ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Ιουλίου;

Κριός

Είναι πιθανό να μην έχεις ξυπνήσει και με την καλύτερη διάθεση όμως θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα κυρίως από το μεσημεράκι που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα σε βγάλει από τη λήθη. Ξαφνικά θα είσαι γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια ίσως και λίγα νεύρα αλλά δεν πειράζει γιατί σε αγαπάμε! Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο θα βοηθήσει να εκφράσεις αυτό ακριβώς που νιώθεις και να γίνεις κατανοητός/η αλλά και να μπεις στη δράση ύστερα από κάποιες ημέρες αδράνειας!

Ταύρος

Αν θέλεις να βρεθείς με φίλους σου φρόντισε να το κάνεις μέχρι το μεσημεράκι, γιατί μετά η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και η διάθεσή σου θα αρχίσει να γίνεται πιο εσωστρεφής. Είναι πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι διάφορα θέματα όμως δεν θα μπορείς να δεις αντικειμενικά τίποτα, λόγω των φόβων και των ανασφαλειών που έχεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ρεαλιστικά και χωρίς υπερβολές αυτά που σε απασχολούν και θα κατευνάσεις τις παράλογες ανησυχίες σου.

Δίδυμοι

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν και σήμερα, αλλά το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό θα βρεις έναν τρόπο να χαλαρώσεις. Μπορείς να κανονίσεις να βρεθείς με τους φίλους σου το βράδυ, να συζητήσετε και να αποφορτιστείς από το άγχος της δουλειάς ή να βγεις για ένα ποτό με τους συναδέλφους σου μετά τη δουλειά. Το τρίγωνο Ήλιου – Σελήνης θα σε βοηθήσει να γίνεις επικοινωνιακός/η και είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις ενεργό δράση, προκειμένου να πετύχεις ό,τι θέλεις.

Καρκίνος

Σήμερα το μυαλό σου συνεχίζει να ταξιδεύει ή το καλύτερο σενάριο είναι να είσαι ήδη σε διακοπές. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σε επαναφέρει στους ρυθμούς της δουλειάς, καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψει κάτι και να χρειαστεί να το λύσεις, ακόμα και μέσω τηλεφώνου αν είσαι μακριά. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον ‘Ήλιο θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και αν θέλεις να συζητήσεις με ανωτέρους σου και να προωθήσεις κάποιες ιδέες σου, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα.

Λέων

Είναι πιθανό να μην έχεις ξυπνήσει με ιδιαίτερη όρεξη σήμερα, καθώς σε προβληματίζουν διάφορα γεγονότα, και προσωπικά αλλά και οικονομικά. Από το μεσημέρι και έπειτα, που η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Κριού και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ήλιο, θα αφήσεις πίσω τα αρνητικά συναισθήματα σου ή θα βρεις τον τρόπο να τα διαχειριστείς και να τα ξεπεράσεις. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να κάνεις και μια σύντομη απόδραση, ώστε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να νιώσεις ακόμα καλύτερα.

Παρθένος

Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες αλλά και το σύντροφό σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και σήμερα, γι’ αυτό και επιθυμείς να μην τους χαλάσεις κανένα χατίρι και να δημιουργηθούν φασαρίες. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σε απομονώσει, καθώς θα αρχίσεις να σκέφτεσαι πράγματα που σε έχουν πειράξει και θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να γίνεσαι αμέσως κατανοητός/η σε ό,τι θέλεις να πεις, γι’ αυτό είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσεις οικονομικά θέματα με τους συνεταίρους σου.

Ζυγός

Δε χρειάζεται να σε αγχώνουν οι δουλειές και οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, καθώς θα καταφέρεις να τις βάλεις σε μία σειρά. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και το κύριο θέμα της ημέρας θα είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο θα σε βοηθήσει να επιδιώξεις νέες συνεργασίες και συμφέρουσες συμφωνίες, καθώς έχεις τον τρόπο να περάσεις αυτό που θέλεις σήμερα και να τους πείσεις όλους για τα λεγόμενά σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην αφήσεις το συναισθηματισμό σου να σε παρασύρει.

Σκορπιός

Σήμερα έχεις ξυπνήσει με χαλαρή και δημιουργική διάθεση και δεν είναι διόλου απίθανο να ασχολείσαι ήδη με πράγματα που σε ευχαριστούν. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα φέρει μαζί της υποχρεώσεις, πολύ πιθανό έκτακτες, που θα σε αποδιοργανώσουν και θα σου χαλάσουν το πρόγραμμα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο θα σου χαρίσει ενέργεια και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και να σου μείνει κι ελεύθερος χρόνος!

Τοξότης

Σήμερα τα θέματα που σε είχαν απασχολήσει τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με το σπίτι σου, ήρθε η ώρα να λυθούν ή ακόμα κι αν δεν καταφέρεις κάτι τέτοιο, θα σταματήσουν να σε απασχολούν τόσο έντονα. Η Σελήνη το μεσημέρι θα περάσει στον Κριό και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς το κέφι σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο θα είναι πολύ υποστηρικτικό για να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα, καθώς έχεις ανάγκη να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

Αιγόκερως

Οι δημόσιες σχέσεις καλά κρατούν, καθώς εξακολουθείς να είσαι σε επικοινωνιακή φόρμα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε οικογενειακά θέματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο είναι ό,τι πρέπει για να καταφέρεις να τα βρεις πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό σου και ύστερα να διευθετήσεις θέματα που αφορούν στην οικογένειά σου. Πρόσεξε να είσαι ρεαλιστής/στρια και να αφήσεις στην άκρη τυχόν αδυναμίες, για να καταφέρεις να πετύχεις αυτό που έχεις κατά νου.

Υδροχόος

Σήμερα προσπαθείς να κανονίσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, ώστε να καταφέρεις να χαλαρώσεις. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα αλλάξεις πεδίο δράσης, καθώς το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση και κέφι, με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη για έννοιες. Αυτό που θέλεις περισσότερο, είναι να βρεθείς με φίλους, γνωστούς και συγγενείς, ώστε να πείτε τα νέα σας και να ανταλλάξετε δυο κουβέντες. Αν κάποιες σχέσεις σου είχαν υποστεί ρήγμα το προηγούμενο διάστημα, είναι μια καλή ημέρα για να γίνουν όλα όπως πριν.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα αποχωρήσει από το ζώδιό σου το μεσημεράκι και θα περάσει στον Κριό. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε ό,τι θεωρείς πως σου ανήκει, είτε είναι πρόσωπο, είτε χρήματα, είτε προσωπικά αντικείμενα, καθώς νιώθεις μια έντονη ανασφάλεια. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο θα σε κάνει να καταφέρεις να διαχειριστείς τα αρνητικά σου συναισθήματα, που σε κάνουν να πιστεύεις πως είναι λίγα αυτά που έχεις. Αν έχεις κατά νου οικονομικούς διακανονισμούς και συμφωνίες, είναι μια καλή ημέρα να έρθεις σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου