ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Φεβρουαρίου;

Κριός

Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα σε ταλανίζουν σήμερα και εσύ βρίσκεσαι ανάμεσά τους και προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σου διαμηνύει πως πρέπει να θυσιάσεις κάτι, είτε αυτό λέγεται προσωπικός χρόνος, είτε ξεκούραση, είτε χρήματα για να επιτύχεις κάτι που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Χρειάζεται να προσέχεις, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από το ζώδιό σου το απόγευμα, θα σε κάνει υπερβολικό/ή, καθώς θα νιώσεις πιεσμένος/η.

Ταύρος

Οτιδήποτε και να απασχολεί τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα απασχολήσει και εσένα σήμερα, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σε κάνει να συμπάσχεις μαζί τους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα δώσει την αφορμή για να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες απόψεις σου που ορκιζόσουν πως δε θα αλλάξεις ποτέ, τελικά δε σε εξυπηρετούν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα εν ριπή οφθαλμού και να σε βγάλει εκτός εαυτού στην προσπάθειά σου να υπερασπιστείς τις απόψεις σου.

Δίδυμοι

Οι σκέψεις σου θα είναι αποτέλεσμα της ανασφάλειάς σου, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο σε κάνει να σκέφτεσαι τα οικονομικά σου και να ψάχνεις να βρεις λύσεις! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να σε οδηγήσει σε παρασκηνιακές ενέργειες, προκειμένου να καταφέρεις αυτά που έχεις κατά νου, κυρίως αν έχουν να κάνουν με οικονομικές συναλλαγές. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, θα εντείνει την ανασφάλεια και το άγχος σου και δεν είναι καλός σύμβουλος για αποφάσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα επηρεάσει τα συναισθήματα, τις σκέψεις, αλλά και τις σχέσεις σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε προκαλέσει να τραβήξεις το σχοινί σε σχέσεις και συνεργασίες, που βλέπεις πως έχουν τελειώσει. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, θα εντείνει την κυκλοθυμία και τη δυσθυμία σου και θα πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην τη μεταφέρεις κυρίως στις επαγγελματικές σου σχέσεις.

Λέων

Οι ανησυχίες και τα άγχη σου θα δώσουν δυναμικά το παρόν στην ημέρα σου, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να εντείνει τη συναισθηματική σου φόρτιση. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει δυσφορία και θα τα βάλεις με τη δουλειά σου και γενικότερα την καθημερινότητά σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, θα σε κάνει να εξωτερικεύσεις τη φόρτιση που νιώθεις στους γύρω σου και αλίμονο σε όσους βρεθούν κοντά σου!

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και δημιουργεί συναισθηματικές ανάγκες, που μπορούν να σου καλύψουν οι φίλοι σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα φέρει απωθημένα στην επιφάνεια, καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως δεν έχεις ασχοληθεί με τον εαυτό σου όσο θα έπρεπε. Το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, θα φέρει εκρήξεις θυμού με αφορμή τα συναισθήματα που κρατούσες καταπιεσμένα μέσα σου για καιρό. Οι φιλίες θα είναι στο στόχαστρο σήμερα και μπορεί να δημιουργηθούν ανακατατάξεις.

Ζυγός

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, καθώς η καριέρα σου θα είναι το κύριο μέλημά σου για σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σε κάνει να παίξεις «παιχνίδια», προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, θα δημιουργήσει έντονη παρόρμηση, για αυτό απόφυγε να πάρεις ρίσκα και προσπάθησε να είσαι όσο πιο διακριτικός/ή γίνεται, κυρίως στη δουλειά.

Σκορπιός

Το μυαλό σου δε θα είναι εκεί που βρίσκεσαι εσύ, καθώς η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και σου δίνει το «εισιτήριο» για νοητικά ταξίδια. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις με το συγγενικό και κοινωνικό σου περιβάλλον, καθώς θα σου είναι δύσκολο να μη σχολιάσεις, και μάλιστα με καυστικό τρόπο, κάθε κουβέντα που θα ακούσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ουρανό, θα εντείνει τις διαφωνίες, για αυτό προσπάθησε να συγκρατήσεις τις αντιδράσεις σου!

Τοξότης

Οι συναισθηματικές διακυμάνσεις θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα, καθώς θα έρθουν μαζί με κάποια γεγονότα του παρελθόντος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σου δημιουργεί πάθος κυρίως με οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, θα δημιουργήσει προβλήματα σε συζητήσεις με συνεταίρους σου, καθώς θα είσαι πνεύμα αντιλογίας και δύσκολα θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Αιγόκερως

Οι πράξεις σου σήμερα θα εξαρτηθούν από τη γνώμη των συνεργατών ή του/της συντρόφου σου, καθώς μόνο εκείνοι θα καταφέρουν να σε παροτρύνουν να ξεκινήσεις οτιδήποτε. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου, θα σε κάνει να δεις τις αδυναμίες των σχέσεων σου και -πολύ πιθανό- όχι με τον καλύτερο τρόπο, προκειμένου να σε αφυπνίσει και να σε αναγκάσει να τις διαχειριστείς. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα δώσει μια υπερβολή στις αντιδράσεις σου που θα παραξενέψει τους γύρω σου, καθώς φημίζεσαι για την ψυχραιμία σου.

Υδροχόος

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο φροντίζει να επιβαρύνει το πρόγραμμά σου με διάφορους τρόπους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τα καταφέρεις, καθώς θα το πάρεις εγωιστικά και δε θα ανεχτείς αποτυχίες. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία σου, αλλά αν αγχωθείς, δε θα καταφέρεις να τις διαχειριστείς με το σωστό τρόπο.

Ιχθύς

Σήμερα θα έρθουν στην επιφάνεια όλα τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σου και θα τονίσει την καλλιτεχνική σου φύση. Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να σου δημιουργήσει ένα συναισθηματικό κενό και ίσως αισθανθείς πως τίποτα δεν μπορεί να σε γεμίσει. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό το απόγευμα, μπορεί να σε κάνει να φερθείς παρορμητικά και εγωκεντρικά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις μέσα στην ημέρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;