ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Φεβρουαρίου;

Κριός

Εσύ και μόνο εσύ θα έχεις προτεραιότητα και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό, αλλά και το ταυ-τετράγωνο με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό, θα σε κάνουν να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου. Λόγω αυτής της εκτίμησης μπορεί να πεις πολλά και με τον τρόπο σου να διώξεις από κοντά σου ανθρώπους που αξίζουν. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και μην παίζεις με τη φωτιά, γιατί είναι πιθανό να συμβούν «ατυχήματα», κυρίως όσον αφορά προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Ταύρος

Οποιαδήποτε σκέψη και να κάνεις σήμερα, θα συνοδεύεται από φοβίες και δεύτερες σκέψεις, που θα καθιστούν απαγορευτική την υλοποίησή της. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει αποκαλύψεις για πρόσωπα και καταστάσεις. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό, θα δημιουργήσει λεκτικές αντιπαραθέσεις, που μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτες εξαιτίας των σεναρίων που κάνεις με το μυαλό σου. Μη βγάζεις συμπεράσματα, γιατί τα σενάρια δε θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα.

Δίδυμοι

Οι πρωτοποριακές σου ιδέες και οι έξυπνες λύσεις σε οποιοδήποτε θέμα απασχολεί τους φίλους σου, θα σε κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή στον κύκλο σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό, θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σου, αλλά και τις καινοτόμες ιδέες σου. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα και παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να σε κάνουν να παρεκτραπείς και να εκνευριστείς. Προσπάθησε να λύσεις θέματα που μπορεί να προκύψουν με συζήτηση και υπομονή.

Καρκίνος

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/ή με επαγγελματικά θέματα και αποφάσεις, καθώς η Σελήνη από τον Κριό σε σύνοδο με τον Ουρανό θα σε κάνει αντιδραστικό/ή με τους ανωτέρους σου. Από την άλλη, το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό, μπορεί να δημιουργήσει ασυνεννοησία με τα άτομα της οικογένειάς σου, κάτι που θα ενισχύσει τη δυσθυμία σου. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τα επαγγελματικά από τα οικογενειακά θέματα και κράτησε την ψυχραιμία σου, καθώς μια λάθος κίνηση θα δημιουργήσει ντόμινο.

Λέων

Η διάθεσή σου για βόλτες, εξορμήσεις και καφέ με γνωστούς, συγγενείς και κουμπάρους, θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο από την Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ένα ξαφνικό ταξίδι, πολύ πιθανόν για επαγγελματικούς λόγους. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό, θα φέρει ανθρώπους κοντά σου, αλλά μπορεί να μη βρεις τον τρόπο να επικοινωνήσεις με άνεση όπως συνηθίζεις. Πρόσεξε την οδήγηση και τις μετακινήσεις, καθώς δε θα είναι το φόρτε σου σήμερα.

Παρθένος

Σήμερα κάτι έχεις, αλλά πιθανόν να μην μπορείς να προσδιορίσεις τι είναι αυτό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει εκρήξεις και ξεσπάσματα, αν αισθανθείς πως κάποιος/α σε πιέζει. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό, μπορεί να φέρει οικονομικές διαρροές λόγω κακής συνεννόησης με τους συνέταιρους σου. Η συναισθηματική σου φόρτιση δεν είναι βοηθητική, γι’ αυτό απόφυγε οικονομικές συμφωνίες και διευθέτηση πρακτικών ζητημάτων!

Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, καθώς η Σελήνη από τον Κριό και σε σύνοδο με τον Ουρανό μπορεί να φέρει αποκαλύψεις και εξελίξεις που θα επηρεάσουν τις μεταξύ σας σχέσεις. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Δία από το ζώδιό σου, μπορεί να σε παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές και να πεις και μία ή πολλές κουβέντες παραπάνω. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από την εκρηκτική σου διάθεση, καθώς με τους καβγάδες δε θα βγεις ωφελημένος/η.

Σκορπιός

Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έχεις στρεσαριστεί και κουραστεί από όλες τις υποχρεώσεις και τα θέματα που έχεις στο κεφάλι σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις! Από την άλλη, το ταυ-τετράγωνο με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό, μπορεί να φέρει υπερβολικές αντιδράσεις σε περίπτωση που κάποιος/α σκεφτεί να σου ζητήσει κάτι, έστω και το παραμικρό. Πάρε βαθιές ανάσες και από αύριο τα πράγματα θα ξεκινήσουν να επιστρέφουν στην κανονική τους ροή!

Τοξότης

Σήμερα, παρόλο που είναι μια δύσκολη αστρολογικά ημέρα, εσύ θα ανήκεις στους ευνοημένους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, μπορεί να σου φέρει ιδέες για να εκμεταλλευτείς κάποιο χόμπι σου και να αποκτήσεις κέρδος! Από την άλλη, το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό, μπορεί να σε κάνει να πεις περισσότερα από όσα πρέπει και να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Πρόσεξε επίσης τις απολαύσεις, καθώς θα είσαι επιρρεπής στις υπερβολές!

Αιγόκερως

Τα θέματα στην οικογένειά σου συνεχίζουν να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να φέρει και ηλεκτρολογικά προβλήματα στο σπίτι, που θα αποτελέσουν το κερασάκι στην τούρτα. Από την άλλη, το ταυ-τετράγωνο με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Δία από τον Ζυγό, υποδηλώνει πως μπορεί να κάνεις λάθος συμφωνίες και να πάρεις λάθος αποφάσεις, όσον αφορά επαγγελματικά θέματα. Η ημέρα κρύβει παγίδες, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή.

Υδροχόος

Ραντεβού, τηλεφωνήματα και συναντήσεις με γνωστούς συγγενείς και γείτονες, είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό, μπορεί να μετατρέψει μια βόλτα για καφέ σε πυρηνική βόμβα, ιδιαίτερα αν κάποιος/α τολμήσει να διαφωνήσει μαζί σου. Το ταυ-τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό, δε θα σε βοηθήσει να εκφράσεις αυτό που θέλεις και μπορεί να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και κατά τη οδήγηση, γιατί μπορεί να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου.

Ιχθύς

Είναι πιθανό να θέλεις εδώ και τώρα να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου θέματα, αλλά δε χρειάζεται να βιάζεσαι, καθώς μπορεί να κάνεις λάθη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά έσοδα ή ξαφνικά έξοδα, ανάλογα βέβαια και με τον προσωπικό σου χάρτη. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω και τον Δία από τον Ζυγό, θα φέρει ευκαιρίες για συμφωνίες και διακανονισμούς, αλλά θα πρέπει να προσέξεις και τα «ψιλά γράμματα», καθώς εκεί κρύβονται οι παγίδες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πώς αποφασίζουν να παντρευτούν οι άντρες του ζωδιακού
Η Τέλεια σχέση: Τι θα μπορούσε αυτό να σημαίνει για το κάθε ζώδιο