Τα ζώδια της ημέρας

Λέων, κυνήγησε συμφωνίες που θέλεις καθώς η ημέρα θα είναι γενναιόδωρη μαζί σου.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Φεβρουαρίου;

Κριός

Οι φίλοι σου θα βρίσκονται στο μυαλό σου σήμερα καθώς θέλεις να τους δεις, να βγείτε μια βόλτα και να συζητήσετε τα νέα σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σου που έχουν όλες τις προδιαγραφές για να γίνουν καλοί σου φίλοι. Σε αυτό θα προσφέρουν ιδιαίτερη βοήθεια και τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό από το ζώδιο σου που θα σε κάνουν μαχητικό/η και πρωτοποριακό με αποτέλεσμα να τραβήξεις το ενδιαφέρον των γύρω σου!

Ταύρος

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα σου φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις. Την ίδια ώρα τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό, θα ενισχύσουν τα αποθέματα ενέργειάς σου και θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις με το δικό σου μοναδικό τρόπο αυτά που επιθυμείς.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να ενισχύει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα για αυτό και θα επιδιώξεις επαφές με συγγενείς, γνωστούς, κουμπάρους, μακρινούς συγγενείς και με όλους όσους ξέρεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους αλλά, επίσης, μπορεί να φέρει στο δρόμο σου και παλιούς γνωστούς σου. Τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό δεν αποκλείεται να φέρουν μια ευκαιρία για ένα ταξίδι αλλά θα σου υπενθυμίσουν να μη βιάζεσαι γιατί θα σκοντάψεις.

Καρκίνος

Το μυαλό σου θα γυρίζει σε σκέψεις και καταστάσεις σχετικές με δύσκολα θέματα και η διάθεση σου δεν θα γίνει να μείνει ανεπηρέαστη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα βελτιώσει τη διάθεση σου και θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε θετικές σκέψεις φέρνοντας σου τύχη σε οικονομικά θέματα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει κινητικότητα σε επαγγελματικά θέματα αλλά θα πρέπει να προσέξεις και να μη δράσεις με παρόρμηση.

Λέων

Οι επαφές με συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις για θέματα που σε απασχολούν καθώς σήμερα θέλεις και τη βοήθεια του κοινού πριν αποφασίσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα σου χαρίσει αισιόδοξη διάθεση και μια γενικότερη ευθυμία. Κυνήγησε συμφωνίες που θέλεις καθώς η ημέρα θα είναι γενναιόδωρη μαζί σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό, θα ενισχύσει την ενέργεια που νιώθεις αλλά κι εσύ μη το παρακάνεις!

Παρθένος

Σίγουρα είσαι ενήμερος/η πως η πολλή δουλειά βλάπτει σοβαρά αλλά δεν φαίνεσαι να πτοείσαι! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα φέρει τα θετικά που περιμένεις καθώς οι κόποι σου θα αναγνωριστούν με κάποιο τρόπο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου γρήγορα αλλά και να βρεις ευφάνταστες δικαιολογίες στην περίπτωση που δεν προλάβεις κάποια από αυτές!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε ευνοεί απροκάλυπτα, χαρίζοντάς σου καλή διάθεση, ενέργεια και όρεξη για φλερτ! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σου χαρίσει ξέγνοιαστες στιγμές με φίλους ή τον ερωτικό σου σύντροφο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη και είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις εκτόνωση μέσα από αθλητικές δραστηριότητες ή ακόμα και κάποιο extreme σπορ.

Σκορπιός

Τα θέματα που αφορούν εσένα και την οικογένεια σου θα συνεχίσουν να σε απασχολούν σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο τονίζει αυτά που έχουν να κάνουν με το σπίτι. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα φέρει ευκαιρίες για να εξομαλύνεις κάποιες καταστάσεις και να υπάρξει η πολυπόθητη «ανακωχή». Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρουν εργασιακά θέματα στο προσκήνιο αλλά και κάποια νέα σχετικά με την καθημερινότητα σου που θα σε χαροποιήσουν!

Τοξότης

Το πρόγραμμα της ημέρας θα έχει διάφορα ραντεβού και συναντήσεις καθώς έχεις αποφασίσει να δώσεις προτεραιότητα στην επικοινωνία με τους γύρω σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, σε κάνει ευχάριστο/η και εξαιρετικά κοινωνικό/η με αποτέλεσμα η δημοτικότητα σου να αυξηθεί κατακόρυφα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό θα σε γεμίσει ενέργεια και μπορεί να φέρει τυχαίες συναντήσεις με ανθρώπους που δεν περιμένεις!

Αιγόκερως

Σήμερα θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο θέματα που σχετίζονται με τράπεζες, εφορίες, λογαριασμούς και γενικότερα με οικονομικές δοσοληψίες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και φέρνει μια «κινητικότητα» σε οτιδήποτε σχετίζεται με το πορτοφόλι σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις αυτά που έχεις κατά νου αλλά θα πρέπει κι εσύ να προσπαθήσεις και να μην κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό θα ενισχύσει την ενέργεια σου και θα σου φέρει αξιοποιήσιμες ιδέες που θα βοηθήσουν τα οικονομικά σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να στρέφει την προσοχή των άλλων επάνω σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα σου φέρει ευκαιρίες να περάσεις καλά με τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει να βρίσκονται δίπλα σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό, θα δημιουργήσει συναισθηματικές δονήσεις καθώς θα έχεις τη διάθεση να υπερασπιστείς τις απόψεις σου και τις εκκεντρικές σου ιδέες με πάθος! Βέβαια καλό θα ήταν να μη σπαταλάς άκοπα την ενέργεια σου και να ασχοληθείς μόνο με θέματα που χρειάζεται.

Ιχθύς

Σήμερα θα γίνεις λίγο απόμακρος/η και θα προτιμήσεις να μην μοιραστείς με κανένα αυτά που σε απασχολούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και μπορεί να σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Ζυγό, θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και να ανακάμψεις! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό, μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και κατά συνέπεια την αυτοπεποίθηση σου!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ