ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Φεβρουαρίου;

Κριός

Τα ταξίδια, οι εξορμήσεις και οι επαφές με φίλους και γνωστούς θα εξακολουθήσουν να είναι στις προτεραιότητες σου και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό, θα σε κάνει έξω καρδιά και θα τονίσει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου να φύγεις μακριά! Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από το Ζυγό θα φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή σου και θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κύκλο σου!

Ταύρος

Η ανησυχία σου, οι φόβοι σου, οι ανασφάλειές σου, θα κάνουν το μυαλό σου να δουλέψει υπερωρίες καθώς ένας καταιγισμός σκέψεων θα σε αγχώνει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όλες τις σκέψεις και τις καταστάσεις που σε αγχώνουν καθώς σήμερα θα κάνεις στροφή 360 μοιρών! Το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από το Ζυγό το απόγευμα, μπορεί να φέρει μια ευκαιρία σχετική με κάποιο οικονομικό σου θέμα!

Δίδυμοι

Οι σχέσεις σου με τους άλλους εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Τοξότη. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βάλει στη δράση και θα προσπαθήσεις να κλείσεις νέες συνεργασίες και συμφωνίες ή να ξεσηκώσεις τους γύρω σου προκειμένου να κάνετε κάτι που απαιτεί τη βοήθεια τους. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από το Ζυγό, μπορεί να φέρει μια ευκαιρία που προσπαθούσες να βρεις καιρό και θα σε χαροποιήσει πολύ!

Κάρκινος

Σήμερα καλό θα ήταν να ξεκινήσεις πρωί, προκειμένου να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις σου καθώς, αν τις αφήσεις τελευταία στιγμή, μπορεί να βγεις εκτός χρονοδιαγράμματος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και μπορεί να σου φέρει έκτακτες αγγαρείες όμως το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό, θα σου χαρίσει ενέργεια για να καταφέρεις τα πάντα! Το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία το απόγευμα, θα σου χαρίσει αισιοδοξία και μια θετική σκέψη με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να σε πτοήσει τίποτα σήμερα!

Λέων

Η ημέρα εξακολουθεί να σε ευνοεί καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό, θα ενισχύσει τα αποθέματα ενέργειάς σου γι αυτό καλό θα ήταν να βρεις τρόπο να τα εκτονώσεις και να ασχοληθείς με φυσικές και αθλητικές δραστηριότητες ώστε να βγεις ωφελημένος/η. Το απόγευμα το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από το Ζυγό, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την καλή σου διάθεση και τη ροπή σου σε απολαύσεις κάθε είδους!

Παρθένος

Θέματα που έχουν δημιουργηθεί εντός οικίας θα σε απασχολήσουν και σήμερα, αποσπώντας την προσοχή σου από οπουδήποτε αλλού. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά θέματα και θα σε ωθήσει να τα λύσεις εδώ και τώρα. Το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από το Ζυγό το απόγευμα θα σου δημιουργήσει εσωτερική ηρεμία και την πεποίθηση πως όλα θα λυθούν αρκεί να υπάρχει θέληση!

Ζυγός

Οι συναναστροφές με το περιβάλλον σου θα σε γεμίσουν με αυτοπεποίθηση καθώς θα διαπιστώσεις πως οι απόψεις σου και η παρέα σου τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής από τους άλλους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό, θα σου χαρίσουν όρεξη για μετακινήσεις, βόλτες και είναι πολύ πιθανό να πάρεις και μια ξαφνική απόφαση για ένα ταξίδι. Το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από το ζώδιο σου το απόγευμα, θα είναι πολύ βοηθητικό για θέματα που έχουν να κάνουν με συγγενείς και γείτονες καθώς θα έχεις τον τρόπο να πείσεις γι αυτά που θέλεις.

Σκορπιός

Τα οικονομικά σου θέματα σε καλούν να τα διευθετήσεις αλλιώς δεν πρόκειται να φύγουν από το μυαλό σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό, θα σε ωθήσει να αναλάβεις δράση και να βρεις λύσεις σε οικονομικές εκκρεμότητες. Το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από το Ζυγό κατά το απόγευμα, θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και δεν αποκλείεται να έχεις και μια συμφέρουσα πρόταση!

Τοξότης

Η διάθεση σου θα εναλλάσσεται με γρήγορους ρυθμούς σήμερα και αυτό δεν είναι περίεργο για εσένα αλλά σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα το κάνεις με μεγαλύτερη ένταση! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό, θα σου χαρίσει ενέργεια που αν δεν διοχετεύσεις σε κάποια δραστηριότητα δεν αποκλείεται να εκνευριστείς με τους γύρω σου! Το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από το Ζυγό το απόγευμα, θα επεκτείνει τη φήμη σου και θα σε κάνει ακόμα πιο δημοφιλή στο φιλικό -και όχι μόνο- περιβάλλον σου.

Αιγόκερως

Η τάση σου να μείνεις μόνος/η υπερισχύει σήμερα γι αυτό δεν θα έχεις όρεξη να ασχοληθείς με τίποτα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό, θα σε βοηθήσει να επανέλθεις και να αναλάβεις δράση και ευθύνες, κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από το Ζυγό κατά το απόγευμα, θα δώσει μια νότα αισιοδοξίας στην ημέρα και μπορεί να φέρει και μια καλή επαγγελματική ευκαιρία!

Υδροχόος

Η διάθεση σου συνεχίζει να είναι εξωστρεφής και είναι κρίμα να μη βρεθείς με αγαπημένους σου φίλους σήμερα ώστε να εκμεταλλευτείς την ημέρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον  Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό, θα σε κάνει μαχητικό/η και έτοιμο/η να υπερασπιστείς τις απόψεις σου αδιαφορώντας για το κόστος. Το εξάγωνο της Σελήνης με το Δία από το Ζυγό κατά το απόγευμα, θα σου φέρει φανατικούς συμμάχους που δεν αποκλείεται να ξεχωρίσουν τις ηγετικές σου ικανότητες, ιδιαίτερα αν ασχολείσαι ενεργά με κάποιο σύλλογο.

Ιχθύς

Είναι πολύ πιθανό να βρίσκεσαι σε μια διαρκή ανησυχία καθώς αγχώνεσαι μήπως οι επιλογές σου που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου, δεν θα τύχουν της αποδοχής που περιμένεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Ουρανό από τον Κριό, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σε βοηθήσει να υπερασπιστείς τις επιλογές και τις πράξεις σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με το Δία από το Ζυγό και θα είναι πιθανό να σου φέρει ένα δώρο ή μια ευκαιρία που σχετίζεται με τα οικονομικά σου.