ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε κάνει να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει ταυτόχρονα ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη. Από τη μία λοιπόν είναι πιθανό να εμπλακείς σε υπόγειες ενέργειες κυρίως σε επαγγελματικά θέματα, ενώ από την άλλη σήμερα θα είναι μια εξαιρετική ημέρα για την αισθηματική σου ζωή, είτε είσαι ελεύθερος/η είτε σε σχέση. Σε συμβουλεύω να ασχοληθείς με τους έρωτες και να αφήσεις τις ίντριγκες.

Ταύρος

Δεν έχεις καλή διάθεση σήμερα, καθώς έχεις αφήσει τα γεγονότα που
συμβαίνουν γύρω σου, να σε επηρεάσουν πάρα πολύ. Η Σελήνη που βρίσκεται
στον Κριό, νωρίς το απόγευμα θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα
και καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η με αυτούς που εμπιστεύεσαι,
καθώς γίνονται ενέργειες πίσω από την πλάτη σου. Από την άλλη, το
τρίγωνο με την Αφροδίτη θα σου χαρίσει μια άκρως ερωτική ημέρα, πρόσεξε
όμως να μην εμπλακείς σε παράνομους έρωτες.

Δίδυμοι

Δεν έχεις καλή διάθεση σήμερα, καθώς έχεις αφήσει τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου, να σε επηρεάσουν πάρα πολύ. Η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό, νωρίς το απόγευμα θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η με αυτούς που εμπιστεύεσαι, καθώς γίνονται ενέργειες πίσω από την πλάτη σου. Από την άλλη, το τρίγωνο με την Αφροδίτη θα σου χαρίσει μια άκρως ερωτική ημέρα, πρόσεξε όμως να μην εμπλακείς σε παράνομους έρωτες.

Καρκίνος

Οι φίλοι σου θα έχουν προτεραιότητα σήμερα, καθώς νιώθεις όμορφα όταν είσαι μαζί τους γι’ αυτό θα επιδιώξεις να τους δεις όσες δουλειές και αν έχεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νωρίς το απόγευμα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καβγάδες σε φιλικές σου σχέσεις, αν τυχόν κάποιος διαφωνήσει μαζί σου. Από την άλλη, το τρίγωνο με την Αφροδίτη θα κατευνάσει τα πράγματα και θα δώσει ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες είναι πιο έντονες από ποτέ. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, μπορεί να σε βάλει σε παιχνίδια εξουσίας και να υπερβείς τις επαγγελματικές σου δυνάμεις λόγω αλαζονείας, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η. Παράλληλα, το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σου φέρει ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα, αλλά και ευκαιρίες να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αρκεί να μην το κάνεις με συμφωνίες «κάτω απ’ το τραπέζι».

Παρθένος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με την τάση να αναμοχλεύσεις το παρελθόν και να φέρεις ξανά στο προσκήνιο ό,τι σε πονάει και δεν έχεις καταφέρει να αφήσεις πίσω. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα θα εντείνει τα αρνητικά σου συναισθήματα και μπορεί να σε κάνει να σκέφτεσαι εκδικητικά για κάποιους ανθρώπους, που δε σου φέρθηκαν σωστά στο παρελθόν. Ευτυχώς το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα φέρει συναισθηματικές εξελίξεις και θα σου αποσπάσει την προσοχή από τα παραπάνω σχέδια.

Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σου, καθώς μπορεί να προκύψουν διάφορα θέματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα νωρίς το απόγευμα, μπορεί να φέρει μυστικές επαφές και συμφωνίες που όμως δε θα έχουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Επίσης, η ημέρα ευνοεί τις ίντριγκες από και προς εσένα, γι’ αυτό μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου. Το τρίγωνο με την Αφροδίτη θα σου χαρίσει γοητεία και θα φέρει ευχάριστα νέα στην προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Αν και είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι υποχρεώσεις σου δεν έχουν ακόμα κάνει τις διακοπές τους, με αποτέλεσμα να σε ζορίζουν και να σε αγχώνουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει θέματα στη δουλειά σου, αλλά και καβγάδες, καθώς για εσένα όποιος/α δε συμφωνεί μαζί σου σήμερα, είναι εναντίον σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα γλυκάνει λίγο την ημέρα και θα σου χαρίσει γοητεία, η οποία θα προθυμοποιήσει πολλούς να σε βοηθήσουν σε ό,τι δουλειές έχεις.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να σου χαρίζει δημιουργικότητα και έμπνευση μέσα από το φιλικό ζώδιο του Κριού, αλλά το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα το απόγευμα μπορεί να φέρει προβλήματα, καθώς αυτά που θέλεις να κάνεις σήμερα, θα έρθουν σε σύγκρουση με αυτά που πρέπει να κάνεις και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να ισορροπήσει λίγο τη διάθεσή σου και να φέρει αναζωπύρωση της σχέσης σου ή ακόμα και νέους έρωτες στην πόρτα σου!

Αιγόκερως

Δεν νιώθεις και πολύ καλά σήμερα, η διάθεσή σου είναι στα κάτω της και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οικογενειακές προστριβές, επειδή θέλεις κάπου να ξεσπάσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου στην οικογένειά σου, ακόμα και με το ζόρι. Προσπάθησε να μην τραβήξεις τα πράγματα στα άκρα, γιατί δε θα είναι υπέρ σου. Από την άλλη, το τρίγωνο της Αφροδίτης με την Σελήνη θα εξομαλύνει τα πράγματα, καθώς θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος

Σήμερα νιώθεις επικοινωνιακός/η, με διάθεση να μην κάτσεις λεπτό σε ένα μέρος, αλλά να περάσεις την ημέρα σου κοντά σε αδέρφια, συγγενείς, ακόμα και γείτονες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει απόλυτο/η και φανατισμένο/η με τις ιδέες σου, σε σημείο που μπορεί να φέρει ακόμα και τη ρήξη με συγγενικά σου πρόσωπα. Από την άλλη, το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα βοηθήσει τα αισθηματικά σου θέματα και θα σε κάνει ακόμα πιο γοητευτικό/η, κι ας είσαι λίγο ευέξαπτος/η σήμερα.

Ιχθύς

Η ανασφάλειά σου θα αυξηθεί σήμερα, καθώς έχεις κάποια οικονομικά θέματα που σε αγχώνουν και προσπαθείς να τα διευθετήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα νωρίς το απόγευμα, θα σε ωθήσει σε παρορμητικές κινήσεις αλλά και υπόγειες ενέργειες, προκειμένου να καταφέρεις να πετύχεις αυτό που θέλεις. Από την άλλη, το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σου χαρίσει μεγάλες δόσεις γοητείας, που θα βοηθήσει τα αισθηματικά σου θέματα,

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr

Tips για μία σταθερή σχέση
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα