ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Ιουλίου;

Κριός

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με οτιδήποτε απαιτεί συλλογικό πνεύμα και ομαδική εργασία. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και όσο περισσότερους ανθρώπους έχεις γύρω σου, τόσο πιο ολοκληρωμένος/η νιώθεις. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί από τη μία να σε κάνει κοινωνικό/η και ομιλητικό/η με τους γύρω σου, ενώ από την άλλη να σε αποξενώσει, καθώς δε νιώθεις άνετα για να συζητήσεις αυτά που θέλεις ή νιώθεις πως δε σε καταλαβαίνουν.

Ταύρος

Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες θα είναι το παν για εσένα σήμερα και δε θα σου αφήσουν χρόνο να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σε βρίσκει να καταστρώνεις προσεκτικά τα επόμενα βήματά σου. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να φέρει αψιμαχίες και παρεξηγήσεις στο επαγγελματικό, αλλά και οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να το χειριστείς σωστά για να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Δίδυμοι

Το μυαλό σου θα ταξιδεύει από το πρωί, με αποτέλεσμα να μη μπορείς να συγκεντρωθείς καθόλου στη δουλειά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σε βοηθά να ταξιδέψεις μεταφορικά, αλλά αν το θέλεις και βρεις χρόνο, ακόμα και κυριολεκτικά. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή μπορεί να φέρει επικοινωνιακά προβλήματα με τον κοινωνικό και συγγενικό σου περίγυρο, αλλά προσπάθησε να μη δώσεις σημασία και να μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει το «ταξίδι».

Καρκίνος

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται, λέει το ρητό και εσύ σήμερα δεν έχεις και πολύ όρεξη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σε αναστατώνει ψυχολογικά, καθώς ακόμα και από μία ασήμαντη αφορμή μπορεί να θυμηθείς καταστάσεις και πρόσωπα που σε έχουν πληγώσει. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα, καθώς θα ψάξεις να βρεις εξιλαστήριο θύμα για να καταφέρεις να εξωτερικεύσεις τη συναισθηματική ένταση που σε έχει κατακλύσει.

Λέων

Οι προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν πολύ σήμερα, καθώς η σκέψη σου βρίσκεται εκεί. Η Σελήνη είναι στον Υδροχόο και τονίζει τη συναισθηματική πλευρά των σχέσεών σου. Μπορείς να ζητήσεις όσες συμβουλές θέλεις, αλλά μην αφήσεις τους άλλους να πάρουν την τελική απόφαση πάνω σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες και να σε παρασύρει σε διάθεση κοινωνικού σχολιασμού!

Παρθένος

Σήμερα καλό θα ήταν να φας ένα καλό πρωινό και να συμπληρώσεις τη διατροφή σου με βιταμίνες, γιατί η ημέρα προβλέπεται απαιτητική. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έκτακτες υποχρεώσεις αλλά και αγγαρείες θα κάνουν την εμφάνισή τους. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να σε κάνει να πεις και μια κουβέντα παραπάνω, καθώς θα νιώσεις αρκετά πιεσμένος/η από το βεβαρυμμένο σου πρόγραμμα. Θα σε συμβούλευα να προσέξεις τι θα πεις, γιατί μπορεί να το μετανιώσεις.

Ζυγός

Οι καλλιτεχνικές σου ευαισθησίες και η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη σήμερα και είναι κρίμα να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σε καλεί να βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο προκειμένου να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή με πράγματα που σε γεμίζουν. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να φέρει νέα από φίλους σου, τα οποία δε θα πάρεις με τόσο καλό μάτι, αλλά αν δε σε αφορούν, καλύτερα να μην ανακατευτείς γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς.

Σκορπιός

Η ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο οικογενειακά, αλλά και επαγγελματικά θέματα τα οποία θα σε αγχώσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η αντίθεση που κάνει με τον Ερμή θα φέρει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και τους συναδέλφους σου ή την οικογένειά σου. Σήμερα μη βιάζεσαι να κάνεις τίποτα και να είσαι βεβαιώνεσαι πως οι άλλοι έχουν καταλάβει αυτά που τους λες, γιατί κάπως έτσι ξεκινούν οι παρεξηγήσεις.

Τοξότης

Είναι πιθανό να έχεις ένα θέμα το οποίο σε απασχολεί έντονα και σήμερα να θέλεις να το μοιραστείς με γνωστούς και συγγενείς, προκειμένου να βρεις λύση και να πάρεις τη γνώμη τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σε παρακινεί να κάνεις δημόσιες σχέσεις, αλλά και να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν. Η αντίθεσή της με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα και ένταση από τη μια στιγμή στην άλλη, γιατί η επικοινωνία κάπου μπορεί να χαθεί, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχεις τι λες αλλά κυρίως πώς το λες.

Αιγόκερως

Η διάθεσή σου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την οικονομική σου ασφάλεια και σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με τις οικονομικές σου εκκρεμότητες καθώς και με τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στην επικοινωνία σου με τους άλλους, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικούς οργανισμούς. Μην υπογράψεις συμβόλαια και μην κλείσεις κάποια οικονομική συμφωνία σήμερα, γιατί δε θα σε ικανοποιήσει στο μέλλον.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου σήμερα και θα σου δημιουργήσει περίεργη διάθεση, καθώς από τη μία θα θελήσεις να κάνεις τα πάντα και από την άλλη να μην κάνεις τίποτα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακά εμπόδια στις σχέσεις με τους γύρω σου και να σε κάνει να πιστέψεις πως κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις, καθώς μπορεί να μετατραπούν σε καβγάδες, ακόμα κι αν δεν έχεις τέτοια πρόθεση.

Ιχθύς

Η διάθεσή σου δε θα είναι και στα καλύτερά της, καθώς νιώθεις συνεχώς πως κάποιοι μπορεί να σε υπονομεύουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και φέρνει στο προσκήνιο φόβους και ανασφάλειες. Η αντίθεσή της με τον Ερμή μπορεί να φέρει προβλήματα στη συνεννόησή σου με τους γύρω σου, ακόμα και στις πιο απλές, καθημερινές εργασίες. Προσπάθησε να μην είσαι καχύποπτος/η με ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σου και να μην ανακατεύεσαι σε ξένες υποθέσεις, γιατί θα παρεξηγηθείς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;