Τα ζώδια της ημέρας

Δίδυμε, η ημέρα των ερωτευμένων είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και οι σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους σήμερα, καθώς ο Βαλεντίνος θα σου τις υπενθυμίσει. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιό σου, θα σε δραστηριοποιήσει καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να κυνηγήσεις και να διεκδικήσεις σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει στις επιδιώξεις σου, καθώς θα αναδείξει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα.

Ταύρος

Το ημερήσιο πρόγραμμά σου θα είναι βεβαρημένο και θα προσπαθήσεις να τελειώνεις γρήγορα, ώστε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτή σου ή στο ταίρι σου μιας και είναι η ημέρα των ερωτευμένων. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Κριό, υποδηλώνει πως θα είσαι άτακτος/η σήμερα! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει σε εργασιακά «πάρε- δώσε» και σε νέες συμφωνίες για αυτό αν έχεις κάτι στο μυαλό σου προσπάθησε το άμεσα!

Δίδυμοι

Η ημέρα των ερωτευμένων είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και σε ευνοεί πολύ σε οτιδήποτε και να κάνεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Κριό είναι ευνοϊκή για να επιτύχεις σε αισθηματικές αλλά και οικονομικές σου υποθέσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα ενισχύσει το ταλέντο σου στο λόγο και θα προσθέσει μια ακόμα θετική όψη για εσένα κάνοντας όλους εμάς τους υπόλοιπους να σε ζηλεύουμε!

Καρκίνος

Σήμερα θα σε πιάσουν οι ευαισθησίες σου καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό θα σου δημιουργήσει μια νοσταλγία και την τάση να κρατήσεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου μόνο για εσένα. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Κριό μπορεί να φέρει ερωτικά σκιρτήματα μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς δεν γίνεται να περάσεις απαρατήρητος/η. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο μπορεί να φέρει και πολύ καλές συμφωνίες και να σε βοηθήσει να ρίξεις γέφυρες επικοινωνίας με αυτούς που θέλεις!

Λέων

Σήμερα είναι η γιορτή των ερωτευμένων αλλά εσύ είσαι ερωτευμένος/η με τις ιδέες σου και τις απόψεις σου και προτιμάς να βρεθείς με κόσμο και να συμμετέχεις σε συζητήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Κριό, θα σε βοηθήσει να γοητεύσεις τους πάντες και να κάνεις ενδιαφέρουσες ερωτικές και όχι μόνο γνωριμίες. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να εδραιώσεις με επιχειρήματα αυτά που λες και αν ασχολείσαι με το εμπόριο να κάνεις νέες συμφέρουσες συμφωνίες.

Παρθένος

Μπορεί να είναι η γιορτή των ερωτευμένων σήμερα αλλά εσύ αν δεν τελειώσεις με τις δουλειές σου, κυρίως αυτές που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά, δεν πρόκειται να την απολαύσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Κριό, θα φέρει θετικά νέα σε θέματα που έχουν να κάνουν με εφορία, δάνεια και λοιπές οικονομικές υποθέσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να κλείσεις συμφωνίες και συνεργασίες που θα σου αποφέρουν έσοδα!

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και υποδέχεται την ημέρα των ερωτευμένων με τον καλύτερο τρόπο καθώς θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σου να ενισχύσεις τις ανθρώπινες επαφές! Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Κριό, θα φέρει εξελίξεις σε αισθηματικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες που δεν θα σε αφήσουν αδιάφορο/η. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σε προκαλέσει να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις.

Σκορπιός

Σήμερα θα έχεις τις κλειστές σου και το μόνο που θέλεις είναι να βρεις την ηρεμία σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και, σε συνδυασμό με την ημέρα των ερωτευμένων, θα σου δημιουργήσει μια συναισθηματική αναστάτωση καθώς θα φέρει στο μυαλό σου διάφορες σκέψεις. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Κριό θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στα μικρά καθημερινά πράγματα που σε ευχαριστούν ώστε να μη γεμίζεις το μυαλό σου σκέψεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά και να επικοινωνήσεις με αυτούς που αγαπάς.

Τοξότης

Οι επαφές με τον κοινωνικό και φιλικό σου περίγυρο θα σου αποσπάσουν την προσοχή από οτιδήποτε άλλο καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Κριό, θα σε ωθήσουν να περάσεις στη δράση κυρίως όσον αφορά συναισθηματικά θέματα μιας και είναι και η ημέρα του έρωτα! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα φέρει γύρω σου ανθρώπους που μπορείς να επικοινωνήσεις και να μοιραστείς τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου, νιώθοντας πως ανήκεις σε μια ομάδα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου!

Αιγόκερως

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι σε προτεραιότητα σήμερα, καθώς είναι πολύ σημαντικές για εσένα, αλλά θέλεις να βρεις και λίγο χρόνο για εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Κριό, θα σου υπενθυμίσουν πως έχεις και προσωπικές ανάγκες που δε γίνεται να παραμελείς συνέχεια πόσο μάλλον σήμερα, που η ημέρα είναι αφιερωμένη στον έρωτα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να βρεις μια καλή δικαιολογία να αφήσεις τις δουλειές και να φύγεις χωρίς επιπτώσεις!

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και σε βοηθά να χαλαρώσεις και, γιατί όχι, να οργανώσεις και μια απόδραση έστω και μονοήμερη, ώστε να γιορτάσεις την ημέρα των ερωτευμένων! Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Κριό, θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου στο περιβάλλον σου και θα φέρει νέες γνωριμίες, αλλά και νέους έρωτες και φλερτ! Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις με έξυπνο τρόπο όποιον/α θέλεις και να κάνεις μεγάλη εντύπωση!

Ιχθύς

Σήμερα που η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό είναι πιθανό να νιώσεις μια συναισθηματική φόρτιση καθώς θα έρθουν στο μυαλό σου αισθηματικά απωθημένα. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Άρη από τον Κριό, θα σου δώσει μια καλή ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου τη μουντή διάθεση και να φλερτάρεις καθώς δεν θα περάσεις απαρατήρητος/η. Οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες ευνοούνται πολύ ώστε να λυθούν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους που επιθυμείς και να τους εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ