ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Ιουλίου;

Κριός

Η ανασφάλειά σου οφείλεται σε οικονομικά θέματα που πρέπει να επιλύσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ερμή μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς τις οικονομικές ενέργειες που έκανες και δεν απέδωσαν ή αυτές που έπρεπε να είχες κάνει. Καλύτερα να μην επιδιώξεις οικονομικά ραντεβού και συμφωνίες με τράπεζες και εφορία, γιατί το πιο πιθανό είναι να μην καταφέρεις να τους πείσεις για τα σχέδιά σου και να υπάρξει εκνευρισμός.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου στρέφοντας την προσοχή σου σε εσένα και τις σχέσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει ένα δύσκολο κλίμα στην επικοινωνία σου, καθώς άλλα θα λες και άλλα θα κάνεις. Προσπάθησε να μην υποσχεθείς πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις γιατί θα βρεθείς εκτεθειμένος/η, και να μην περιμένεις από τους άλλους να προλαβαίνουν κάθε επιθυμία σου χωρίς καν να την πεις, γιατί θα φταις εσύ και όχι οι άλλοι.

Δίδυμοι

Σήμερα δε θα έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα και γι’ αυτό θα προτιμήσεις να κάτσεις σπίτι και να μείνεις μόνος/η με τον εαυτό σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και σχηματίζει ένα ταυ-τετράγωνο με τον Άρη και τον Ερμή, που σε κάνει να αναμοχλεύεις καταστάσεις και ενδεχομένως να βάλεις τη μυτούλα σου εκεί που δεν πρέπει. Προσπάθησε να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις που έχεις γιατί, αν δεν προλάβεις, το πιο πιθανό είναι όχι μόνο να εκνευριστείς, αλλά και να ρίξεις το φταίξιμο στους άλλους, που δε θα φταίνε και σε τίποτα!

Καρκίνος

Οι φιλικές σου σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα, καθώς επιθυμείς να έχεις κοντά σου ανθρώπους που ξέρεις πως μπορούν να σε στηρίξουν ανά πάσα στιγμή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Άρη μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις στην επικοινωνία με τους φίλους σου. Ενδέχεται να εκνευριστείς και πάνω στον εκνευρισμό σου να κάνεις και να πεις πράγματα που θα μετανιώσεις αργότερα, γι’ αυτό σου συνιστώ ψυχραιμία.

Λέων

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τις επαγγελματικές σου κινήσεις, καθώς η ημέρα εγκυμονεί κινδύνους ακόμα και από ένα απλό λάθος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ερμή θα δημιουργήσει μια αναταραχή στη δουλειά σου, γι’ αυτό μείνε μακριά από μπερδέματα και σχόλια, καθώς μπορεί να εκτεθείς. Δεν είναι καλή ημέρα για να επιδιώξεις να συζητήσεις τα σχέδιά σου με τους ανωτέρους σου, γι’ αυτό κράτησε μια στάση αναμονής γι’ αυτά που έχεις κατά νου.

Παρθένος

Ενώ έχεις την καλή διάθεση να επικοινωνήσεις με κόσμο και να κανονίσεις τα πλάνα του υπόλοιπου καλοκαιριού με τους φίλους ή το ταίρι σου, η Σελήνη από τον Ταύρο και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Άρη έχει άλλα σχέδια. Σήμερα μπορεί να τσακωθείς ακόμα και για το μέρος που θέλεις να κάνεις τις διακοπές σου, καθώς η επικοινωνία θα γίνεται με δυσκολία. Αν έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι, έλεγξε δύο φορές όλες τις λεπτομέρειες και πρόσεξε τον τρόπο που οδηγείς.

Ζυγός

Σήμερα αναμοχλεύεις γεγονότα του παρελθόντος και αυτό μπορεί να σε κάνει αρκετά νευρικό/η και έτοιμο/η για καβγά, λόγω συναισθηματικής αναταραχής. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Άρη μπορεί να σε κάνει να πάρεις παρορμητικές αποφάσεις σε προσωπικά αλλά και οικονομικά θέματα. Προσπάθησε να σκεφτείς τα υπέρ και τα κατά αυτών που έχεις κατά νου και καλύτερα να μην πάρεις καμία τελεσίδικη απόφαση σήμερα, καθώς το πιο πιθανό είναι να ενεργήσεις λάθος.

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία, καθώς οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις βρίσκονται σε αναταραχή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Άρη θα φέρει προβλήματα με την επικοινωνία σου, αλλά και καθυστερήσεις και αλλαγές σε συμφωνίες που περιμένεις. Προσπάθησε να μη μεταφέρεις τα θέματα των σχέσεών σου παντού, παρά μόνο στους ενδιαφερόμενους και να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις, γιατί θα τις μετανιώσεις.

Τοξότης

Η ημέρα θα φέρει μαζί της πολλές υποχρεώσεις και θα σε αναγκάσει ν’ αφήσεις τα μπάνια και την καλοκαιρινή… σιέστα και να ασχοληθείς με αυτές. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Άρη δείχνει προβλήματα συνεννόησης και επικοινωνίας, ιδιαίτερα στη δουλειά, που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το ήδη βεβαρημένο πρόγραμμα σου. Προσπάθησε να μη δίνεις δικαιώματα για σχόλια και να μην κάνεις αισθητή την παρουσία σου, γιατί θα σου φορτώσουν κι άλλες αγγαρείες. Υπομονή, μια ημέρα είναι, θα περάσει!

Αιγόκερως

Σήμερα επιθυμείς να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που έχεις επιθυμήσει και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Άρη υποδηλώνει μία σύγχυση σε αυτά που κάνεις και σε αυτά που θέλεις, καθώς δεν είναι ξεκάθαρο τι είναι αυτό που θέλεις ν’ ασχοληθείς σήμερα. Επίσης, μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις στις φιλικές σου σχέσεις, γιατί δε θα βρεις την υποστήριξη που περιμένεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Άρη μπορεί να φέρει εξελίξεις σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, τις οποίες όμως θα πρέπει να προσέξεις πώς θα διαχειριστείς. Ο εκνευρισμός που νιώθεις είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και κατά συνέπεια λάθος κινήσεις, που θα σου κοστίσουν ακριβά. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο αντικειμενικός/η γίνεται, ώστε να αξιολογήσεις τις καταστάσεις όπως είναι και όχι όπως θα ήθελες να είναι!

Ιχθύς

Αυτό που θέλεις σήμερα είναι να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου με τους γύρω σου, όμως ενδέχεται αυτές οι ιδέες να μη βρουν την ανταπόκριση που περίμενες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις σε αδέρφια, ξαδέρφια, ακόμα και γείτονες, για τον τρόπο που σκέφτεσαι και τις απόψεις που έχεις. Χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου και στην οδήγηση, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις λόγω της νευρικότητας που θα σε διακατέχει σήμερα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;