Τα ζώδια της ημέρας

Δίδυμε, σήμερα θα σου χτυπήσουν την πόρτα υποχρεώσεις και αγγαρείες που είχες αφήσει στη μέση.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Φεβρουαρίου;

Κριός

Τα συναισθηματικά και ψυχικά σκαμπανεβάσματα θα χαλάσουν λίγο τη διάθεση σου και θα σε κάνουν απόμακρο/η σε όλους! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο, θα ενισχύσει τη δυσθυμία σου καθώς θα προκαλέσει επικοινωνιακά προβλήματα! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα κατά το απόγευμα, θα σου υπενθυμίσει πως μπορείς να επιτύχεις οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό σου αρκεί να το θελήσεις.

Ταύρος

Οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις θα σε αναγκάσουν να αφιερώσεις χρόνο σε αυτές καθώς σήμερα θα έχουν απαιτήσεις από εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο, θα φέρει εμπόδια στην επικοινωνία σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να αντιληφθείς τι είναι αυτό που θέλουν από εσένα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα το απόγευμα θα σε βοηθήσει να διαισθανθείς τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις και τη δύσκολη επικοινωνία και θα σε βγάλει από την άβολη θέση.

Δίδυμοι

Σήμερα θα σου χτυπήσουν την πόρτα υποχρεώσεις και αγγαρείες που είχες αφήσει στη μέση με σκοπό να τις τελειώσεις κάποια στιγμή. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και θα σε κουράσει λίγο καθώς δεν θα σου αφήσει ελεύθερο χρόνο! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο, θα σου βάλει «τρικλοποδιά», θα δυσκολέψει τη συνεννόηση σου με τους άλλους και μπορεί να δημιουργήσει και καθυστερήσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα κατά το απόγευμα, θα σε κάνει να πεισμώσεις και δεν πρόκειται να σηκώσεις κεφάλι αν δεν τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου.

Καρκίνος

Η διάθεση σου συνεχίζει να είναι στα πάνω της καθώς η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο του Σκορπιού φροντίζει γι’ αυτό! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο, θα δημιουργήσει μικρά εμπόδια καθώς θα σου είναι δύσκολο να εκφραστείς. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα σε κάνει να αναζητήσεις κάτι δυνατό προκειμένου να ξεφύγεις από την πλήξη και να αναβάσεις την αδρεναλίνη σου! Μια βόλτα στο γυμναστήριο ίσως είναι αυτό που ζητάς!

Λέων

Ακόμα και η επίλυση του πιο απλού καθημερινού θέματος μεταξύ εσένα και της οικογένειάς σου θα φαντάζει δύσκολη σήμερα καθώς περιμένεις μια αφορμή για να ξεσπάσεις και να πεις όσα έχεις μαζεμένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο, δεν θα σε βοηθήσει να εκφράσεις αυτά που θέλεις με τον κατάλληλο τρόπο. Πρόσεξε οικογενειακές και επαγγελματικές παρανοήσεις καθώς παραμονεύουν σήμερα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να καταφέρεις να πετύχεις αυτά που θέλεις έστω και χωρίς να μιλάς!

Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως κάποιος/α σου κάνει πλάκα καθώς όσο περισσότερες επαφές και συζητήσεις θα έχεις με ανθρώπους τόσο μεγαλύτερες παρεξηγήσεις θα υπάρχουν. Αιτία για αυτό είναι το τετράγωνο της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ερμή από τον Υδροχόο που θα φέρει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τους γύρω σου. Το απόγευμα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο και να πείσεις τους γύρω σου για κάτι που θέλεις και δε θα σταματήσεις μέχρι να τα καταφέρεις.

Ζυγός

Τα οικονομικά σου θέματα θα συνεχίσουν να σε απασχολούν καθώς η Σελήνη από τον Σκορπιό σου δημιουργεί ανασφάλειες και δεύτερες σκέψεις σχετικά με τις «επενδύσεις» σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για να προσπαθήσεις να επιτύχεις συμφωνίες και διακανονισμούς. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα το απόγευμα μπορεί να σου φέρει μια ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημα σου αλλά δεν πρέπει να πιστέψεις σε θαύματα!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να τονίζει την επίδραση που έχεις στις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο, υποδηλώνει πως θα υπάρξουν δυσκολίες καθώς δεν θα είναι εύκολο να κάνεις τους άλλους να καταλάβουν τι είναι αυτό που θέλεις γιατί θα το προσπαθείς με το λάθος τρόπο. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα το απόγευμα θα σε βοηθήσει ώστε να καταφέρεις να βρεις τρόπο να πείσεις τους άλλους για οτιδήποτε θελήσεις παρόλο που θα ταλαιπωρηθείς λιγάκι!

Τοξότης

Η διάθεση σου θα είναι στα κάτω της σήμερα και γι’ αυτό θα προσπαθήσεις να αποφύγεις όσο γίνεται τις υποχρεώσεις, τις δουλειές και τους γρήγορους ρυθμούς γενικότερα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο, θα τονίσει όλους τους τρόπους που μπορεί να πάει στραβά κάτι, με αποτέλεσμα να εστιάσεις σε κάθε τι αρνητικό. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα το απόγευμα θα σε κάνει να καταλάβεις πως η δύναμη πηγάζει από μέσα σου και θα σου χαρίσει την ώθηση που έχεις ανάγκη!

Αιγόκερως

Οι κοινωνικές υποχρεώσεις σου και οι συναντήσεις με φίλους σου και με ανθρώπους που έχεις κοινά στοιχεία θα βρίσκονται στο ημερήσιο πλάνο σου σήμερα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο, θα φέρει εμπόδια ακόμα και πρακτικής φύσεως αλλά και παρεξηγήσεις. Απόφυγε συγκρούσεις σήμερα, γιατί είναι πολύ πιθανό να πάρουν άσχημη τροπή. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα κατά το απόγευμα θα σε κάνει να πεισμώσεις, αλλά αυτό μπορεί να γίνει εξαιρετικά θετικό ή εξαιρετικά αρνητικό και είναι στο χέρι σου πώς θα το διαχειριστείς!

Υδροχόος

Τα θέματα που έχουν προκύψει και αφορούν τα επαγγελματικά σου δεν θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις μέχρι να τα λύσεις! Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το ζώδιο σου, εφιστά την προσοχή σε περίπτωση που ετοιμάζεσαι να κλείσεις επαγγελματικές συμφωνίες καθώς μπορεί να υπάρξουν εμπλοκές. Οι αψιμαχίες στο επαγγελματικό ή στο οικογενειακό περιβάλλον μπορούν να σε εκθέσουν για αυτό προσπάθησε να μη δώσεις αφορμές για καβγάδες! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα το απόγευμα μπορεί να σε κάνει φιλόδοξο/η και με αντοχές!

Ιχθύς

Το μυαλό σου θα συνεχίσει τα ταξίδια και σήμερα με αποτέλεσμα να μη μπορείς να συγκεντρωθείς καθόλου στη δουλειά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα επικοινωνιακού τύπου στο κοινωνικό και συγγενικό σου περίγυρο. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα το απόγευμα θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα καταφέρει να σε βοηθήσει να κερδίσεις την προσοχή του περίγυρου σου με τις απόψεις σου!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ