Τα ζώδια της ημέρας

Ζυγέ, η ημέρα θα σε γεμίσει με νέες δημιουργικές ιδέες για να περάσεις το χρόνο σου σήμερα.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 27 Ιανουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεθείς με φίλους σου ή να ασχοληθείς με κοινωνικές υποχρεώσεις και συλλογικές εργασίες. Είναι μια καλή ημέρα για να επιχειρήσεις να προσεγγίσεις ανθρώπους που πιστεύεις πως μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου και να γίνουν σύμμαχοί σου. Η ημέρα ενδείκνυται και για να λύσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν προκύψει με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς θα είσαι πιο δεκτικός/ή σε συζητήσεις!

Ταύρος

Η φήμη σου και η δημόσια εικόνα σου είναι πολύ σημαντικά για εσένα, καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Υδροχόο, θα σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο στην κοινωνική κριτική. Ιδιαίτερη σημασία σήμερα θα δώσεις σε επαγγελματικά θέματα, καθώς η επιτυχία σου σε αυτόν τον τομέα θα σου εξασφαλίσει την κοινωνική αποδοχή. Είναι πιθανό να προκύψουν και οικογενειακά θέματα, γι’ αυτό εσύ θα πρέπει να βρεις το χρόνο να ασχοληθείς και με αυτά, ώστε να καταφέρεις να συνεχίσεις απερίσπαστος/η με τα υπόλοιπα.

Δίδυμοι

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου και να ξεκινήσετε την κουβέντα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και μπορεί να σε παρασύρει και να αποφασίσεις να κάνεις μια επίδειξη γνώσεων στους γύρω σου. Μάλιστα, θα το κάνεις με ιδιαίτερο ζήλο και δε θα σηκώσεις κουβέντα αν τολμήσει κάποιος/α να διαφωνήσει και να σε αμφισβητήσει. Η ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με επιμορφωτικά θέματα και να ξεκινήσεις κάτι, που θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τις γνώσεις σου.

Καρκίνος

Οι συναισθηματικές αναταραχές θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα, καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα φέρει στο προσκήνιο τα συναισθήματα που επιμένεις να αγνοείς. Είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει ένα παράπονο, καθώς προσπαθείς να καταλάβεις γιατί κάποια πράγματα πήγαν στραβά και τι μπορούσες να κάνεις για να μην πάνε. Τα οικονομικά σου είναι ένα ακόμα θέμα που θα αγγίξει η Σελήνη από τον Υδροχόο και μπορεί να βγεις ωφελημένος/η από κινήσεις συνεταίρων σου ή κινήσεις τρίτων. Απόφυγε τις βιαστικές ενέργειες, γιατί τα αποτελέσματά τους θα είναι μόνιμα.

Λέων

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου θα κινηθούν προς τα όρια της εξάρτησης σήμερα, καθώς επιθυμείς τη γνώμη τους για κάθε κίνησή σου. Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για αποδοχή από αυτούς που συναναστρέφεσαι σχεδόν καθημερινά. Είναι πιθανό να σου προτείνουν κάποια νέα συμφωνία ή μια πρόταση για συνεργασία, αλλά μη βιαστείς να απαντήσεις και έλεγξε προσεκτικά όλα τα στοιχεία που έχεις.

Παρθένος

Οι υποχρεώσεις που θα έχεις σήμερα θα αυξηθούν και θα αναγκαστείς να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου, προκειμένου να προλάβεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα αυξήσει τις δουλειές αλλά και τις αγγαρείες σου, με αποτέλεσμα να σου δημιουργήσει άγχος, καθώς δεν είσαι σίγουρος/η πως θα τα προλάβεις όλα. Αν δεν αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει, τότε μπορείς να κάνεις ένα υπέροχο ημερήσιο πλάνο, καθώς όλοι ξέρουν πως οι οργανωτικές ικανότητες είναι ένα από τα δυνατά σου σημεία!

Ζυγός

Η ημέρα θα σε γεμίσει με νέες δημιουργικές ιδέες για να περάσεις το χρόνο σου σήμερα και να αισθανθείς την εσωτερική πληρότητα που αποζητάς. Η Σελήνη μόλις πέρασε στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και θα σε βοηθήσει να βρεις το κέφι σου, που θα σε παρακινήσει για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, τους φίλους σου και τον/τη σύντροφό σου, καθώς δε θέλεις να αφήσεις κανένα παραπονεμένο/η! Είναι πολύ πιθανό να σε πιάσουν κάποια παράπονα, καθώς θέλεις με κάποιο τρόπο να τραβήξεις το ενδιαφέρον των γύρω σου, αλλά πρόσεξε μην το παρακάνεις.

Σκορπιός

Θέματα που απασχολούν την οικογένειά σου θα απασχολήσουν κι εσένα σήμερα, καθώς η Σελήνη μόλις έχει περάσει στον Υδροχόο και θα φέρει μια ανησυχία εντός οικίας, με αφορμή συζητήσεις που θα προκύψουν. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή με τον τρόπο που θα προσπαθήσεις να πείσεις για τις απόψεις σου, καθώς είναι πολύ πιθανό η συζήτηση να εκτροχιαστεί. Απόφυγε να φέρεις στο προσκήνιο θέματα που ανήκουν στο παρελθόν, γιατί οι εντάσεις δε θα αργήσουν να συμβούν.

Τοξότης

Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στον Υδροχόο και θα τονίσει την εξωστρέφεια του χαρακτήρα σου και τη διάθεση που έχεις για κουβέντα! Οι επαφές με συγγενείς και φίλους είναι σίγουρες, καθώς κάπου πρέπει να εκτονώσεις την ανάγκη σου για επικοινωνία, αλλά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή, καθώς πάνω στη βιασύνη σου μπορεί να πεις και πράγματα που έχουν διφορούμενη ερμηνεία. Σήμερα είναι πιθανό να βγεις για ψώνια, αλλά καλύτερα να μην το κάνεις, καθώς θα παρασυρθείς σε αγορές που δε χρειάζεσαι και μετά το ταμείο θα είναι… πολύ μείον!

Αιγόκερως

Βρίσκεσαι στον πυρετό εξελίξεων στον οικονομικό τομέα, καθώς η Σελήνη μόλις μπήκε στον Υδροχόο και θα σε ωθήσει να βρεις τρόπους, ώστε να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και να κάνεις επικερδείς συμφωνίες. Σε περίπτωση που κάτι δε γίνει όπως το έχεις σκεφτεί ή δεν μπορείς να το πραγματοποιήσεις προς το παρόν, τότε θα σου δημιουργήσει μεγάλη ανασφάλεια. Μην πάρεις αποφάσεις χωρίς να τις σκεφτείς διεξοδικά, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές που θα σου κοστίσουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Υδροχόος

Η Σελήνη μόλις μπήκε στο ζώδιό σου και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να συγκεντρωθείς σε μια δουλειά, καθώς θα πηγαίνεις όπου φυσάει ο άνεμος. Χρειάζεται να προσέξεις τις αντιδράσεις σου και τη συμπεριφορά σου προς τους γύρω σου, καθώς η Σελήνη θα σου δημιουργήσει συναισθηματικές υπερβολές. Αν προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ένα πεδίο μάχης σε σχέσεις και συνεργασίες προκειμένου να εκτονωθείς, τα πράγματα μπορεί να εκτροχιαστούν, γι’ αυτό πάρε βαθιές ανάσες και μην αρχίσεις τις φασαρίες!

Ιχθύς

Σήμερα δε θα νιώθεις άνετα όταν θα είσαι με κόσμο, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και θα σου προξενήσει τάσεις απομόνωσης και περισυλλογής. Η απομάκρυνσή σου, ακόμα και από τους κοντινούς σου ανθρώπους, δε θα περάσει απαρατήρητη, καθώς συνήθως σου αρέσει να βρίσκεσαι με ανθρώπους που αγαπάς. Μη δώσεις βάση στις σκέψεις σου, καθώς θα θυμίζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, και δείξε εμπιστοσύνη μόνο σε αυτούς που έχουν αποδείξει πως την αξίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ