση πως σε νοιάζει μόνο ο εαυτός σου και να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις σου με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Αν προσπαθήσεις να περιορίσεις την παρόρμηση σου τότε θα γλιτώσεις τους καβγάδες!

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις τους άλλους σαν απειλή και γι αυτό το λόγο θα  προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλειες και την τάση να επηρεάζεσαι εύκολα από οτιδήποτε ακούσεις και από γεγονότα που έχουν συμβεί σε άλλους. Άφησε τη λογική να υπερισχύσει ώστε να μπορέσεις να τα δεις όλα στη σωστή τους διάσταση και προσπάθησε να κατανοήσεις αν οι φόβοι σου στηρίζονται με λογικά επιχειρήματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού και θα φέρει κοντά σου φίλους, γνωστούς ακόμα και συναδέλφους σου! Η ημέρα είναι κατάλληλη για να επικοινωνήσεις με φίλους σου και να κανονίσεις μια συνάντηση προκειμένου να ανταλλάξετε τα νέα σας. Σε περίπτωση που ασχολείσαι με κάποιο σύλλογο ή είσαι γραμμένος/η σε κάποια ομάδα η ημέρα ενδείκνυται για να επικοινωνήσεις μαζί τους τις ιδέες και τις προτάσεις σου καθώς οι ηγετικές σου ικανότητες σε συνδυασμό με τις πρωτοβουλίες σου θα είναι τα ατού σου!

Καρκίνος

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα σε κουράσουν και είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις αναλάβει περισσότερα από όσα μπορείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και παρόλο που θα νιώθεις κουρασμένος/η, δεν θα το βάλεις εύκολα κάτω καθώς θέλεις να ξεχωρίσεις. Η καταξίωση που επιθυμείς δεν γίνεται να έρθει από τη μια μέρα στην άλλη, μπορείς όμως να ξεκινήσεις από σήμερα κιόλας να προετοιμάζεις το έδαφος! Είναι πιθανό να παραμελήσεις την προσωπική σου ζωή και να δυσαρεστήσεις την οικογένεια σου, όμως αυτή θα είναι η θυσία που θα χρειαστεί να κάνεις.

Λέων

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό  θα φροντίσει να σε εξωθήσει στο να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν. Κανόνισε μια επίσκεψη σε φίλους, συγγενείς και κουμπάρους που δεν βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες και τους έχεις παραμελήσει. Η ημέρα ευνοεί και επιμορφωτικά σεμινάρια, επαγγελματικές πιστοποιήσεις και οτιδήποτε έχει να κάνει με θέματα σπουδών και μπορεί να σε βοηθήσει να διευρύνεις τις γνώσεις σου.

Παρθένος

Μια συνάντηση ή μια σκέψη θα σε αναστατώσει συναισθηματικά σήμερα και θα κρατήσει το μυαλό σου απασχολημένο για το υπόλοιπο της ημέρας. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει κτητικά συναισθήματα με υλικά αγαθά αλλά και με τους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου. Μια συζήτηση για οικονομικά θέματα μαζί με τους συνεταίρους σου μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά ωφέλιμη, αρκεί να μην αφήσεις τη συναισθηματική σου αναστάτωση να κατευθύνει τα λόγια σου.

Ζυγός

Θα νιώσεις καλά με τον εαυτό σου μόνο εάν έχεις την επιβεβαίωση από τους άλλους καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου, στον Κριό και το θέμα της ημέρας είναι οι σχέσεις σου. Η ανασφάλεια σχετικά με το πώς σε βλέπουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι έντονη σήμερα γι αυτό θα προσπαθήσεις να μη χαλάσεις χατίρια. Αυτό μπορεί να γίνει το αδύναμό σου σημείο και κάποιοι να εκμεταλλευτούν την δοτική σου διάθεση. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους και μη σκέφτεσαι πως είναι πιθανό να τους δυσαρεστήσεις αν υποστηρίξεις τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε βάλει στη διαδικασία να αποδείξεις σε όλους πόσο εργατικός/η είσαι όταν να το θέλεις. Τα θέματα της καθημερινότητας όπως τα ψώνια για το σπίτι αλλά και λοιπές εργασιακές εκκρεμότητες θα σου αποσπάσουν την προσοχή και το χρόνο σου από οτιδήποτε άλλο. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους και έκτακτες υποχρεώσεις γι αυτό μπορείς να ενισχύσεις την ενέργεια σου με κάποιο συμπλήρωμα διατροφής ή με αναζωογονητική γυμναστική προκειμένου να νιώθεις ακμαίος/α!

Τοξότης

Η ημέρα θα σε γεμίσει με νέες δημιουργικές ιδέες για να περάσεις το χρόνο σου σήμερα και η διάθεση σου θα αρχίσει να ανεβαίνει. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και σου χαρίζει κέφι, ενέργεια και όρεξη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τους φίλους σου και τον/την σύντροφό σου. Σήμερα θα νιώσεις ξανά παιδί και είναι πολύ πιθανό να σε πιάσουν μερικά παράπονα λόγω της ανάγκης σου να σε κανακέψουν οι άλλοι, αλλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις καθότι η υπερβολή κυλά στο αίμα σου!

Αιγόκερως

Σήμερα θα νιώσεις ένταση, ίσως και θυμό, καθώς θα έρθουν στο μυαλό σου όλες οι φορές που κάποιος/α σε έχει αδικήσει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και εκτός από αδικημένος/η θα νιώσεις και εκνευρισμένος/η, με αποτέλεσμα οι γύρω σου να περάσουν δύσκολα. Οι πρώτοι υποψήφιοι για διαφωνίες θα είναι τα άτομα της οικογένειας σου στους οποίους θα υπενθυμίσεις -επί τη ευκαιρία- και τα δικά τους λάθη. Καλό θα ήταν να μην ανοίξεις ιστορίες του παρελθόντος και να μη ζητήσεις εξηγήσεις για γεγονότα που δεν έχουν κανένα λόγο να επανέλθουν στο προσκήνιο.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα τονίσει την επικοινωνιακή σου διάθεση αλλά και την τάση σου για σπατάλες. Το καλύτερο σενάριο για εσένα σήμερα είναι να πάρεις τον/την αδερφό/η σου ή κάποιον άλλο κοντινό σου και να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά. Βέβαια το πιο πιθανό είναι να μη μείνεις απλώς στη βόλτα και να ξεκινήσεις τις αγορές. Πρόσεξε γιατί είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς και να ξεκινήσεις να αγοράζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι. Οι επαφές με συγγενείς, γνωστούς ακόμα και γείτονες ευνοούνται και είναι σίγουρα πιο ακίνδυνες από μια βόλτα στα μαγαζιά!

Ιχθύς

Η ημέρα θα φέρει εξελίξεις όσον αφορά τον οικονομικό τομέα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε ωθήσει σε συζητήσεις και συναντήσεις με λογιστές και ανθρώπους που σε συνδέουν οικονομικές σχέσεις προκειμένου να κάνεις αλλαγές. Θα προσπαθήσεις πολύ να γίνουν όλα όπως τα έχεις σκεφτεί διαφορετικά η ανασφάλεια σου θα χτυπήσει κόκκινο. Μη βιαστείς να αποφασίσεις τι σε συμφέρει και τι όχι καθώς η παρόρμηση σου δε θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;