ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να σκεφτείς τρόπους να αυξήσεις το εισόδημα σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να σου γίνει μια πρόταση από τη δουλειά σου και να έχεις περισσότερες απολαβές ή να βρεις μια δεύτερη απασχόληση. Επικοινώνησε με άτομα του περιβάλλοντος σου και μην αφήσεις τις δημόσιες σχέσεις γιατί μπορεί να έχουν κάποια πρόταση που θα είναι στα μέτρα σου.

Ταύρος

Η διάθεση σου θα εναλλάσσεται σήμερα καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σου θα σου δημιουργεί αντιφατικές σκέψεις και δυσθυμία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα ενισχύσει τη θέληση και το πείσμα σου και αυτό για εσένα θα είναι βοηθητικό, για τους άλλους δεν είμαι σίγουρη! Εκμεταλλεύσου την αντοχή και την υπομονή σου για να καταφέρεις αυτά που θέλεις και να πείσεις τους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου. Δεν χρειάζεται κόπος παρά μόνο τρόπος και εσύ έχεις τον κατάλληλο.

Δίδυμοι

Σήμερα το μυαλό σου θα έχει μια ροπή προς την ανησυχία και την καταστροφολογία καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα σου δημιουργήσει άγχος. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου θα σταματήσεις να αγχώνεσαι και σήμερα θα έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις τον τρόπο. Αν έχεις διλλήματα και δεν είσαι σίγουρος/η είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά θέματα, άκουσε την εσωτερική σου φωνή και μην την προσπερνάς.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σε κάνει εξωστρεφή και φιλικό/η με όλους! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, σε βοηθά να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Είναι πολύ πιθανό οι ιδέες σου για διάφορα θέματα να βρουν απήχηση στους φίλους και στους συναδέλφους σου και να αποκτήσεις ένθερμους οπαδούς. Η ημέρα θα σε βοηθήσει να διακρίνεις και τους πραγματικούς φίλους γι αυτό δώσε σημασία στις λεπτομέρειες.

Λέων

Σήμερα οι ενέργειες σου θα είναι αποτέλεσμα των επαγγελματικών σου φιλοδοξιών καθώς αυτές θα είναι πολύ σημαντικές για εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις και να καταφέρεις τους επαγγελματικούς σου στόχους με στρατηγική, υπομονή και επιμονή. Τίποτα δεν θα σε σταματήσει σήμερα αλλά πριν κάνεις οτιδήποτε χρειάζεται να θυμάσαι πως αρκετά βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σου!

Παρθένος

Οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις επιπλέον γνώσεις και θα σε βάλουν στη διαδικασία να εμπλουτίσεις τις δικές σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον  Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει όχι μόνο να δείξεις το εύρος των γνώσεων σου αλλά και να πετύχεις την αποδοχή των γύρω σου. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις, είναι η τάση που θα έχεις να είσαι απόλυτος/η με τα πιστεύω σου γιατί μπορεί να φέρει ανακατωσούρες!

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί μια συναισθηματική δυσφορία καθώς μπορεί να ανασύρεις δυσάρεστες εικόνες του παρελθόντος σου ακόμη και από την πιο ασήμαντη αφορμή. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου υπενθυμίσει πως η θέληση πηγάζει από μέσα σου και είναι αποκλειστικά στο χέρι σου να σταματήσεις τις σκέψεις που σε αναστατώνουν άμεσα. Είναι μια πολύ καλή ημέρα για οικονομικά θέματα, δάνεια και διακανονισμούς και καλό θα ήταν να στρέψεις το ενδιαφέρον σου κι εκεί.

Σκορπιός

Οι σχέσεις που θεωρείς σημαντικές για τη ζωή σου θα αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στον Ταύρο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις κέρδος από τις συνεργασίες σου και να κάνεις τις σωστές επιλογές. Η θέληση και η επιμονή σου θα σε κάνουν να βγεις κερδισμένος/η καθώς δύσκολα θα παρατήσεις οτιδήποτε έχεις βάλει στο μυαλό σου. Η ανάγκη σου για αποδοχή από τους άλλους θα είναι επιτακτική και θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να πάρεις τα εύσημα.

Τοξότης

Η καθημερινότητα στη δουλειά θα γίνει φορτική σήμερα καθώς δεν θα έχεις όρεξη ούτε να σηκώσεις το τηλέφωνο. Επιπλέον μπορεί να προκύψουν και κάποιες αγγαρείες που θα σου φορτώσουν κι άλλο την ημέρα αλλά και τα νεύρα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις κάθε υποχρέωσή σου γιατί θέλεις να αποδείξεις πόσα μπορείς να κάνεις και πόσο αξίζεις. Η ημέρα μπορεί να φέρει και συζητήσεις για εργασιακά θέματα και είναι στο χέρι σου να βρεις τρόπο να διεκδικήσεις και να τα καταφέρεις.

Αιγόκερως

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου και θα ανακτήσεις τη σιγουριά προς τον εαυτό σου. Το χειρότερο πράγμα που θα μπορέσει να σου κάνει κάποιος/α σήμερα, είναι να μη σου δώσει σημασία καθώς από αυτό ενισχύεται κι άλλο η αυτοπεποίθηση σου. Μην γίνεσαι απαιτητικός/η από τους φίλους ή τον/την σύντροφό σου γιατί στο τέλος όλο και κάποιος θα εκνευριστεί!

Υδροχόος

Πιθανό να υπάρχει αναστάτωση στο σπίτι ή επαγγελματικά, σε συνδυασμό με οικογενειακά θέματα να σου έχουν προκαλέσει σύγχυση και ψάχνεις να βρεις τρόπο να τα τακτοποιήσεις όλα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να πάρεις δραστικές αποφάσεις. Σε συμβουλεύω να μην αφήσεις την εσωτερική σου ένταση να υπερισχύσει και να μην είσαι απόλυτος/η καθώς οι αποφάσεις σου μπορεί να δημιουργήσουν παραπάνω προβλήματα αν δεν φερθείς με διπλωματία.

Ιχθύς

Το περιβάλλον σου θα είναι παρόν στη ζωή σου και στις αποφάσεις σου σήμερα καθώς η Σελήνη από τον  Ταύρο σε κάνει εξωστρεφή και με διάθεση να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί με τους γύρω σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και την ανάγκη να συμφωνήσουν όλοι μαζί σου. Μην πάρεις πολύ σοβαρά καθημερινές συζητήσεις και διαφορετικές απόψεις από τις δικές σου καθώς θα σου γίνουν έμμονη ιδέα. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου οπότε τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;