Τα ζώδια της ημέρας

Λέων, η μέρα θα έχει δουλειές και αγγαρείες, καθώς μπορεί να προκύψουν και κάποιες έκτακτες!

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σήμερα οι φιλόδοξες επαγγελματικές σου σκέψεις θα γίνουν σχεδόν εμμονή μέσα στο μυαλό σου, καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις αλλαγές. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα ενισχύσει την ανάγκη σου για μεγάλα σχέδια! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που έχει περάσει στους Ιχθύς, θα σου δημιουργήσει την αίσθηση πως μπορείς να τα καταφέρεις όλα! Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις, είναι ο κίνδυνος να ασχοληθείς και να αναλωθείς σε επαγγελματικές ουτοπίες και σενάρια που είναι πολύ δύσκολο να γίνουν πραγματικότητα.

Ταύρος

Η διάθεσή σου θα γίνεται ολοένα και καλύτερη σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου. Σήμερα θα αναζητήσεις την παρέα αγαπημένων σου προσώπων και είναι πολύ πιθανό να τους ξεσηκώσεις για μια μικρή απόδραση. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο που έχει περάσει στους Ιχθύς, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και αυτό δε θα περάσει απαρατήρητο από τον περίγυρό σου. Σεμινάρια, πιστοποιήσεις και εκπαιδευτικά θέματα ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα!

Δίδυμοι

Οι σκέψεις και οι ανησυχίες σου θα σου προκαλέσουν μια δυσφορία, που δε θα είναι εύκολο να προσπεράσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και σε καλεί να ασχοληθείς με εσένα, ώστε να κάνεις την απαραίτητη ενδοσκόπηση. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο που έχει περάσει στους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις όλα όσα αισθάνεσαι με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Η ημέρα ευνοεί συναλλαγές και οικονομικές συμφωνίες, κυρίως αν αφορούν και τρίτους, γι’ αυτό αν έχεις κάτι κατά νου, επιδίωξέ το σήμερα!

Καρκίνος

Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου σήμερα, καθώς θα είσαι πολύ προσεκτικός/ή με τη διατύπωση των απόψεών σου για να μη τους στενοχωρήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε κάνει ευάλωτο/η στη γνώμη των άλλων. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να κρατήσεις την ατομικότητά σου χωρίς να νιώθεις τύψεις αν χαλάσεις και μερικά χατίρια! Το μόνο που χρειάζεσαι σήμερα, είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες και να βρεις τη θέση σου ανάμεσα στους γύρω σου.

Λέων

Η ημέρα θα έχει δουλειές και αγγαρείες, καθώς μπορεί να προκύψουν -εκτός από τις προγραμματισμένες σου- και κάποιες έκτακτες! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου υπενθυμίσει πως πρέπει να είσαι εργατικός/ή και να μην ψάχνεις ευκαιρία να το αποφύγεις! Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις ανάγκες σου και να βρεις χρόνο για εσένα. Η μόνη προϋπόθεση είναι να μη σπαταλήσεις τις ώρες σου και να κάνεις ένα πλάνο, προκειμένου να είσαι εντός χρονοδιαγράμματος!

Παρθένος

Ένα ευχάριστο νέο, μια θετική σκέψη ή η προσμονή για την υλοποίηση κάποιου σχεδίου σου είναι ικανά για να σου φτιάξουν τη διάθεση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα κάνει τη διάθεσή σου να ανέβει, ακόμα και με μια μικρή αφορμή! Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Ιχθύς το απόγευμα, θα φροντίσει να σου ενισχύσει την αυτοπεποίθηση μέσα από την επίτευξη μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας ή μιας νέας συνεργασίας! Οτιδήποτε και να επιλέξεις να κάνεις, η ημέρα θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα «θέλω» σου!

Ζυγός

Μια συζήτηση μπορεί να γίνει η αφορμή για να εκνευριστείς και να προκύψουν διαφωνίες με την οικογένειά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει αναστάτωση, καθώς θα φέρει ξανά στο προσκήνιο όλα τα θέματα για τα οποία είχες διαφωνήσει με τους δικούς σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Ιχθύς θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και συγκροτημένη σκέψη, που θα σε βοηθήσουν να υπερισχύσεις. Αν δεν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να πάρει τα ηνία και κάνεις ένα διάλογο με επιχειρήματα, θα βγεις κερδισμένος/η.

Σκορπιός

Η ημέρα θα έχει επαφές με αγαπημένους σου συγγενείς και αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς οι δημόσιες σχέσεις θα είναι το φόρτε σου! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα φέρει ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα παρέα με τους γύρω σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε κάνει να αναλάβεις δράση ακόμα και σε θέματα που δεν αφορούν άμεσα εσένα, αλλά τους άλλους. Προσοχή στις περιττές αγορές, καθώς σήμερα θα έχεις την τάση να κάνεις σπατάλες.

Τοξότης

Η ημέρα θα φέρει ένα αίσθημα ανασφάλειας, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σου προκαλέσει ανησυχίες σχετικά με τα οικονομικά σου, καθώς βρίσκεσαι σε διλήμματα και δεν ξέρεις ποιο είναι το όφελός σου. Είναι πιθανό να αποφασίσεις αλλαγές στα έξοδά σου ώστε να αυξηθούν τα έσοδα ή να ξεκινήσεις κάποιο πρόγραμμα αποταμίευσης! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, μπορεί να φέρει ένα καλό νέο που σχετίζεται με το σπίτι σου, το οποίο θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου!

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει μια αναστάτωση, η οποία θα είναι δημιουργική αν την εκμεταλλευτείς σωστά! Οι συζητήσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου θα είναι εποικοδομητικές, καθώς θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα σε βοηθήσει να «ανοίξεις» θέματα που σε απασχολούν και μέχρι πρότινος απέφευγες, ώστε να βρεις λύσεις.

Υδροχόος

Οι σκέψεις σου θα κρύβουν ένα αίσθημα απαισιοδοξίας, καθώς θα ξεκινήσεις να φέρνεις στο μυαλό σου οτιδήποτε μπορεί να μπει εμπόδιο στα σχέδιά σου και να το αφήνεις να γιγαντώνεται. Εξαιτίας των σκέψεων σου είναι πιθανό να απομονωθείς από τον περίγυρό σου, καθώς έχεις ανάγκη μόνο την παρέα του εαυτού σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τους Ιχθύς, θα σου υπενθυμίσει πως αν πιστεύεις στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου, τότε μπορείς να επιτύχεις τα πάντα!

Ιχθύς

Σήμερα θα έχεις την τάση να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα που έχουν να κάνουν με τους φίλους σου, τους συναδέλφους σου και γενικότερα με το «κοινό καλό». Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα στρέψει όλους τους προβολείς επάνω σου. Η αυτοπεποίθηση που θα έχεις, θα σε βοηθήσει να πείσεις τους γύρω σου για τα λεγόμενά σου και να κάνεις νέες συμμαχίες. Είναι πολύ πιθανό ένα θέμα συλλογικού ενδιαφέροντος να σου αποσπάσει την προσοχή και να ασχοληθείς μόνο με αυτό, αφήνοντας πίσω οτιδήποτε άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ