Τα ζώδια της ημέρας

Καρκίνε, τα ζητήματα των σχέσεων θα σου αποσπάσουν την προσοχή και θα σε απορροφήσουν σήμερα.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Φεβρουαρίου;

Κριός

Τα επαγγελματικά σου θέματα και η ανάγκη σου για αναγνώριση θα είναι το κύριο θέμα της ημέρας, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να θυσιάσεις τα πάντα για χάρη των επαγγελματικών σου προσδοκιών. Το τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιό σου το απόγευμα, υποδηλώνει πως δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για οποιουδήποτε είδους διεκδίκηση, καθώς η έντονη παρόρμησή σου θα σε οδηγήσει σε λάθη.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να «τονίζει» τον περίγυρό σου, καθώς θα φέρει νέα που θα σχετίζονται με κουμπάρους, συγγενείς και γνωστούς! Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα σε κάνει απόλυτο/η με τις πεποιθήσεις σου και χωρίς καμία διάθεση διαπραγμάτευσης. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό το απόγευμα, θα ενισχύει το πολεμικό κλίμα ανάμεσα σ’ εσένα και τους γύρω σου και θα φέρει εντάσεις. Πάρε βαθιές ανάσες και μην ψάχνεις αφορμή για καβγάδες!

Δίδυμοι

Σήμερα δε θα είσαι τόσο ανοιχτόμυαλος/η όσο συνήθως και θα μείνεις απόλυτα προσηλωμένος/η στις σκέψεις σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου χαρίσει μια εσωτερική δύναμη και πείσμα, για να καταφέρεις οτιδήποτε και να θελήσεις. Είναι πολύ πιθανό όμως και να γίνεις απότομος/η, κυρίως αν κάποιος προσπαθήσει να διεισδύσει στις σκέψεις σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό μπορεί να φέρει καβγάδες με αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και έξοδα, αν δεν προσέξεις.

Καρκίνος

Τα ζητήματα των σχέσεων θα σου αποσπάσουν την προσοχή και θα σε απορροφήσουν σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, μπορεί να φέρει αποκαλύψεις για αγαπημένα σου πρόσωπα που δεν περίμενες και να δεις υπό νέες συνθήκες τις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό το απόγευμα, σου εφιστά την προσοχή, καθώς μπορεί να υπάρξουν έριδες στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Ακόμα και αν κάτι σε ενοχλήσει, προτίμησε να κάνεις διάλογο και όχι μονόλογο.

Λέων

Οι δουλειές που θα πρέπει να φέρεις εις πέρας δε θα σου αφήσουν χρόνο για εσένα και θα ξεκινήσεις να νιώθεις πιεσμένος/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις τώρα πράγματα της καθημερινότητάς σου, προκειμένου να έχεις και χρόνο για τον εαυτό σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό το απόγευμα, σου εφιστά την προσοχή σε μικροατυχήματα λόγω της βιασύνης σου.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ενισχύει τη διάθεσή σου με θετική σκέψη! Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα σε κάνει εγωκεντρικό/ή, με αποτέλεσμα να εκνευριστείς πολύ σε περίπτωση που οι άλλοι δεν αναγνωρίσουν τα ταλέντα σου, τις αρετές σου και το πόσο ξεχωριστός/ή είσαι! Το τετράγωνο με τον Άρη από τον Κριό το απόγευμα, θα σε παρασύρει και μπορεί να σε κάνει στρέψεις τα αποθέματα της ενέργειάς σου σε καβγάδες και εντάσεις, που δε θα σε βοηθήσουν.

Ζυγός

Η τάση σου για παρεξηγήσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους και την οικογένεια σου συνεχίζεται και σήμερα, καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεσπάσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα εξαφανίσει τις διπλωματικές σου ικανότητες και θα σε κάνει απόλυτο/η και χωρίς καμία διάθεση για διάλογο. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να μεταφέρει τις διενέξεις και το πολεμικό κλίμα και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου και τον/τη σύντροφό σου.

Σκορπιός

Οι ιδέες σου θα κάνουν θόρυβο σήμερα, καθώς δε θα τις κρατήσεις για τον εαυτό σου, αλλά θα τις παρουσιάσεις σε κοινό! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα σε φανατίσει με τα πιστεύω σου κι αυτό μπορεί να είναι η αρχή για διαφωνίες με τους συνομιλητές σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τον Κριό το απόγευμα, θα δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και μπορεί να ξεκινήσει ένας καβγάς ακόμα και από μια μικρή, ασήμαντη αφορμή. Πρόσεξε και τον τρόπο που οδηγείς, καθώς μπορεί να υπάρξουν ατυχήματα.

Τοξότης

Οι ανάγκες σου, σε συνδυασμό με τα οικονομικά σου, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου, καθώς θα σου προκαλέσουν ανησυχία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει ευκαιριακές προτάσεις, που θα αυξήσουν το εισόδημά σου. Μην αφήσεις κάτι σίγουρο για κάτι μεγάλο, γιατί θα είναι λάθος κίνηση. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό, μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα και διαφωνίες με συνεταίρους για το θέμα της ημέρας, τα οικονομικά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να ταράζει τα νερά των σχέσεων, αλλά και των συνεργασιών σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα σε κάνει ιδιαίτερα χειριστικό/ή με όλους προκειμένου να επιτύχεις αυτό που θέλεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να φέρει εντάσεις με την οικογένειά σου, καθώς δε θέλεις να ακούσεις το όχι και δε θα κάνεις πίσω, ακόμα και αν αναγκαστείς να τσακωθείς με όλους. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, γιατί μετά θα είναι δύσκολο να μαζέψεις τα αποτελέσματά τους.

Υδροχόος

Η ημέρα θα έχει έντονο παρασκήνιο και εσύ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή με τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει να βρίσκονται κοντά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα φέρει συζητήσεις κάτω από το τραπέζι. Μην πάρεις μέρος, γιατί μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος/η, και κράτησε αποστάσεις από ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος/η. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό το απόγευμα, θα κάνει έντονη την κούραση που νιώθεις και την έλλειψη ενέργειας, για αυτό απόφυγε να ζορίσεις τον εαυτό σου σήμερα.

Ιχθύς

Σήμερα δεν έχεις σκοπό να πάρεις καμία απόφαση μόνος/η σου, αν δεν την περάσεις από το συμβούλιο των φίλων σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα φέρει αντιπαραθέσεις, καθώς σήμερα δε θα είσαι ανεκτικός/ή σε άλλες απόψεις, ακόμα και αν έρχονται από τους φίλους σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις για οικονομικά θέματα, γι’ αυτό απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ