ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 26 Ιουλίου;

Κριός

Αυτό που θα σε απασχολήσει σήμερα είναι ο εαυτός σου, μέσα από τις σχέσεις σου με τους άλλους. Έτσι λοιπόν, θα κάνεις μια ανασκόπηση για να δεις αν είσαι ικανοποιημένος/η και από τις σχέσεις σου, αλλά και από τον ίδιο σου τον εαυτό. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει να ενεργήσεις ανεξέλεγκτα ή να γίνεις απότομος/η από τη μια στιγμή στην άλλη, ακόμα και με κοντινούς σου ανθρώπους. Αν δεν προσέξεις, οι ρήξεις στις σχέσεις σου είναι πιθανές. Το απόγευμα η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο θα σε κάνει να εστιάσεις στα οικονομικά σου θέματα.

Ταύρος

Σήμερα η διάθεσή σου θα αρχίσει να γίνεται καλύτερη και θα καταφέρεις να αφήσεις τις φοβίες και τις ανασφάλειές σου μακριά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδός της με τον Ουρανό θα φέρει ξαφνικά γεγονότα μέσα στην ημέρα, που μπορεί να σε αγχώσουν. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και οι σχέσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους θα σε απασχολήσουν αρκετά. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να αφήσεις τους εγωισμούς και τα πείσματα, ώστε να καταφέρεις αυτά που θέλεις.

Δίδυμοι

Παρόλο που και σήμερα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και με καλή διάθεση, μπορεί να εκνευριστείς και να αλλάξεις συμπεριφορά από τη μια στιγμή στην άλλη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ανατροπές σε φιλικές σου σχέσεις, αλλά και ξαφνικές εντάσεις, που θα ξεκινήσουν από μια κουβέντα ή από μια πλάκα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και μπορεί να θελήσεις να απομονωθείς και να ηρεμήσεις, καθώς η πολυκοσμία θα αρχίσει να σε κουράζει.

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανό να έχεις εξελίξεις στη δουλειά σου, είτε είναι αυτές που περίμενες είτε όχι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό θα φέρει νέα και εξελίξεις, αλλά και ουρανοκατέβατες ιδέες που μπορεί να σε φέρουν στο προσκήνιο από τη μια στιγμή στην άλλη. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις το απαραίτητο διάλειμμα από τη δουλειά και να βγεις με φίλους ή συναδέλφους σου, να χαλαρώσεις και να πιείς ένα ποτό.

Λέων

Σήμερα μπορεί να έχεις ξυπνήσει με την ανάγκη να ταξιδέψεις, είτε νοητικά είτε κανονικά, και η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να σε κάνει να μαζέψεις 2-3 πράγματα και να φύγεις για όσες ημέρες μπορείς. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα, καθώς θα χρειαστεί η συνδρομή σου σε κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου, οπότε -όπως καταλαβαίνεις- θα πρέπει να επανέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

Παρθένος

Προσπάθησε να μην ασχολείσαι με γεγονότα του παρελθόντος, γιατί όσο πιο πολύ ασχολείσαι, τόσο περισσότερο θα χαλάς το χρόνο σου και τη διάθεσή σου χωρίς λόγο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να σου χαρίσει μια πιο χαλαρή άποψη στο πώς βλέπεις τον εαυτό σου, ώστε να μην είσαι τόσο σκληρός/η και απόλυτος/η. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και σιγά-σιγά θα αρχίσεις να γίνεσαι πιο επικοινωνιακός/η και να αναζητάς την ανθρώπινη επαφή.

Ζυγός

Σήμερα θέλεις να είσαι το καλό παιδί και είσαι αποφασισμένος/η να μην πεις «όχι», δημιουργώντας θέματα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδός της με τον Ουρανό θα φέρει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και συμφωνίες, αλλά και διάλυση επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων που ήδη υπάρχουν. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις την ενδοσκόπησή σου και να δεις τι είναι αυτό που νιώθεις και έχεις ανάγκη, καθώς τα νέα δεδομένα θα είναι πολλά.

Σκορπιός

Μπορεί η ημέρα να ξεκινήσει με άγχος λόγω των υποχρεώσεων που έχεις, αλλά με λίγη υπομονή θα καταφέρεις να τις διεκπεραιώσεις χωρίς απώλειες! Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να σου δημιουργήσει θέματα με τη φύση της εργασίας σου, καθώς αν δεν σου αρέσει, θα εντείνει αυτό το συναίσθημα και θα σου δημιουργήσει άρνηση. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα αλλάξει το κλίμα της ημέρας, καθώς θα στρέψει την προσοχή σου σε σχέσεις και συνεργασίες.

Τοξότης

Μην αφήσεις λεπτό της ημέρας χωρίς να το εκμεταλλευτείς και να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και αυτά που σε γεμίζουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδος με τον Ουρανό μπορεί να σου δημιουργήσει νευρικότητα, ακόμα και αν ασχολείσαι με αυτό ακριβώς που θέλεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και το διάλειμμα θα φτάσει στο τέλος του, καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα κάνουν την εμφάνισή τους και εσύ θα πρέπει να φροντίσεις για τη διεκπεραίωση τους.

Αιγόκερως

Σήμερα προσπαθείς να λύσεις θέματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου, αλλά η Σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να σε κάνει ευέξαπτο/η και είναι πιθανό να μη μπορέσεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Αν έχεις καλή διάθεση και ψυχραιμία, όλα μπορούν να γίνουν. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα θελήσεις να χαλαρώσεις και να βρεις χρόνο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με τα χόμπι σου.

Υδροχόος

Σήμερα ό,τι κι αν σε απασχολεί δε θέλεις να το κρατήσεις για εσένα, αλλά να το μοιραστείς με τον κόσμο. Έτσι λοιπόν, δεν είναι απίθανο να ξεκινήσεις τα τηλέφωνα και τις συναντήσεις με φίλους, συγγενείς, ακόμα και γείτονες, προκειμένου να επικοινωνήσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει καβγάδες και συγκρούσεις, καθώς θα υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός. Λόγω αυτού, θα πρέπει να είσαι και προσεκτικός/η με την οδήγηση. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα σε απασχολήσουν τα θέματα του οίκου σου.

Ιχθύς

Τα οικονομικά σου θέματα είναι υπεύθυνα για την ανασφάλεια και το άγχος που σε έχει πιάσει σήμερα και είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να σου φέρει ξαφνικά κέρδη ή ξαφνικές απώλειες, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η με τις κινήσεις σου σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα αποφασίσεις να συμβουλευτείς κοντινούς σου ανθρώπους σχετικά με ό,τι σε απασχολεί, καθώς θα γίνεις πιο επικοινωνιακός/η και με εξωστρεφή διάθεση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;